ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
-
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Τζάμπα τα έγραψε ο @spideman3 ;
Με την επιφύλαξη , clean all στο mi flash , και με το που ανοίξει κανονικά στην Αγγλοκινέζικη , δίνουμε την εντολή μέσω cmd και adb , fastboot oem lock. -
Ευχαριστώ ξανα παιδια οταν με το καλο κανω τα παραπάνω και χρειαστώ βοήθεια θα σας πω. Και μια ερώτηση ακομα, με την κινεζικη θα μπορεί να παιρνει αναβάθμισεις σωστά? Απλα θα εχει μονο αγγλικά ετσι?
Ο/H makis1024 έγραψε:
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Τζάμπα τα έγραψε ο @spideman3 ;
Με την επιφύλαξη , clean all στο mi flash , και με το που ανοίξει κανονικά στην Αγγλοκινέζικη , δίνουμε την εντολή μέσω cmd και adb , fastboot oem lock.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι, αγγλικά και κινέζικα μέχρι να ξεκλειδωσεις.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι, αγγλικά και κινέζικα μέχρι να ξεκλειδωσεις.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι. Μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα. Λογικά μένοντας ξεκλείδωτος δεν θα έχεις θέμα με global η custom. Θα.δειξει όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα ..
-
Ναι θα μπορείς , αλλά μην κάνεις αναβαθμίσεις στην Αγγλοκινέζικη ρομ, υπάρχει λόγος. Θα τις απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις. Εάν θέλεις να το ψάξεις η λέξη κλειδί είναι arb.
-
-
Εγω παρήγγειλα το Mi 8 global version απο το banggood τωρα τι θα μου έρθει ενας θεός ξέρει...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0