Με καμία συσκευή, είτε Global Version, είτε China Version δεν θα υπάρχει πρόβλημα αρκεί να έχει και την σωστή ρομ πάνω.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
Ο/H fasmatikos έγραψε:
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Κινέζοι έχουν άλλη θεώρηση των σχέσεων με άλλα έθνη. Προέρχονται από ένα απολυταρχικο σύστημα με το ερώτημα αν δεν είναι ακόμα.
Άρα το να λαμβάνουν υπόψιν τις ανησυχίες των πελατών από άλλα κράτη του δυτικού κόσμου είναι ένα, το να έχουν τα ανάλογα αντανακλαστικά είναι άλλο.
Το ότι είναι νούμερο δύο ή τρία στον κόσμο σε πωλήσεις μπορεί να λέει πολλά μπορεί όμως επίσης να μην λέει και τίποτα δεν είναι παρά νούμερα. Τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πωλήσεων που τα ξέρουν μόνο αυτοί είναι που κάνουν την διαφορά και που δείχνουν αν θα είναι κορυφή και αν θα παραμείνει.
Όπως και νάναι άποψη μου είναι και το έχω ξαναπεί ότι η αγορά της Αμερικής και ειδικότερα της New York θα είναι ένα γερό crash test για την αποδοχή που θα έχει. Νομίζω ότι δεν έχει ανοίξει υποκατάστημα εκεί αν δεν κάνω λάθος ακόμα.
Σε όλα αυτά και πολλά άλλα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψιν ότι βρίσκεται ένας εμπορικός πόλεμος σε εξέλιξη και δεν είναι λίγες οι φωνές που λένε ότι οι κινεζικες εταιρείες κινητών συλλεγουν πληροφορίες και γι αυτό έχουν καταδικαστει και συγκεκριμένες εταιρείες.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτονται στην xiaomi αλλά σίγουρα θα πρέπει να μην φέρνουν μπροστά σε δυσαρεστες εκπλήξεις το αγοραστικό κοινό τους. -
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H fasmatikos έγραψε:
-
Η "αγαπητή" xiaomi, για να εδραιωθεί, πουλούσε οπουδήποτε τηλέφωνα χωρίς να έχει rom, στηριζόμενη και ενθαρύνοντας ομάδες dev να στηρίξουν με δικές τους rom τις συσκευές αυτές.
Μόλις "ανέβηκε", τους γυρνάει την πλάτη.
Έχει το πιο περίπλοκο σύστημα ξεκλειδώματος (όσο υπάρχει) από οποιαδήποτε android συσκευή, με τη δικαιολογία να αποφεύγονται οι "μαϊμού" roms και έχει τις περισσότερες μαϊμούδες από οποιαδήποτε εταιρία.
Έχει από τους δυσκολότερους τρόπους να ξεμπρικάρεις το κινητό σου ακόμη και από δικά της λάθη, για "προστασία", με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πληρώσεις έξτρα για να σου δουλέψει. Κοινώς η μόνη "προστασία" που έχει είναι από τον ιδιοκτήτη.
Η "αγαπητή" xiaomi μεγαλοπιάστηκε, αλλά από υποδομή, σχεδιασμό και υλοποίηση είναι άθλια και για τα μπάζα συν του ότι ξέχασε ποιοί την στήριξαν, την ανέβασαν και γιατί.
Ο καιρός θα δείξει αν θα πάρει ότι της αξίζει ή αν θα αξίζει να παίρνουμε τις συσκευές της. -
Όταν λέω πως πάει να γίνει apple δεν με πιστεύετε.
Ποτέ η apple σας ρώτησε για το τι θα κάνει?ΠΟΤΕ
Έτσι λοιπόν και αυτοί αποφασίζουν και διατάζουν.
Σε όποιον αρέσει.
ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ROM ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΕΚΕΙ.
ΜΕΤΑ TWRP,ROOT ΜΕ MAGISK ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. -
Προσωπικά την θεωρώ σωστή κίνηση από την XIAOMI γιατί περισσότερο κακό κάνει στην εταιρία αυτό που γίνεται με τα μαγαζιά που παίρνουν τα κινητά και πειράζουν τις ROM για να φαίνεται ότι είναι GLOBAL ενώ είναι CHINA πάρα πόσες συσκευές θα έχουν πρόβλημα.
Γιατί καλός η κακός όσες συσκευές είχαν πρόβλημα την XIAOMI κατηγορούσαν και όχι τα μαγαζιά που τα αγόρασαν που πουλούσαν CHINA ROM για GLOBAL ROM.
