Πέρασε και τη γραμματοσειρά τότε!Ο/H Hacked έγραψε:
Αυτο πέρασα το v46. Ενώ λέει 100% κανει τα ίδια. Και την ελληνική έκδοση Mi Fit έχω.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
ΕΦΤΙΑΞΕ!!!!!
Ενω κόλλησε στην αρχή μόλις ξαναπέρασα την γραμματοσειρά έφτιαξε το Band!!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας που ασχοληθήκατε και συγχαρητήρια για τους οδηγούς και την δουλειά σας. Αντε επιτέλους να το χαρώ μαζί με το Mi 8.
Να είστε καλά παιδιά!!!
Κάτι τελευταίο. Το Gadgetbrigde και το Notify τα κρατάω ή τα σβήνω; -
Ο/H Hacked έγραψε:
Κάτι τελευταίο. Το Gadgetbrigde και το Notify τα κρατάω ή τα σβήνω;
Προτείνω να αφήσεις εγκατεστημένο το Notify & Fitness που συνεργάζεται άψογα και με το MiFit, έτσι ώστε να δοκιμάζεις και τα διάφορα θέματα όποτε θέλεις. -
Μα στο δικό σας θα μείνω! Εγινε τότε ευχαριστώ και πάλι παιδιά.
-
Καλημέρα,
έχω εγκαταστήσει το mi fit 3.5.8 αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το mi band 3 μου. Επίσεις εβαλα το 2.3.0.2 fw στο band notifyκαι δεν μου περνάει το αρχείο res, παραμένει στο 0% .
τα βήματα που έκανα ειναι τα εξής:
1. εγκατέστησα το mi fit 3.5.8 στο κινητό (δεν μπορούσε ομως να συνδεθεί με το band)
2. πέρασα το 2.3.0.2 fw στο band
3. πήγα να περάσω το αρχείο res και δεν συνέχιζε πέρα από το 0%
Είναι κάτι που κάνω λάθος? -
Ναι. Αν δεν συνδέεται δεν θα κάνεις κάτι.
Γιατί δεν συνδέεται; Ενεργοποίησες bt; -
Κάνε και ένα Restart στο κινητό και ξαναδοκίμασε. Επίσης όταν φλασσάρεις σου έχει να επιλέξεις και 2 επιλογές. Τσέκαρε τες και δοκίμασε πάλι. Το πρόβλημα που περιγράφεις το αντιμετώπισα και γω και έφτιαξε.
-
-
Δεν έχει συνδεθεί το mi band / mi fit.
Ακολούθησε ευλαβικά το πρώτο post στο νήμα...
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable] -
Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!!!
Τελικα πηγα στο mi fit εκανα καταργηση συζευξης και ξανα εκανα συζευξη και μετα συνδεθηκε και συγχρονιστηκε μια χαρα !!! -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Hacked έγραψε:
Κάτι τελευταίο. Το Gadgetbrigde και το Notify τα κρατάω ή τα σβήνω;
-
Στη πρώτη σελίδα του νήματος αυτού...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0