Διαφήμιση

Πρόβλημα φόρτισης Amazfit Pace

• Πρόβλημα φόρτισης Amazfit Pace

Έλαβα δώρο από σκρουτζομάγαζο τον Απρίλιο το Amazfit Pace και λειτουργούσε μια χαρά μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Όταν πήγα να το φορτίσω "χανόταν" η σύνδεση με το φορτιστή με αποτέλεσμα να λειτουργεί μόνο αν το πατάω με δύναμη να κουμπώσει.

Είδα κάποια video στο youtube όπου προτείνουν να καθαριστεί από πίσω, το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Από το σκρουτζομάγαζο μου λένε να το στείλω Αθήνα και αυτοί θα το στείλουν Κίνα για να δουν τι μπορεί να γίνει.

Επειδή το βιάζομαι και πλέον είναι σαν εργαλείο δουλειάς γνωρίζει κανείς άλλο τρόπο; Κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη να το πάω; Κάποιο άλλο tip ; :/

Ευχαριστώ! :)
      Won't Back Down
    • Τελικά από το Qubestore δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Το σκρουτζομάγαζο από Αθήνα μου ζητάει και το κουτί του προιόντος για να περάσει η εγγύηση. Φυσικά δεν το αναφέρουν πουθενά στο site τους αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Έχω κάνει πάνω από 10 τηλέφωνα σε διαφορετικά καταστήματα και κανείς δεν αναλαμβάνει smartwatch. Ούτε και η Infoquest αναλαμβάνει προιόντα Xiaomi που δεν είναι αγορασμένα από το δίκτυο της.

Έτσι λοιπόν έχω ένα ρολόι στα χέρια μου το οποίο φορτίζει μόνο όταν το πατάω δυνατά στο φορτιστή με τα χέρια μου και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι θέμα φορτιστή ή ρολογιού. Δεν μπορώ να το στείλω πουθενά... τι να κάνω; :|
      Won't Back Down
    • Διαφήμιση
    • Θα κανω μια χαζη προταση φιλε μου. Μηπως εαν εβρισκες τον φορτιστη απο καπου και δοκιμαζες να το φορτισεις με αλλον φορτιστη(την βαση που κουμπωνει λεω), μηπως εχει ο φορτιστης προβλημα.
    • Άκρη δεν βρήκα ακόμα.. θα το στείλω τελικά στο σκρουτζομάγαζο και με τη σειρά τους να το στείλουν Γερμανία (έτσι μου είπαν) να δούμε αν θα είναι εντός εγγύησης.

Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Προς το παρόν πήρα ένα Mi Band 3 να κάνω τη δουλειά μου και θα περιμένω νέα από αυτούς.

* Το φοβερό είναι ότι από το μαγαζί μου είπαν ότι θα έπρεπε να κρατήσω το κουτί του Amazfit για να είμαι εντός εγγύησης. Αυτό φυσικά δεν το αναφέρουν πουθενά στο site!! Ούτε καν αναφορά
      κάνουν. Απλά λένε ότι έχω 1 χρόνο εγγύηση. Αν δεν βγάλω άκρη θα αναφέρω και μαγαζί και όλη τη συμπεριφορά τους μέχρι τώρα...
      Won't Back Down
    • Διαφήμιση