Τελικά μήπως γνωρίζει κανένας έχουμε κανένα νεότερο παίζει το WiFi calling με Vodafone?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλημέρα αδελφέ. Mi8 xiaomi android 10Ο/H amavroudis έγραψε:
Με ποιο τηλέφωνο και ποια rom; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
Δούλεψα 2 βδομάδες το volte και το απενεργοποίησα. Ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. 20% επιπλέον κατανάλωση έχει.Ο/H apostolisni έγραψε:
Εχει παρατηρησει κανεις διάφορα στην μπαταρία προς το χειρότερο με το volte ενεργό, συγκριτικά με όταν είναι ανενεργό;
Δεν βγαίνει άκρη με τίποτα μαζί τους δυστυχώς αδελφέ.. Άστο λογικά κάποια στιγμή θα το καταλάβουν ότι το έχουμε ανάγκη στα σπίτια με προβλήματα σήματος.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Σε μένα το volte δεν έχει καμία διαφορά στην κατανάλωση εδώ και ένα μήνα περίπου που το χρησιμοποιώ.
Wind και VOWIFI ειναι εκτός αν έχω καταλάβει γιατί κανένας δεν γνωρίζει από αυτούς τι είναι και πως δουλεύει.
Εχω κάνει 2-3 φορές προσπάθεια να τους εξηγήσω πως και τι αλλά η κουβέντα πάντα γυρίζει στο ότι μου έχουν ενεργοποιήσει το VOLTE.(νομίζουν ότι αυτό ειναι το vowifi)
απολύτως καμία επιβάρυνση δεν έχει και το έχω απ την αρχήΟ/H apostolisni έγραψε:
Εχει παρατηρησει κανεις διάφορα στην μπαταρία προς το χειρότερο με το volte ενεργό, συγκριτικά με όταν είναι ανενεργό;
Με το volte δεν είδα καμία διαφορά (τουλάχιστον αισθητή σε εμένα), αλλά με το wifi call τεράστια (εγώ πού δεν έχω και σήμα σπίτι και είναι συνέχεια ενεργοποιημένο) κατεβαίνει η μπαταρία σαν τρελή, βέβαια αυτή η αύξηση της κατανάλωσης (mi 9 lite) έγινε μετά την αναβάθμιση σε android 10, πριν δεν είχα τόσο μεγάλη.Ο/H apostolisni έγραψε: