Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H DimosVas έγραψε:

Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
      Ναι μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε... ή όλο το Mi Fit ή μόνο το firmware.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H DimosVas έγραψε:

Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
      Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι;
    • Μόλις κατέβασα κ πέρασα με το Notify το καινούργιο firmware κ πηγές. Αν κ με ταλαιπώρησε λιγάκι καθώς κολλούσε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ποτέ στο 13% κ πότε στο 30%, τελικά περαστηκε κ όλα κομπλέ. Αναμένουμε το mi Fit 3.5.3. Ευχαριστούμε για όλα!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gregory_gr έγραψε:

Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι;
      Οχι. Εφόσον έχεις περάσει αυτή την έκδοση θέλει να τα περάσεις μηχανικά με το Notify & Fitness for Mi Band.

Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος.
    • Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
      Images
      • IMG_20181110_145430.jpg

413,16 kB, 1.434×1.821, viewed 105 times
      • IMG_20181110_145447.jpg

261 kB, 1.048×1.669, viewed 112 times
      • IMG_20181110_145624.jpg

344,82 kB, 1.281×1.694, viewed 101 times
    • Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H DimosVas έγραψε:

Με διορθωμένο το 5+ις ??
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Τα θέματα είναι συμβατά με την νέα έκδοση? (αν και δεν νομίζω)

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
      Δεν μας λες και με ποιο firmware είσαι δλδ το official ή των παιδιών?
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Μόλις κατέβασα κ πέρασα με το Notify το καινούργιο firmware κ πηγές. Αν κ με ταλαιπώρησε λιγάκι καθώς κολλούσε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ποτέ στο 13% κ πότε στο 30%, τελικά περαστηκε κ όλα κομπλέ. Αναμένουμε το mi Fit 3.5.3. Ευχαριστούμε για όλα!!
      Είναι στην πρώτη σελίδα απο χθές. ΚΑτέβασέ το.

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
      Πιθανώς ναι είναι ελαττωματική η οθόνη. Πριν το επιστρέψετε κατεβάστε το Mi Band 3 v2.0.0.4 official.zip - Google Drive που περιέχει και τα 3 official αρχεία του Mi Band 3 και περάστε τα με το notify & fitness για 2 λόγους:
      1. Πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα αφού περνάνε ξανά όλα τα σχετικά αρχεία fw, res, ft.
      2. Και το πιο σημαντικό, στις φωτογραφίες που θα σας ζητήσουν αν δουν οποιοδήποτε custom firmware θα σας βγάλουν εκτός εγγύησης Ξέρουν ότι Ελληνικά δεν υπάρχουν στο official firmware

Ο/H DimosVas έγραψε:

Με διορθωμένο το 5+ις ??

Ναι είναι ενημερωμένο με την διόρθωση..αλλά αν είχες περάσει ήδη το προηγούμενο 3.5.3, τότε δεν θα σου κάνει ενημέρωση το firmware και θα πρέπει να το περάσεις μόνος σου.

Ο/H poseidvn έγραψε:

Τα θέματα είναι συμβατά με την νέα έκδοση? (αν και δεν νομίζω)

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν είναι. Θα τα φτιάξουμε σύντομα, να πάρουμε μια ανάσα πρώτα και να δούμε πως θα κάνουμε το δεύτερο ρολόι .. πιο προσωπικό. Πχ κάπως έτσι:

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

@lsdpower78 έχει θέμα η οθόνη σου δυστυχώς, δεν είναι θέμα λογισμικού αυτό
      @dnomikos με πρόλαβες στο νήμα !
      Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H gregory_gr έγραψε:

Οχι. Εφόσον έχεις περάσει αυτή την έκδοση θέλει να τα περάσεις μηχανικά με το Notify & Fitness for Mi Band.
      Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος.
      Οποτε θα πρεπει να περασω το firmware μονο η και resources;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sgatz έγραψε:

@lsdpower78 έχει θέμα η οθόνη σου δυστυχώς, δεν είναι θέμα λογισμικού αυτό
      @dnomikos με πρόλαβες στο νήμα !
      Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Προφανώς είναι χαλασμένη η οθόνη αλλά για το μια στο εκατομμύριο ας το κάνει.

Ο/H gregory_gr έγραψε:

Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H gregory_gr έγραψε:

Οχι. Εφόσον έχεις περάσει αυτή την έκδοση θέλει να τα περάσεις μηχανικά με το Notify & Fitness for Mi Band.Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος.
      Οποτε θα πρεπει να περασω το firmware μονο η και resources;;

Και τα 3. firmware, πόρους, και γραμματοσειρές. Η γραμματοσειρά αργεί λίγο στο πέρασμα γιατί ειναι μεγάλο αρχείο.