Χωρις αντιπροσωπειες και υποστηριξη ειναι αδυνατο να γινεις apple...
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
προσωπικα μιλησα ηδη με 4 φιλους - συγγενεις που ειναι κοντα στο να παρουν νεα συσκευη και τους απετρεψα απο τα xiaomi
μεχρι τουλαχιστο να ξεκαθαρισει το τοπιο.... -
Αν η συσκευή που πάρουν είναι Global Version δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν η συσκευή που πάρουν είναι Global Version δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα
-
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Εάν αυτο δεν είναι δεδομένο νομίζω ότι κάπου εδώ για εμένα η xiaomi θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη . Εκεί που πήγαινα για πιο καινούργιο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι για άλλη εταιρεία.Ιδωμεν
ωραια........, η ΧΙΑΟΜΙ μας ανακατεψε με τις τελευταιες κινησεις της, αλλα απο την αλλη, σε οποια αλλη εταιρεια να πας, θα εχεις official unlocked bootloader? δεν τα κλειδωνουν? θα εχεις αυτο το TEAM που κανει παπαδες?
σαφως οσοι φυγουν θα το κανουν περισσοτερο για αντιδραση, και το κατανοω. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πας και καπου καλυτερα, αυτοματως...!!
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά μάλλον δεν καταλάβατε.Εννοειτε ότι ο κυρίως λόγος εκτός του vfm των Xiaomi είναι αυτό το team που κάνει παπάδες.Εαν όμως το ξεκλείδωμα με νόμιμο τρόπο δεν είναι δεδομένο ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και τα παιδιά δεν θα μπορούν να κάνουν παπάδες και εμείς θα έχουμε ζητηματάκια
Και κατι ακομα, το team ηταν αναγκαιο (ειδικα παλαιοτερα) γιατι η xiaomi δεν προσεφερε αυτα που επρεπε (πχ global rom ή παραλαμβανες με μαιμουδοrom ή ειχε μαπα καμερα χωρις api2 και αναγκαζοσουν να ασχοληθεις με φλασαρισματα). Οταν ομως θα πας σε μια σοβαρη εταιρεια δεν θα χεις τετοια προβληματα. -
Έτσι, και κάποιος άλλος κινέζος (oppo, vivo den-kserw-kai-egw--poios) θα ξεπεταχτεί για να πάρει αυτό το μερίδιο αγοράς που "εχασε/έχεσε" η XiaomiΥ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Εγώ βασικά δεν κατάλαβα εάν αξίζει να το κάνω Flash σε ROM της κοινότητας ή θα φάω κανένα brick.. @makis1024
Γενικά και φίλοι μου ,όλοι αυτό με ρωτάνε εάν θα επηρεάζονται οι συσκευές μας με τις Custom ROMs της κοινότητας. -
Παιδιά να ξεκαθαριστεί κάτι
Τα κινητά βγαίνουν σε 2 versions
- Τα Global version
- Τα Chinese version
Όποιος πάρει το 2ο το πιο πιθανό είναι να βρει δυσκολίες
Για το τι έχουμε πάνω μας και τι θα συμβεί, όπως δείχνουν τα πράματα είμαστε καλυμμένοι. Στην τελικοί από αυτούς επίσημα πήραμε άδεια για ξεκλείδωμα.
Τώρα πάμε στη διαφορά σε μία αγορά Global από Chinese
Η διαφορά είναι από 20 ευρώ μέχρι μηδέν.
Απλά αντί να μας πιάνει ο πανικός, πριν να αγοράσουμε κάτι ας ρωτάμε 3-4-5 φορές αν είναι κινητό Global version και όχι αν έχει Global Rom και αν σας πει κάτι άλλο το μαγαζί, θα τσιμπήσετε ένα κινητό δώρο από την paypal.
Άρα προς το παρών μην πανικοβάλλεστε για το τίποτα.
Στο μόνο που συμφωνούμε ΌΛΟΙ εδώ μέσα, είναι για την προχειρότητα τους και την επιλογή τους να παρουσιάσουν κάτι τόσο σοβαρό μέσα από ένα Φόρουμ.
Στα υπόλοιπα, εκτός του ότι πριν να αγοράσουμε θα αφιερώνουμε 10 λεπτά περισσότερα και 10 ευρώ παραπάνω δεν βλέπω διαφορά. - Τα Global version
-
Οι φίλοι σου εάν σε ξαναρωτήσουν , θα τους προτείνεις Xiaomi Global Version.
Εσύ τώρα στο δικό σου Sirius όταν ξεκλειδώσεις θα κυνηγήσεις custom rom με China source για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα brick. Xtrv έτσι και αλλιώς δεν έχει βγεί ακόμα για το Sirius. Έχει βγει όμως Xiaomi.eu -
Παιδιά για να στέλνουμε στη xiaomi αίτηση για ξεκλείδωμα, με συγκεκριμένη sim μέσα και τόσο καιρό να το ελέγξουν, σημαίνει πως πριν την άδεια και τους ελέγχους, πρέπει η συσκευή μας να καταχωρείται κάπου.
Άρα αυτή η βάση δεδομένων, που ξεκλειδώθηκε επίσημα με τη δική τους άδεια, θεωρώ παράλογο να μπρικάρει.
Εγώ για παράδειγμα εκεί που βάζουμε λόγο στο ξεκλείδωμα, τους έλεγα επειδή θέλω να βάλω Ελληνική Ρομ.
Δεν είναι ότι δεν γνώριζαν πως το έκανα για να βάλω custom rom.
Μη λέμε ότι νά`ναι. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0