Το κουτί έλεγε στο πλάι (σε αυτοκόλλητο) global version?
Σε αρκετές συσκευές ξεχωρίζει και από τον κωδικό του προϊόντος.
Σε αρκετές συσκευές ξεχωρίζει και από τον κωδικό του προϊόντος.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Και μετά μου λέτε και δείχνετε και παραδείγματα ότι στα κινέζικα μαγαζιά είναι ξεκάθαρο τι πουλάει.... ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Αν διαβάσετε το νήμα του Mi8 θα δείτε ότι το 80% ρωτάει τι εκδώσει να πάρει τι πήρε η τι έχει.... Για εμάς τους λίγους που ξέρουμε κάποια πράγματα παραπάνω ναι. Για τους υπόλοιπους?Ο/H chief έγραψε:
Γενικά πως θα καταλάβουμε αν το κινητό που έχουμε στα χέρια μας είναι global version ή china version?
Αν βάλουν ενα mi 8 china version μέσα σε κουτί global version δεν θα το καταλάβεις... εκτός και εάν υποψιαστείς τον bootloader...Ο/H chief έγραψε:
Γενικά πως θα καταλάβουμε αν το κινητό που έχουμε στα χέρια μας είναι global version ή china version?
Σιγα σιγά θα φανούν όλα.Ο/H Nernick έγραψε:
αφου ξεκλειδωσω με δικο μου account και ξαναπερασω την global, σε περιπτωση brick μεσω update η οτιδήποτε αν θα μπορω χωρις ιδιαιτερο θεμα σε καθε περιπτωση να το επαναφερω!? Ευχαριστω...
Ο/H komatoza έγραψε:
Και μετά μου λέτε και δείχνετε και παραδείγματα ότι στα κινέζικα μαγαζιά είναι ξεκάθαρο τι πουλάει.... ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Αν διαβάσετε το νήμα του Mi8 θα δείτε ότι το 80% ρωτάει τι εκδώσει να πάρει τι πήρε η τι έχει.... Για εμάς τους λίγους που ξέρουμε κάποια πράγματα παραπάνω ναι. Για τους υπόλοιπους? Εδώ στο gearbest έλεγε το κινέζικο international. Οι περισσότεροι τι θα καταλάβουν με αυτό? Δεν είναι όλοι στα φόρουμ.... Να ξέρουν....
Εγώ πχ πήρα κινέζικο γιατί δεν με νοιάζει, αλλά δεν είχε βγει η επιστήμη ανακοίνωση της εταιρείας περί brick. Οκ εγώ δεν θα κλάψω ξέρω τι πρέπει να κάνω και στο κάτω κάτω με China ROM να κάτσω δεν με χαλάει.. Ο απλός μέσος χρήστης τι θα κάνει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk