Δεν νομίζω να έχουν χάσμα οι τιμές του εδώ εισαγωγέα με του Ευρωπαίου εισαγωγέα και δεν μπορεί να φουσκώσει την τιμή σε κέρδος εν άγνοια της xiaomi, αυτά σίγουρα θα αναφέρονται στα συμβόλαια συνεργασίας, τέλος πάντων μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε και πως ανδρωθηκε η xiaomi, γιατί λέμε τα συν της αλλά τα μειονέκτημα τα της σε επίπεδο ( servics δίκτυο πώλησης κ.λ.π.) είναι περισσότερα μην ξεχνάμε ότι πλήρες δίκτυο πώλησης δεν έχει στην Κίνα, το προσεχές μέλλον θα μας δείξει αν είναι και αυτή ένας γίγαντας με πήλινα πόδια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
Ανέστη και συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά και διαφωνώ ταυτόχρονα, ανέφερες το συγκεκριμένο κατάστημα (δεν τον αναφέρω γιατί τον είχα χορηγό σε εκδήλωση) ποια servics είναι να γελά ο κάθε πικραμένος φίλος μου από την Εισαγγελεια Λάρισας του έσπασε η οθόνη τι τράβηξε άσε καλύτερα μην σου πω γιατί θα πέσεις ξερός από τα γέλια, και να σημειώσω ότι αγανάκτησε μετά από 3 φορές και δεν ξανά πήγε. Του είπα να του την κάνω εγώ και μου είπε όχι είναι μέσα στην εγγύηση. Συμφωνώ αν ήταν επαγγελματίες με την σωστή έννοια θα είχαν το servics της xiaomi τι θα πει δεν το πήρες από μένα, κάνε το εισαγωγή στο servics και εκεί μετά τσεκούρι μετά αλλά που μυαλό εσύ πιστεύεις ότι του κόβει στο μυαλό που λένε και στο χωριό μου, δεν έχουν αντιληφθεί ότι το ποσοστό κέρδους στην πώληση είναι πολύ μικρό, τα χοντρά λεφτά είναι στο servics.
Αν και βγήκαμε off topic ζητώ συγνώμη γιατί πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις σε αυτό το νήμα. -
Μα διαβάζεις αυτά που γράφεις ? Οταν αγοράζαμε xiaomi την εποχή που κάνεις δεν τα ήξερε, ΔΕΝ είχε καν δίκτυο πωλήσεων... όλα μέσω ίντερνετ και reseller τα πουλούσε και χωρίς ακόμα να έχει επίσημο δίκτυο πωλήσεων ή υποστήριξης καλά κάνει και τα κλειδώνει όλα καταστρέφοντας τις συσκευές ?
Ακόμα και τώρα που μιλάμε, πως πουλάνε όλα αυτά τα κινεζομαγαζα xiaomi ? Τα κλέβουν ? Οχι...τα περνούν απο χονδρεμπορα που τα πήρε απο την xiaomi... άρα από επίσημο δίκτυο και ποιο επίσημο απο την ίδια την xiaomi δεν γίνεται...!!!!!! -
Μιλώ για επίσημο δίκτυο όπως της Apple ή Samsung ανά χώρα ανά πόλη τουλάχιστον στην μεγαλύτερες πόλεις αγαπητέ μου, δεν μιλώ για την αποθήκη που πάει το φορτηγό και φορτώνει.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Μιλώ για επίσημο δίκτυο όπως της Apple ή Samsung ανά χώρα ανά πόλη τουλάχιστον στην μεγαλύτερες πόλεις αγαπητέ μου, δεν μιλώ για την αποθήκη που πάει το φορτηγό και φορτώνει.
Επισήμανση, η xiaomi δεν έχει αντιπροσωπεία. Δεν σε καλύπτει από χώρα σε χώρα ούτε σε περίπτωση που πτωχεύσει ο εισαγωγέας.Οπότε καμία σχέση με apple ή samsung.
Οχι οτι έχει σημασια. Και αντιπροσωπεια να ειχε πάλι φάουλ θα ήταν. -
Και κάτι τελευταίο με το επίσημο δίκτυο πωλήσεων...η xiaomi στο ξεκλείδωμα του bootloader το οποίο γίνεται επίσημα απο την ίδια, πουθενά δεν αναφέρει ότι χάνεις την εγγύηση, γιατί λοιπόν ο επίσημος πωλητής στο βγάζει εκτός εγγύησης ?