Ίσως μια ειδοποίηση 1-2 μήνες πριν ήταν η πιο σωστή κίνηση.Mendokusai -
Ο/H Germak έγραψε:
Σε όποιον αρέσει.
ΜΕΤΑ TWRP,ROOT ΜΕ MAGISK ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Δεν καταλαβαίνω την σύγκριση με την Apple που αναφέρεις συνέχεια, δεν υπάρχει σύγκριση η Apple έτσι ξεκίνησε έτσι συνεχίζει και δεν θα αλλάξει ποτέ και εις γνώση τους οι καταναλωτές προμηθεύονται τα προϊόντα της.
Μπορεί να καλομάθαμε αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία εταιρεία ποτέ δεν ρωτάει για να κάνει κάτι το οποίο θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρων της (άλλωστε κερδοσκοπικές εταιρείες είναι). Υπολογίζει τα ρίσκα υλοποιεί τις αλλαγές και βλέπει το αντίκτυπο αν θα είναι περισσότερο θετικό ή αρνητικό (γιατί πάντα υπάρχουν και τα 2) και προχωράει.
Από εκεί και πέρα κάποιες θα συνεχίσουν κάποιες θα κλείσουν κάποιες θα ακούσουν τον πελάτη κάποιες όχι έτσι ήταν και έτσι θα είναι η αγορά και οι επιχειρήσεις.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H karadoulis έγραψε:
Προσωπικά την θεωρώ σωστή κίνηση από την XIAOMI γιατί περισσότερο κακό κάνει στην εταιρία αυτό που γίνεται με τα μαγαζιά που παίρνουν τα κινητά και πειράζουν της ROM για να φαίνεται ότι είναι GLOBAL ενώ είναι CHINA πάρα πόσες συσκευές θα έχουν πρόβλημα.
Γιατί καλός η κακός όσες συσκευές είχαν πρόβλημα την XIAOMI κατηγορούσαν και όχι τα μαγαζιά που τα αγόρασαν που πουλούσαν CHINA ROM για GLOBAL ROM.
Ίσως μια ειδοποίηση 1-2 μίνες πριν ήταν η πιο σωστή κίνηση.
Ο/H Thanidee έγραψε:
Συν τοις άλλοις ουσιαστικά σπρώχνει όσους θέλουν Global συσκευή
να καπελωθούν με την υπερκοστολόγηση των επίσημων ελλήνων διανομέων
αφού τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα ψωνίζουν απο Κίνα.
Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο κρύβεται η αλήθεια. Πρώτον ενδέχεται η xiaomi να στράβωσε που την κατηγορούν πολλές φορές χωρίς να φταίει και δεύτερον οι αντιστοιχες infoquest κάθε χώρας (και όχι μόνο της Ελλάδας) κάπως πρέπει να τα κονομίσουν για την επένδυση που έκανανWinners find a way, losers find an excuse -
Σε ερώτηση στην κυρία ομάδα στην beta team αν κινδυνεύω με κάποια αναβάθμιση να μου γίνει brick η συσκευή ως απάντηση με παρεκαμψαν εδώ: Announcement on MIUI Version Can't Install On This Device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Υπόψιν @MIUI_ART
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vanni έγραψε:
Ο/H Germak έγραψε:
Σε όποιον αρέσει.
ΜΕΤΑ TWRP,ROOT ΜΕ MAGISK ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Μπορεί να καλομάθαμε αλλά η αλήθεια είναι ότι καμία εταιρεία ποτέ δεν ρωτάει για να κάνει κάτι το οποίο θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρων της (άλλωστε κερδοσκοπικές εταιρείες είναι). Υπολογίζει τα ρίσκα υλοποιεί τις αλλαγές και βλέπει το αντίκτυπο αν θα είναι περισσότερο θετικό ή αρνητικό (γιατί πάντα υπάρχουν και τα 2) και προχωράει.
Από εκεί και πέρα κάποιες θα συνεχίσουν κάποιες θα κλείσουν κάποιες θα ακούσουν τον πελάτη κάποιες όχι έτσι ήταν και έτσι θα είναι η αγορά και οι επιχειρήσεις.
Στην Κίνα είναι η apple της Κίνας.απλα θέλει να γίνει το ίδιο και στον δυτικό κόσμο απλα με βάση της το android. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε ερώτηση στην κυρία ομάδα στην beta team αν κινδυνεύω με κάποια αναβάθμιση να μου γίνει brick η συσκευή ως απάντηση με παρεκαμψαν εδώ: Announcement on MIUI Version Can't Install On This Device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και είσαι κομπλέ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0