Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
      Δεν μας λες και με ποιο firmware είσαι δλδ το official ή των παιδιών?
      Των παιδιών έχω περάσει φίλε μου.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Μόλις κατέβασα κ πέρασα με το Notify το καινούργιο firmware κ πηγές. Αν κ με ταλαιπώρησε λιγάκι καθώς κολλούσε, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ποτέ στο 13% κ πότε στο 30%, τελικά περαστηκε κ όλα κομπλέ. Αναμένουμε το mi Fit 3.5.3. Ευχαριστούμε για όλα!!
      Είναι στην πρώτη σελίδα απο χθές. ΚΑτέβασέ το.

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Στο mi band του γαμπρού μου, στη Αρχική οθόνη, στις Ειδοποιήσεις και στον καιρό, υπάρχει μια ενοχλητική γραμμή, κάτι σαν καμμένα pixels... Επειδή το αγόρασα πρόσφατα απ το Bang good, προτείνετε να το επιστρέψω σαν ελαττωματικό, αν φυσικά γίνεται, ή είναι θέμα λογισμικού;; ανεβάζω κ τις αντίστοιχες φώτο να δείτε...
      Πιθανώς ναι είναι ελαττωματική η οθόνη. Πριν το επιστρέψετε κατεβάστε το Mi Band 3 v2.0.0.4 official.zip - Google Drive που περιέχει και τα 3 official αρχεία του Mi Band 3 και περάστε τα με το notify & fitness για 2 λόγους:1. Πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα αφού περνάνε ξανά όλα τα σχετικά αρχεία fw, res, ft.
      2. Και το πιο σημαντικό, στις φωτογραφίες που θα σας ζητήσουν αν δουν οποιοδήποτε custom firmware θα σας βγάλουν εκτός εγγύησης Ξέρουν ότι Ελληνικά δεν υπάρχουν στο official firmware

Ο/H DimosVas έγραψε:

Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα.
      Με διορθωμένο το 5+ις ??
      Ναι είναι ενημερωμένο με την διόρθωση..αλλά αν είχες περάσει ήδη το προηγούμενο 3.5.3, τότε δεν θα σου κάνει ενημέρωση το firmware και θα πρέπει να το περάσεις μόνος σου.

Ο/H poseidvn έγραψε:

Τα θέματα είναι συμβατά με την νέα έκδοση? (αν και δεν νομίζω)

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όχι δεν είναι. Θα τα φτιάξουμε σύντομα, να πάρουμε μια ανάσα πρώτα και να δούμε πως θα κάνουμε το δεύτερο ρολόι .. πιο προσωπικό. Πχ κάπως έτσι:

πώς καταφέρατε να βάλετε το 100% ανάποδα;
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Νομίζω ότι πρέπει να περάσεις το official firmware και αν συνεχίζει η γραμμή μιλάς με banggood. Είσαι σίγουρος ότι πέρασατε σωστά τα rs?
      Ναι, όλα περαστηκαν μια χαρά, αλλά η γραμμή παραμενει. Θα βάλουμε το official απ το Play store κ μετά βλέπουμε...
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Να προτείνω μια αλλαγή στην οθόνη με την μπαταρία, εφόσον είναι εφικτό φυσικά. Να γράφει πρώτα ημέρα και μετά ημερομηνία. Επίσης το σύμβολο ποσοστό της μπαταρίας να αντίκατασταθει με το εικονίδιο της μπαταρίας ή να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας όπως φαίνεται και στα κινητά μας. Δηλαδή μια μπαταρία και μέσα το ποσοστό, όπως φαίνεται στην εικόνα. Τώρα κατά πόσο είναι εφικτά όλα αυτά δε το γνωρίζω.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Ομάδα καλησπέρα μετά από φόρτιση του μι μπαντ 3 μου έχασα τον καιρό στο μπαντ βγάζει ένα σύννεφο και λέει συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση έχω τα τελευταία αρχεία περασμένα τι να κάνω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Ο/H miltosdelis έγραψε:

Ομάδα καλησπέρα μετά από φόρτιση του μι μπαντ 3 μου έχασα τον καιρό στο μπαντ βγάζει ένα σύννεφο και λέει συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση έχω τα τελευταία αρχεία περασμένα τι να κάνω;

Πήγαινε στο κινητό κ ακόλουθα τα εξής
      Ρυθμίσεις /πρόσθετες ρυθμίσεις / ημερομηνία κ ώρα και κλείσε την αυτόματη ζώνη. Από κει επέλεξε πχ Κάιρο και ο καιρός θα φτιάξει

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Με το καλό να το φτιάξετε με την ησυχία σας και να μας το δώσετε !! ;) Εγώ παιδιά και αγαπητοί κύριοι mod έχω μια απορία να σας πω όσο αφορά μια λειτουργία και δεν ξέρω εάν είναι bug.. ?(
      Από την αρχή που φτιάχτηκε η νέα δυνατότητα - λειτουργία στο band 3 η λεγόμενη <<Άσκηση>> για μένα έχει απογειώσει το ρολογάκι και την δουλεύω καθημερινά κυριολεκτικά !! Βλέπω όμως
      μετά λύπης μου το εξής... Κάνω π.χ 1.5 ώρα άσκηση γράφει ώρα , διάρκεια, live παλμούς, και τα βήματα που κάνεις αυτό το διάστημα παρόλλο που δέν τα βλέπεις τα περνάει μετά και στο ξεχωριστό
      υπομενού περισσότερα αλλά φαίνονται και στο 2ερο ρολόι κανονικά αλλά της θερμίδες όχι !!

Δηλαδή τι εννοώ σήμερα π.χ την 1.5 ώρα γυμναστικής μου έδειξε ότι έκαψα 643 θερμίδες και μόλις πατάω το στόπ δείχνει μετά στα υπόλοιπα τα σωστά βήματα κλπ αλλά αν θυμάμαι θερμίδες 120.. :thumbdown:
      Και στο τέλος της ήμερας γράφει ξερογω βήματα 13329 σύνολο όλη την ήμερα αλλά θερμίδες μόνο 338.. Αυτό μπορούμε να το φτιάξουμε να συγχρονίζει σωστά της θερμίδες για μένα είναι bug !! :sad:
      Καλησπέρα παιδιά. Τώρα και εγώ μόλις περνάω το νέο firmware και το νέο apk και όλα καλά !! Μιας και βλέπω ότι στο προηγούμενο θέμα που είχα γράψει δεν έχει απαντήσει κάνεις μπορεί κάποιος mod να μας πει εάν στο νέο firmware έχει λυθεί αυτό το bug η εάν όχι εάν μπορεί να βρεθεί λύση ώστε να φτιαχτεί γιατί είναι σπαστικό ?? :S
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• RE: RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

@poseidvn
      Πήγαινε στο κινητό κ ακόλουθα τα εξής
      Ρυθμίσεις /απόρρητο / ημερομηνία κ ώρα και κλείσε την αυτόματη ζώνη. Από κει επέλεξε πχ Κάιρο και ο καιρός θα φτιάξει

Είπα και εγώ φτιάχτηκε το θέμα με τον καιρό όντως το είχα στο αυτόματο απλά ήταν κολλημένο το κάνω και ενημερώνω

• Διαφήμιση

@poseidvn σωραιος έφτιαξε...