Ναι μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε... ή όλο το Mi Fit ή μόνο το firmware.Ο/H DimosVas έγραψε:
Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H DimosVas έγραψε:
Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
-
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι;
Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος. -
Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H DimosVas έγραψε:
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Μόλις κατέβασα κ πέρασα με το Notify το καινούργιο firmware κ πηγές. Αν κ με ταλαιπώρησε λιγάκι καθώς κολλούσε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ποτέ στο 13% κ πότε στο 30%, τελικά περαστηκε κ όλα κομπλέ. Αναμένουμε το mi Fit 3.5.3. Ευχαριστούμε για όλα!!
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
1. Πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα αφού περνάνε ξανά όλα τα σχετικά αρχεία fw, res, ft.
2. Και το πιο σημαντικό, στις φωτογραφίες που θα σας ζητήσουν αν δουν οποιοδήποτε custom firmware θα σας βγάλουν εκτός εγγύησης Ξέρουν ότι Ελληνικά δεν υπάρχουν στο official firmware
Ο/H DimosVas έγραψε:
Με διορθωμένο το 5+ις ??
Ναι είναι ενημερωμένο με την διόρθωση..αλλά αν είχες περάσει ήδη το προηγούμενο 3.5.3, τότε δεν θα σου κάνει ενημέρωση το firmware και θα πρέπει να το περάσεις μόνος σου.
Ο/H poseidvn έγραψε:
Τα θέματα είναι συμβατά με την νέα έκδοση? (αν και δεν νομίζω)
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι δεν είναι. Θα τα φτιάξουμε σύντομα, να πάρουμε μια ανάσα πρώτα και να δούμε πως θα κάνουμε το δεύτερο ρολόι .. πιο προσωπικό. Πχ κάπως έτσι:
-
@lsdpower78 έχει θέμα η οθόνη σου δυστυχώς, δεν είναι θέμα λογισμικού αυτό
@dnomikos με πρόλαβες στο νήμα !
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι;
Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος.
-
Ο/H sgatz έγραψε:
@lsdpower78 έχει θέμα η οθόνη σου δυστυχώς, δεν είναι θέμα λογισμικού αυτό
@dnomikos με πρόλαβες στο νήμα !
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Και τα 3. firmware, πόρους, και γραμματοσειρές. Η γραμματοσειρά αργεί λίγο στο πέρασμα γιατί ειναι μεγάλο αρχείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0