Αγαπητή Ειρήνη το post σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Θα φάνε μεγάλη κρυάδα στις πωλήσεις γιατί όλα αυτά που αναφέρεις τα ανακοινώνει και κατόπιν εορτής. Μόλις ξεκινήσουν να έρχονται οι πρώτες rom με αυτές τις αλλαγές.Ο/H fog έγραψε:
Η "αγαπητή" xiaomi, για να εδραιωθεί, πουλούσε οπουδήποτε τηλέφωνα χωρίς να έχει rom, στηριζόμενη και ενθαρύνοντας ομάδες dev να στηρίξουν με δικές τους rom τις συσκευές αυτές.
Μόλις "ανέβηκε", τους γυρνάει την πλάτη.
Έχει το πιο περίπλοκο σύστημα ξεκλειδώματος (όσο υπάρχει) από οποιαδήποτε android συσκευή, με τη δικαιολογία να αποφεύγονται οι "μαϊμού" roms και έχει τις περισσότερες μαϊμούδες από οποιαδήποτε εταιρία.
Έχει από τους δυσκολότερους τρόπους να ξεμπρικάρεις το κινητό σου ακόμη και από δικά της λάθη, για "προστασία", με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πληρώσεις έξτρα για να σου δουλέψει. Κοινώς η μόνη "προστασία" που έχει είναι από τον ιδιοκτήτη.
Η "αγαπητή" xiaomi μεγαλοπιάστηκε, αλλά από υποδομή, σχεδιασμό και υλοποίηση είναι άθλια και για τα μπάζα συν του ότι ξέχασε ποιοί την στήριξαν, την ανέβασαν και γιατί.
Ο καιρός θα δείξει αν θα πάρει ότι της αξίζει ή αν θα αξίζει να παίρνουμε τις συσκευές της.
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
-
@spideman3 Αυτό μην το δένεις και κόμπο ας περιμένουμε να δούμε της πωλήσεις του Α τριμήνου του 2019 αν και πιστεύω ότι δεν θα την αγγίξει καμία πτώση. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το brand name είναι της xiaomi και προσπαθεί να πετάξει όλους όσους βγάζανε χρήματα από την πώληση της συσκευής, δεν γίνανε ξαφνικά τα εκάστοτε μέλη της και συνέταιροι της. Τώρα γιατί το άφηνε τόσο καιρό αυτό πιθανόν να το άφηνε σκόπιμα ώσπου να εδραιωθεί στης πρώτες θέσης στην παγκόσμια αγορά, ήθελε τους developer και τα forum για να γίνει γνωστή, τώρα δείχνει ότι δεν τους έχει ανάγκη το party it's over αυτό βοηθάει σε απίστευτο βαθμό τους επίσημους διανομείς και τα καταστήματα που έχει με την άδεια της,βγάζοντας από το παιχνίδι τα Κινεζομαγαζα και τα διάφορα καταστήματα, η νέα Apple σε Android, θεωρώ ότι η απόφαση της δεν θα έχει αναδρομική ισχύ για της συσκευές προ xiaomi 5, και θα εφαρμοστεί από την σειρά 5 και μετά.
-
Χρήστο αν θα έχει αναδρομική ισχύ ή όχι θα το πει επίσημα όμως? Εγώ πάντως που έκανα το τελευταίο update τη global rom σε κινέζικο santoni δεν μπρίκαρε αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι και για το μέλλον?
Πιστεύω πολλοί τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει συσκευές που δεν είναι global οπότε το θέμα καίει!Open-source is the future -
@8@nos Έχω μάθει να είμαι ρεαλιστής και να αποκρυπτογραφώ μια κατάσταση, προσωπική εκτίμηση είναι ότι δεν θα έχει αναδρομική ισχύ. Να σου θυμίσω ότι από την σειρά 5 και μετά άρχισαν να εφαρμόζουν της 15 μέρες στο ξεκλείδωμα και την μη επιστροφή σε παλαιότερη rom. Το επόμενο βήμα θα είναι το οριστικό κλείδωμα του bootloader.
-
Δεν αντιλέγω @derveni έτσι όπως το πάει η xiaomi είναι πολύ πιθανό. Εμείς όμως σαν χρήστες δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό, απλά περιμένουμε να δούμε
Οπότε λες να περιμένουμε και να δούμε αν κάποιος θα την πάθει σε επόμενο update?
Σε κινέζική official rom μπαίνει άνετα gapps σε miui 10 ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ξέρει κανείς?Open-source is the future -
-
Άνετα και εύκολα. Έβαλα εγω οσο περίμενα 10 μέρες να ξεκλειδώσω. Ενα apk είναι μόνο που το τρέχεις.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Υπάρχει ακόμη μια ανακοίνωση που αναφέρεται σε όλες τις συσκευές του 2018 και για κλειδωμένο bootloader παιδιά. Όποιος ξέρει καλά αγγλικά ας δώσει την ερμηνεία Announcement on MIUI Version Can't Install On This Device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Εγώ με τα ελάχιστα αγγλικά που ξέρω στάθηκα εδώ:
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το σωστό θα ήταν να κάνει ότι θέλει αλλά να το κάνει με προειδοποίηση πχ οι συσκευές από το 2019 θα έχουν αυτά τα θέματα....
Τώρα απλά βάζει τον καταναλωτή να πατάξει την κερδοφορία τον μαγαζιών.
Και στην τελική ας βγάζει και τις δύο εκδόσεις μαζί με την ίδια τιμή και τότε δεν θα υπάρχει λόγος εγώ να πάρω την κινέζικη έκδοση.
Και πάλι ποιος λέει ότι τα μαγαζιά θα σταματήσουν να πουλούν τις κινεζικές συσκευές, εδώ τόσα άτομα πήρανε το Mi8 και μέχρι να παραλάβουν δεν ήταν σίγουροι ότι είναι global.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@komatoza Το πλάνο τους είναι Κινεζική και Global οριστικό αυτο, η αγορά είναι εκ τον προτέρων αναγκασμένη να ακολουθήσει την πολιτική της.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0