Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Uninstall το παλιό, install το νέο και όλα καλά...
-
Από ότι είδα πέρασε τελικά το resource αρχείο και όχι το firmware γιατί μπήκα από notify και λέει 1.8.0.0 ακόμα δοκιμάζω και τον τρόπο σου @amavroudis
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Θέμα με τις 5 ειδοποιήσεις!
-
Με άρση σύζευξης ξεκόλλησε τελικά το ρολόι μου παιδιά μέσα από το mi fit το καινούργιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H vangtsog έγραψε:
Το Mi Fit αποσύρθηκε και θα ανέβει πάλι σε λίγο ...ευτυχώς είχε λίγες λήψεις θα ανεβάσουμε και το firmware διορθωμένο.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vangtsog έγραψε:
Το Mi Fit αποσύρθηκε και θα ανέβει πάλι σε λίγο ...ευτυχώς είχε λίγες λήψεις θα ανεβάσουμε και το firmware διορθωμένο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sgatz έγραψε:
Τελικα το έβγαλε και σε μένα. Είχα κάνει προχθές dnomikos χειροκίνητα τα update και σήμερα πέρασα πρώτα το mi fit και έβγαλε αυτό στις ειδοποιήσεις. Με το πού πέρασα και το firmware V2 ήταν όλα οκ αλλά τελικά το πέταξε πάλι... Να το το V3 χαχαχα
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
EDIT:
ΚΑι όμως έχει λάθος. Με μπέρδεψε η extra Κυριλλική γλώσσα -
-
Κατέβασα το 3.5.3 έγινε αναβάθμιση λογισμικού, ανανέωση πόρων αλλά ο καιρός δεν λέει να διορθώσει. Έκανα κατάργηση σύζευξης, επανεκκίνηση συσκευής αλλά τίποτα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κατέβασα το 3.5.3 έγινε αναβάθμιση λογισμικού, ανανέωση πόρων αλλά ο καιρός δεν λέει να διορθώσει. Έκανα κατάργηση σύζευξης, επανεκκίνηση συσκευής αλλά τίποτα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0