χαμός στα σκρουτζομάγαζα βασικά ..... αλλά και καλό γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις χρηστών ήταν του στυλ "πήρα global έκδοση; έχει ελληνικά μέσα" κλπ
(Με αντίκτυπο βέβαια στην τιμή της συσκευής)
ας μάθει βέβαια και η εταιρία να βγάζει global έκδοση γρήγορα και όχι μετά από μήνες
@charlie2alpha το λινκ βέβαια δεν λέει απολύτως τίποτα οπότε δεν είναι θάψιμο αυτό , απλά άκυρη σύγκριση , το ίδιο θα μπορούσα να γράψω για όλες τις συσκευές π.χ. "μη πάρεις το redmi note 5 γιατί δεν έχει nfc για τον οασα" , "μη πάρεις το mi 8 se (παράδειγμα κάτω) γιατί δεν βγήκε global έκδοση και είναι μόνο για κίνα, δεν έχει και την 800αρα" κλπ
γιατί υπάρχει το MI 8 SE σε GLOBAL εκδοση για να προσέχει κάποιος ;;
αν δεν είχε αυτή την μούφικη ρομ που λες τότε θα είχες κινέζικα και αγγλικά μόνο και ούτε καν google play services
ψάξτε λίγο παραπάνω , μην σταματάτε στο ψάξιμο του skroutz
(Με αντίκτυπο βέβαια στην τιμή της συσκευής)
ας μάθει βέβαια και η εταιρία να βγάζει global έκδοση γρήγορα και όχι μετά από μήνες
@charlie2alpha το λινκ βέβαια δεν λέει απολύτως τίποτα οπότε δεν είναι θάψιμο αυτό , απλά άκυρη σύγκριση , το ίδιο θα μπορούσα να γράψω για όλες τις συσκευές π.χ. "μη πάρεις το redmi note 5 γιατί δεν έχει nfc για τον οασα" , "μη πάρεις το mi 8 se (παράδειγμα κάτω) γιατί δεν βγήκε global έκδοση και είναι μόνο για κίνα, δεν έχει και την 800αρα" κλπ
Ο/H Teamingame.gr έγραψε:
Ακριβώς έτσι μου ήρθε και εμένα το Mi 8 SE μου με μούφικη Global ROM .
Προσοχή σε όσους το αγοράσανε από Skroutz ή Bestprice και γενικά από Ελλάδα για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Βέβαια μετά από συζήτηση και με την βοήθεια των ειδικών της ομάδας το πέρασα China fastboot rom με αποτέλεσμα να το ξεκλειδώσω με δικό μου Mi Account χωρίς το άγχος "μην brickarei".
γιατί υπάρχει το MI 8 SE σε GLOBAL εκδοση για να προσέχει κάποιος ;;

αν δεν είχε αυτή την μούφικη ρομ που λες τότε θα είχες κινέζικα και αγγλικά μόνο και ούτε καν google play services
ψάξτε λίγο παραπάνω , μην σταματάτε στο ψάξιμο του skroutz