Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ναι, γραμματοσειρά είναι το ft αρχείο. Αν έχεις το θέμα με τα ?? πέρασε το να ισιώσει ..
-
επειδή συγχρονίζει με το mi fit το δικό σας, αλλά όχι με το notify για να τα περάσω, τι πρέπει να κάνω; Μήπως να τα εγκαταστήσω με το gamebridge;
-
Διάβασε πάλι τον οδηγό στη πρώτη σελίδα του νήματος. Τα λέει όλα αναλυτικότατα.
Τα περνάς με το notify εφόσον βέβαια τα έχεις κατεβάσει σαν zip και έχεις κάνει αποσυμπίεση... -
Αφού σ' ευχαριστήσω ξανά για την απάντηση και το ενδιαφέρον, θα ήθελα να εξηγήσω πως τη συσκευή την αγόρασα πριν 15 ημέρες, εφάρμοσα κατά γράμμα όπως λες τον οδηγό, χωρίς όμως την εγκατάσταση του αρχείου της γραμματοσειράς και ενώ έβγαζε στην αρχική οθόνη κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες, σε όλα τα υπόλοιπα μενού ήταν ακατάληπτα όλα τα "γράμματα". Έκανα factory reset, απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση των app mi fit και notify, επανενάρξεις του κινητού αλλά και του bluetooth, αλλά δεν άλλαζε κάτι. Τελικά, χωρίς ιδιαίτερη λογική, έκανα εγκατάσταση από το notify τo firmware, res & ft που αυτό έδινε από την επιλογή latest firmware και τουλάχιστον επανήλθε η συσκευή στο αγγλικό πρότυπο. Έκτοτε εγκατέστησα το δικό σας mi fit, δεν έβαλε αυτόματα τις ενημερώσεις και πήγα εκ νέου στο notify αλλά δεν συνδέεται με το ρολόι. Εννοείται πως είναι συνδεδεμένο με το mi fit πριν το notify και πως δοκίμασα πολλές φορές τη διακοπή σύζευξης και την επανασύνδεση. Παρ' όλη λοιπόν την ταλαιπωρία μου, εξακολουθώ να θέλω να περάσω τα ελληνικά, κυρίως γιατί βλέπω πως κάνετε σοβαρή δουλειά. Δεν μπόρεσα όμως. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή να διαβάσεις όλο το post και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση. Βλέπεις έχω πεισμώσει αρκετά.
-
Εγώ μόλις αγόρασα και έστησα άλλο ένα band 3 με το καινούριο κουτί για την σύζυγο. Έκανε την αυτόματη αναβάθμιση με το που έτρεξε το mi fit και στη συνέχεια με notify έβαλα την δικιά σας γραμματοσειρά. Έβγαζε στο ρολόι με όλες τις πληροφορίες ερωτηματικά. Διάβασα εδώ ότι δεν έχει για κάποιο λόγο τα ίδια font και τώρα όλα τέλεια.
Για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες μου στους διαχειριστές του παρόντος νήματος.
Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Nikolaos Manolakoglou έκανες πολύ καλά που εξιστόρησες τις κινήσεις σου μέχρι τώρα. Περίμενε να το δει ο @dnomikos σαν ειδήμονας.
-
Ο/H Nikolaos Manolakoglou έγραψε:
Αφού σ' ευχαριστήσω ξανά για την απάντηση και το ενδιαφέρον, θα ήθελα να εξηγήσω πως τη συσκευή την αγόρασα πριν 15 ημέρες, εφάρμοσα κατά γράμμα όπως λες τον οδηγό, χωρίς όμως την εγκατάσταση του αρχείου της γραμματοσειράς και ενώ έβγαζε στην αρχική οθόνη κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες, σε όλα τα υπόλοιπα μενού ήταν ακατάληπτα όλα τα "γράμματα". Έκανα factory reset, απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση των app mi fit και notify, επανενάρξεις του κινητού αλλά και του bluetooth, αλλά δεν άλλαζε κάτι. Τελικά, χωρίς ιδιαίτερη λογική, έκανα εγκατάσταση από το notify τo firmware, res & ft που αυτό έδινε από την επιλογή latest firmware και τουλάχιστον επανήλθε η συσκευή στο αγγλικό πρότυπο. Έκτοτε εγκατέστησα το δικό σας mi fit, δεν έβαλε αυτόματα τις ενημερώσεις και πήγα εκ νέου στο notify αλλά δεν συνδέεται με το ρολόι. Εννοείται πως είναι συνδεδεμένο με το mi fit πριν το notify και πως δοκίμασα πολλές φορές τη διακοπή σύζευξης και την επανασύνδεση. Παρ' όλη λοιπόν την ταλαιπωρία μου, εξακολουθώ να θέλω να περάσω τα ελληνικά, κυρίως γιατί βλέπω πως κάνετε σοβαρή δουλειά. Δεν μπόρεσα όμως. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή να διαβάσεις όλο το post και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση. Βλέπεις έχω πεισμώσει αρκετά.
-
καλήμερα!
εγώ έκανα ότι έλεγε ο οδηγός, και ξαφνικά κόλλησε και έμεινε εκεί και δεν κάνει τίποτα τώρα και σε μπορώ να το συνδέσω και με το κινητό για να ξανά κάνω προσπάθεια. -
Ο/H malliosZ750 έγραψε:
καλήμερα!
εγώ έκανα ότι έλεγε ο οδηγός, και ξαφνικά κόλλησε και έμεινε εκεί και δεν κάνει τίποτα τώρα και σε μπορώ να το συνδέσω και με το κινητό για να ξανά κάνω προσπάθεια.
Επειδή δεν φαίνεται καθαρά... αν στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασες το μήνυμα λέει "Συνδεθείτε πρώτα με το τηλέφωνο", πρέπει να κάνεις κατάργηση σύζευξης από το MiFit και σύνδεση ξανά! -
Καλημέρα κι απο εμένα. Ημουν κάτοχος του miBand2 και αναβαθμίστηκα σε miBand3. Όλα καλα με εγκατάσταση ελληνικού fw και fonts. Απλά έχω μια απορία. Ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις κανει σωστά αναγνώριση, και στο mifit κανει σωστα preview της ειδοποίησης, στο viber και στο messenger δεν κάνει αυτό το preview του μηνύματος, αλλά γράφει κατι σαν "κοίτα το κινητό σου". Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτο;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
-
Ο/H peroukas έγραψε:
Καλημέρα κι απο εμένα. Ημουν κάτοχος του miBand2 και αναβαθμίστηκα σε miBand3. Όλα καλα με εγκατάσταση ελληνικού fw και fonts. Απλά έχω μια απορία. Ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις κανει σωστά αναγνώριση, και στο mifit κανει σωστα preview της ειδοποίησης, στο viber και στο messenger δεν κάνει αυτό το preview του μηνύματος, αλλά γράφει κατι σαν "κοίτα το κινητό σου". Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτο;; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0