Για τα μπάζα ολα... όπου φυσάει ο άνεμος, ότι φυσάει... κακές αποφάσεις και ακόμα χειρότερες πρακτικές εφαρμογές... σκατά τα έχει κάνει...και όχι...δεν φταίει ο πελάτης τίποτα να πληρώσει τα σπασμένα...
Έσκασα αλλά τα είπα... -
...Προσπαθούμε να πείσουμε ή να πειστούμε ότι θα πρέπει σώνει και καλά να πάμε στον "επίσημο", μας συμφέρει-δεν μας συμφέρει, γιατί αλλιώς θα μας μπρικάρουν το κινητό;
Για εταιρίες κινητών και αντιπροσώπους τεχνολογίας μιλάμε ή για νονούς της νύχτας;
Προσφέρει η εταιρία/αντιπρόσωπος/εισαγωγέας ότι θεωρεί για τα χρήματα που ζητάει και ο καταναλωτής αποφασίζει τι συμφέρει εκείνον. -
Ο/H fog έγραψε:
...Προσπαθούμε να πείσουμε ή να πειστούμε ότι θα πρέπει σώνει και καλά να πάμε στον "επίσημο", μας συμφέρει-δεν μας συμφέρει, γιατί αλλιώς θα μας μπρικάρουν το κινητό;
Για εταιρίες κινητών και αντιπροσώπους τεχνολογίας μιλάμε ή για νονούς της νύχτας;
Προσφέρει η εταιρία/αντιπρόσωπος/εισαγωγέας ότι θεωρεί για τα χρήματα που ζητάει και ο καταναλωτής αποφασίζει τι συμφέρει εκείνον.
Τι νόημα έχει να μπρικαρει συσκευές που έχουν ήδη πουληθεί χωρίς να έχουν ενημερωθεί για την πολιτική που θα εφαρμοστεί; -
Χαλαρά Ανέστη ως εδώ ακούστηκες θα μας πάθεις τίποτα
ηρεμία το πολύ πολύ να αρχίσουμε τα ψάρεμα
τι στεναχωριέσαι εγώ στα παζάρια είμαι για βάρκα και να βγαίνω στο Αιγαίο για ψάρεμα κάνε το ίδιο, από καλό ο @makisfz έβαλε αμπέλια.
-
Ρε παιδιά γιατί το κουράζουμε???
Την τρώμε στον κώλο εμείς Γιατί η κυρία Xiaomi δεν ενημερώνει εκ των προτέρων το τι μέλλει γενέσθαι!!!
Αυτή και μόνο αυτή φταίει και κανένας άλλος.
Δεν είναι σωστή προς τον πελάτη πάει και τελείωσε.
Ας ενημέρωνε να ξέρουμε τι ξημερώνει.
Ούτε επίσημη ανακοίνωση Ούτε τίποτα σαν σοβαρή εταιρία.
Έλεος μην το τραβάμε το σχοινί με το ποιος φταίει. Κουράζει να λέμε το ίδιο και το ιδιο.
Οχι δεν έχει αντιπροσωπεία, είναι επίσημος μεταπωλητής κτλ. Και ναχαμε να λέγαμε.
Να ενημερώνει εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων!!!!!!!Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ποτέ ο τζομπανος δεν ανακοινώνει τα πρόβατα πότε θα τα σφάξει.
@alvin1983 Ανακοίνωση έκανε ο admin στο Ευρωπαϊκό forum μην περιμένεις κάτι άλλο, αρχίζω και πιστεύω ότι οι Κινέζοι έχουν Ελληνικό αίμα και DNA σαν τους δικούς μας πολιτικούς κάνουν όταν παρουσιάζουν κανένα νέο κινητό βγαίνουν Πρόεδροι πάρα πρόεδροι, τώρα που σφίγγουν τα γάλατα βάζουν κάνα κακόμοιρο admin να βγάλει ανακοίνωση, για πες μου εσύ πόσο σοβαρά μετά να τους πάρει ο κόσμος. -
Μου αρεσει που καποτε γκρινιαζαμε που εκανε κωλοτουμπα και αλλαξε την καμερα στο redmi note 4x... Αναπολω αυτες τις εποχες...
Ειλικρινα μετα απο αυτο δισταζω να ξαναπροτεινω xiaomi. Ποτε δεν ξερεις τι αλλο μπορει να αλλαξει στο μελλον. Και οχι δεν ειμαστε προβατα για σφαγη. Πληρωσαμε για το κινητο. Δεν μας το χάρισε. Σιγα μην πουμε και ευχαριστω που μας επιτρεπει να χρησιμοποιουμε China Rom εκτος Κινας... Ή μηπως μολις τους εδωσα ιδεα και θα τσεκαρει location?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0