Ο/H komatoza έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω.
Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές.
Μετά μας λέει ότι το κάνει για ασφάλεια... Μορε τι μας λες.... Μου έδωσες το κινέζικο κινητό και λες ότι δεν μπορώ να περάσω την global ROM και να το κλειδώσω (που είναι ασφαλές) αλλά να το έχω ξεκλειδωτο (μη ασφαλές) .
Όλα ο καταναλωτής πρέπει να τα ψάξει, να τους δώσει τα λεφτά του να προσέξει τι θα πάρει, να κάνει τον σερίφη στο κινεζομαγαζω κτλπ.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν σου έδωσε κανένας κινέζικο κινητό , εσύ το αγόρασες από κάποιον άσχετο οπότε προφανώς και είναι δικό σου θέμα το να μάθεις τι αγοράζεις (όπως και στο σκρουτζομάγαζο) οπότε με όλα αυτα που λες εσύ είσαι υπέρ της κίνησης

και πάλι είναι ποιο ξεκάθαρο το τι αγοράζεις από το banggood-gear παρά από το τυχαίο κινεζομάγαζό ή κάποιο σκρουτζομάγαζο που έχεις να κάνεις εκεί με το τι "πατέντα" έκανε ο καθένας χονδρέμπορας (ή έστω το μαγαζί αν τα πήρε μόνο του)