Διαφήμιση

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

• Ο/H komatoza έγραψε:

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω.
      Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές.
      Μετά μας λέει ότι το κάνει για ασφάλεια... Μορε τι μας λες.... Μου έδωσες το κινέζικο κινητό και λες ότι δεν μπορώ να περάσω την global ROM και να το κλειδώσω (που είναι ασφαλές) αλλά να το έχω ξεκλειδωτο (μη ασφαλές) .

Όλα ο καταναλωτής πρέπει να τα ψάξει, να τους δώσει τα λεφτά του να προσέξει τι θα πάρει, να κάνει τον σερίφη στο κινεζομαγαζω κτλπ.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν σου έδωσε κανένας κινέζικο κινητό , εσύ το αγόρασες από κάποιον άσχετο οπότε προφανώς και είναι δικό σου θέμα το να μάθεις τι αγοράζεις (όπως και στο σκρουτζομάγαζο) οπότε με όλα αυτα που λες εσύ είσαι υπέρ της κίνησης :) αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να ανταλλάσεις 15 μηνύματα ή να κάνεις το νσερίφη

και πάλι είναι ποιο ξεκάθαρο το τι αγοράζεις από το banggood-gear παρά από το τυχαίο κινεζομάγαζό ή κάποιο σκρουτζομάγαζο που έχεις να κάνεις εκεί με το τι "πατέντα" έκανε ο καθένας χονδρέμπορας (ή έστω το μαγαζί αν τα πήρε μόνο του)
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω.
      Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές.
      Μετά μας λέει ότι το κάνει για ασφάλεια... Μορε τι μας λες.... Μου έδωσες το κινέζικο κινητό και λες ότι δεν μπορώ να περάσω την global ROM και να το κλειδώσω (που είναι ασφαλές) αλλά να το έχω ξεκλειδωτο (μη ασφαλές) .
      Αφού θέλεις να τα κλειδώσεις αναδρομικά δώσε τουλάχιστον μία φορά το δικαίωμα σε αυτούς που πήραν τον Κινέζο να περάσουν την global και να το κλειδώσουν νόμιμα.
      Μας λέει να πάρουμε από τους επίσημους αντιπροσώπους... Με τι τιμή? 500€? Με 550€ παίρνω το s9 ρε φίλε. Την Xiaomi την αγαπάει ο κόσμος για τις τιμές της κυρίως ( vfm) και όχι για τα καλά κινητά. Δεν νομίζω ότι αν σε κάποιον του βάλεις να επιλέξει με πχ 400€ Mi8, mix 2s, s9, op6, iPhone, Huawei με τα ίδια χαρακτηριστικά θα πάρει το Xiaomi θα πρέπει να είναι πολύ λάτρεις της εταιρείας.
      Όλα ο καταναλωτής πρέπει να τα ψάξει, να τους δώσει τα λεφτά του να προσέξει τι θα πάρει, να κάνει τον σερίφη στο κινεζομαγαζω κτλπ.....
      Ωπα ωπα στάκα με 550 παίρνεις S9 από που? Σκρουτζομάγαζο? Γιατί το οι συνεργάτες της Samsung είναι αυτοί και όλοι έχουν την ίδια τιμή. (700 ευρώ)

Αν μου πεις θα το φέρω απο Αμερική η δεν ξέρω εγώ που (eBay, Amazon) δεν ξέρω γω που, πάλι στην ίδια διαδικασία δεν μπαίνεις?
      Στο καλά κινητά με βρίσκεις αντίθετο σε αυτο που λες - δεν αγόρασα το κινητό της Xiaomi απλα επειδή ηταν vfm αλλα επειδή πίστευα οτι μου προσφέρει αυτά που θέλω στην συγκεκριμένη τιμή.
      Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι την αγαπάει ο κόσμος για ολο το πακέτο που προσφέρει και οχι για το vfm αλλά γνώμη μου.

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H komatoza έγραψε:

δεν σου έδωσε κανένας κινέζικο κινητό , εσύ το αγόρασες από κάποιον άσχετο οπότε προφανώς και είναι δικό σου θέμα το να μάθεις τι αγοράζεις (όπως και στο σκρουτζομάγαζο) οπότε με όλα αυτα που λες εσύ είσαι υπέρ της κίνησης :) αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να ανταλλάσεις 15 μηνύματα ή να κάνεις το νσερίφη

και πάλι είναι ποιο ξεκάθαρο το τι αγοράζεις από το banggood-gear παρά από το τυχαίο κινεζομάγαζό ή κάποιο σκρουτζομάγαζο που έχεις να κάνεις εκεί με το τι "πατέντα" έκανε ο καθένας χονδρέμπορας (ή έστω το μαγαζί αν τα πήρε μόνο του)
      Πολύ σωστό σε βρίσκω. :thumbsup:
      Mendokusai
    • ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

Βρε και στο bang και gear πουλάνε και κινέζικο και global με μια μικρή διαφορά 20€ περίπου. Το θέμα είναι ότι μέχρι πρόσφατα κανένας δεν ήξερε τι έπαιρνε. Τώρα ναι έχει ξεκαθαρίσει το πράγμα.
      Είναι σαν να λέμε πχ εγώ είμαι επιχειρηματίας και πάω Γερμανία και αγοράζω αυτοκίνητο εκεί πχ 30κ € μια BMW από την αντιπροσωπεία. Έρχομαι Ελλάδα και ξαφνικά δεν μου δουλεύει το GPS, abs κτλπ.... Αρχίζω το ψάχνω και μετά από 2-3 μήνες ανακαλύπτω ότι όλα αυτά είναι λόγω ότι δεν το πήρα από Ελλάδα από επίσημο αντιπρόσωπο και ότι τα αμάξι δεν προορίζεται για Ελλάδα, ενώ πριν 5 χρόνια είχα κάνει την ίδια δουλειά και όλα ήταν οκ.
      Ε βρε φίλε γιατί δεν μου το είπες από την αρχή.....

