το εχω βαλει αλλα τιποτα. Τωρα εκανα flash και τα font στο πρωτο reboot εδειχνε τον καιρο κανονικα και με το που ανοιξα το mifit παλι δεν τον διχνει.Ο/H amavroudis έγραψε:
Βάλε μόνιμα το Κάιρο σαν πόλη και θα στρώσει. Και διάβασε κάνα μήνυμα από τα προηγούμενα της στήλης. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές;.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Καλησπέρα, για το amazefit bip έχει υπάρξει αντίστοιχα δυνατότητα ελληνικών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H nickpaokgrq έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Βάλε μόνιμα το Κάιρο σαν πόλη και θα στρώσει. Και διάβασε κάνα μήνυμα από τα προηγούμενα της στήλης. Έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές;.
-
Καλησπέρα σας,
μια φίλη αγόρασε πρόσφατα το mi band 3 αλλά το χρησιμοποιεί με Samsung galaxy s 8..τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά?... ειδοποίησης, αναγνώριση κλήσεων κλπ..
ευχαριστώ..live every day as it was the last day of your life!! -
Ο/H akantzis έγραψε:
Καλησπέρα σας,
μια φίλη αγόρασε πρόσφατα το mi band 3 αλλά το χρησιμοποιεί με Samsung galaxy s 8..τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά?... ειδοποίησης, αναγνώριση κλήσεων κλπ..
ευχαριστώ..
-
Μπορει καποιος να με βοηθησει πως απενεργοποιω σε Poco f1 τις ενημερωσεις του mifit απο το playstore? Εχω την εφαρμογη απο το πρωτο ποστ και χθες μου εβγαλε ενημερωση μεσω playstore και δε την εκανα κατα τυχη.
-
-
-
-
Περνάς από τη πρώτη σελίδα του νήματος τα fonts και θα στρώσει...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Περνάς από τη πρώτη σελίδα του νήματος τα fonts και θα στρώσει...
-
-
Ο/H tsatomas έγραψε:
Καλημέρα σας, μπορείτε να μου πείτε αν τα θέματα που είναι στο πρώτο ποστ για firmware 2.2 (v46)μπορούν να περαστούν στο 2.3;
Όλα τα v46 θέματα είναι συμβατά για το firmware v2.2.0.14 και όλα τα νεότερα ακόμα και για το 2.3.0.6 που βγήκε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0