Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ναι. Μόλις είναι έτοιμο θα ενημερώσουμε εδώ. Λίγη υπομονή μόνο από τη μεριά σας!
-
Καλησπέρα παίδες κι απο μένα,
παρακολουθώ το forum σας κάμποσο καιρό και τα πήγαινα αρκετά καλά με τις αναβαθμίσεις του Mi Fit
θα έλεγα, ώσπου μια μέρα το Mi Band 3 σταμάτησε να λειτουργεί. Στην αρχή παρέμενε νεκρό στη φόρτιση και
είδα κάποιες οδηγίες που πρότειναν να καθαρίσεις με βαμβάκι τις επαφές του Mi Band και του φορτιστή.
Τώρα ανάβει η οθόνη μετα δυσκολίας και γράφει "φορτίζει" χωρίς ομως να γεμίζει η μπάρα!
Μηπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Θα σας ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
Ο/H papaflessas έγραψε:
καλησπερα στην ομαδα εχει βγει mi fit 3.5.9 το οποιο το ανακαλυψα τυχαια
θα εχουμε συντομα την μεταφρασμενη εκδοχη του με το καινουργιο firmware ??
Mi Fit 3.5.9 APK Download by Anhui Huami Information Technology Co.,Ltd. - APKMirror
Δεν το βλέπω στο playstore...
Τι διαφορετικό δίνει από την 3.5.8.; -
Ο/H PJG έγραψε:
Mi Fit 3.5.9 APK Download by Anhui Huami Information Technology Co.,Ltd. - APKMirror
Τι διαφορετικό δίνει από την 3.5.8.;
και μου εμφάνισε ενημέρωση στο Mi fit να εχει ενημερωση και στην 3.5.9@papaflessas -
Ο/H papaflessas έγραψε:
Ο/H PJG έγραψε:
Τι διαφορετικό δίνει από την 3.5.8.;
Οπότε όπως είπε και ο @lallasgr πιο πάνω, λίγη υπομονή -
Αυτό είναι το καινούργιο.
From version Mi Fit 3.5.9:
App:
• Added the metronome feature to help control your cadence.
• We improved user experience and fixed known bugs.
Firmware updates:
Mi Band 3
• Dutch is supported now.
• We improved some features and fixed known bugs.
Mi Band 3 NFC
• Traditional Chinese and English are supported now.
Amazfit Cor 2
• Added the access card feature.
Amazfit Bip
• We improved some features and fixed known bugs.
Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@pocafontas , σε τι φορτιστή το φορτίζεις ? Δοκίμασε να το βάλεις σε usb 2 του υπολογιστή...
Γράφει μεν φορτίζει αλλα δεν γεμίζουν οι μπάρες! Και μετα απο λίγο δεν ανταποκρίνεται καθόλου!
Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας; Δεν γνωρίζω απο αυτά. -
Υπάρχει περίπτωση...δυστυχώς από τέτοια κολλήματα δεν γνωρίζω κι εγώ πολλά, ίσως ξέρει κάτι παραπάνω ο @dnomikos
-
Καλημέρα παίδες.. Προσπαθώ να βάλω το mifit 3.5.8. στο κινητό ενός φίλου που αγόρασε το miband 3 και δεν του βγάζει τις ειδοποιήσεις στα ελληνικά.. Πριν είχε εγκαταστήσει το αυθεντικό Mifit κτλ.. Έχω κάνει τη διαδικασία 2-3 φορές στο δικό μου Mi Band αλλά και σε φίλων και όλα καλά.. Σήμερα που πέρασα στο κινητό του φίλου το mifit 3.5.8. και προσπάθησα να συνδεθώ και με mi account και με gmail αλλά και να φτιάξω νέο MI account, Μου βγάζει συνέχεια σφάλμα "Αδυναμία σύνδεσης", μου ζητάει email για να μου στείλει τα αρχεία καταγραφής και η διαδικασία σταματάει.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γνωρίζει κανείς κάτι;
-
Με Mi Account θα έπρεπε να προχωράει χωρίς πρόβλημα. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Mi Fit μιας και το χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό της cache (προσωρινής μνήμης) για το Mi Fit και να δεις αν θα δουλέψει. Επίσης αν είχε πριν ο φίλος σου το official Mi Fit και είχε αναβαθμιστεί στο τελευταίο firmware τότε θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα firmware και Resources για να περαστούν σωστά τα Ελληνικά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0