Ναι 550€ στο Σκρουτζ αλλά είναι ευρωπαϊκό και με επίσημη εγγύηση, τι διαφορά έχει με τον Γερμανό και Κωτσόβολος? Πάλι στην Sammy θα πάς για εγγύηση.
    • Διαφήμιση
    • Αγορασμένο τον 03/2018 με official global rom από honorbuy, κλειδωμένο και με τα στοιχεία της φωτογραφίας: σε ποια κατηγορία ανήκω; :whistling: :whistling: :whistling:
      Images
      • Screenshot_7.jpg

79,04 kB, 558×515, viewed 92 times
    • Στα προηγούμενα-παλιά, αν είχε γίνει και στο Mi Note 3, με global αι κλειδωμένο bootloader θα είχε ήδη γίνει brick :P
    • ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

• Διαφήμιση
    • όσες φορές έχει τύχει να δω π.χ. σε banggood ήταν ξεκάθαρο από την αρχή αν ήταν η global έκδοση ή όχι (δεν ξέρω αν πλέον βάζουν καν global rom σε κινέζικα κινητά)
      το ίδιο δεν ισχύει εδώ πέρα , και εδώ είναι το πρόβλημα , αυτός που απλά μπαίνει στο skroutz και την "πατάει" γιατί δεν ξέρει τι παίρνει (απλά το πιο φθηνό)

μα εδώ και χρόνια και σε όλες τις εταιρίες ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ...... δε θα ανακαλύπτουμε τον τροχό ρε παιδιά
      και κινέζικο samsung να αγόραζες δεν θα (έπρεπε έστω, κοινή λογική) να περίμενες "πλήρη υποστήριξη" στην ελλάδα

τώρα για τα περί της εγγύησης , 1000 φορές ρε παιδιά δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα , πείτε ό.τι θελετε για εγγυήσεις , για αμάξια, για dvd κ.οκ. (επειδή το έχω ακούσει άπειρες φορές αυτό περί αμαξιών κλπ) , για την Infoquest κλπ , για την xiaomi δεν πουλάει επίσημα στην Ελλαδα .... τώρα δεν ήθελε η xiaomi , δεν συμφέρει (υποθέτω) την infoquest ή ήταν απλά θέμα χρόνου (το ότι δεν υπήρχε τότε άλλο "δίκτυο" στην ευρώπη) κλπ δεν ξέρω
    • Βάζουν ακόμα global rom σε κινέζικα κινητά, αλλά είναι πολύ ξεκάθαροι στην περιγραφή (στο banggood αναφέρομαι).
      Λένε ότι είναι Global version ή Global rom.
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα.Η Xiaomi έχει αντιπροσωπείες όπως εδώ η infoquest σε πολλές χώρες και πλέον πιέζουν αφόρητα είτε μέσω τελωνείων είτε μέσω ,xiaomi ,να σταματήσει η απώλεια εσόδων από αγορές μέσω Κίνας.Δυστυχως είτε μας αρέσει είτε όχι από την στιγμή που η xiaomi έγινε πλέον γνωστή ανά την υφήλιο δύσκολα οι εταιρείες θα επιτρέψουν προϊόντα που αυτές τα πουλάνε 250 ευρώ εμείς να τα παίρνουμε 140 και 150 και αυτές να χάνουν.Τωρα τι θα γίνει τελικά στο τέλος δεν είμαι σίγουρος αλλά τα πράγματα για εμάς δεν βλέπω να εξελίσσονται όπως πριν.
      Προσωπικά την Xiaomi την έμαθα και την προτίμησα για το γεγονός πως μπορείς να διαλέξεις να flashαρεις ROM.
      (με δεδομένο, τουλάχιστο στο μυαλό μου, πως 9 στις 10 "βλάβες" είναι αποτέλεσμα ROM)

Το να μου λένε τη μία πως unlock σε 2 μήνες...
      και εν μέσω θερμής σεζόν και με πόσα κινητά / ΤΟΥΒΛΑ πως η λύση τους ειναι "ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ" τότε λυπάμαι αλλά κάνει λάθος η xiaomi.
      Αφήνει ξεκρέμαστους χιλιάδες fan με Mi 8, RN5 & Mi Max 3. Τους λέει πως δε σας δίνω λύση που την πατήσατε..
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Παιδια καλησπερα, περιμενω σε κανα δυο μερες να μου ρθει το mi 8 μου (china version με global rom και unlocked bootloader) Μετα απο τις χρησιμες πληροφοριες σας κατεληξα στο οτι πρεπει να φλασαρω την china dev να κλειδωσω και μετα να ξεκλειδωσω με δικο μου account... Θελω να ρωτησω το εξης αφου ξεκλειδωσω με δικο μου account και ξαναπερασω την global, σε περιπτωση brick μεσω update η οτιδήποτε αν θα μπορω χωρις ιδιαιτερο θεμα σε καθε περιπτωση να το επαναφερω!? Ευχαριστω...
    • Διαφήμιση