Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H George Malekakis έγραψε:

οκ! Τα εφτιαξα! Για το θεμα του καιρου, απλα γυρισα το κινητο στα ελληνικα.. Ευχαριστω και παλι!
      Αα.. και κατι αλλο.. Γινεται να χρησιμοποιω μονο το Notify & Fitness?
      Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify. Δεν έχει θέμα να το λειτουργείς παράλληλα αλλά κλείσε τις ειδοποιήσεις από το mi fit γιατί θα σου έρχονται διπλές

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify.
      Ποια διεύθυνση ακολουθείς στο notify για να εμφανίσει αυτά που λες;; Ευχαριστώ
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Ο/H sgatz έγραψε:

Αν βγάλεις το notify θα στα δείχνει ελληνικά τον καιρό αλλά θα χάσεις 1 την θερμοκρασία αυτή τη στιγμή ( θα μείνει η πρόβλεψη από έως μόνο) και την ένδειξη υγρασίας κάτω κάτω. Αυτά στα εμφανίζει το notify.
      Ποια διεύθυνση ακολουθείς στο notify για να εμφανίσει αυτά που λες;; Ευχαριστώ
      Δεν ακολουθείς κάτι . Όταν έχεις το notify ανοιχτό θα σου φέρει αυτόματα στο καιρό στο band τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και την περιγραφή πχ λιακάδα με greeklish. Αν δε τα θες βγάλε το και μείνε με το mi fit του φόρουμ μας εδώ,εγώ έτσι το άφησα

• Διαφήμιση
    • Και εγώ μόνο με το mi fit του forum μας το δουλεύω!! Ερώτηση αν θυμάμαι καλά πριν με πακέτο γιατρού - kirill στον καιρό της τρέχουσας ημέρας έβλεπα στο Band και το ποσοστό % της υγρασίας.. Εδώ τώρα γιατί δεν το υποστηρίζει..?? Μπορούμε να το βάλουμε κι αυτό??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Και εγώ μόνο με το mi fit του forum μας το δουλεύω!! Ερώτηση αν θυμάμαι καλά πριν με πακέτο γιατρού - kirill στον καιρό της τρέχουσας ημέρας έβλεπα στο Band και το ποσοστό % της υγρασίας.. Εδώ τώρα γιατί δεν το υποστηρίζει..?? Μπορούμε να το βάλουμε κι αυτό??
      Δεν παίρνω και όρκο, αλλά εγώ που το είχα με το επίσημο Mi Fit 3.4.6 και το Ελληνικό firmware 1.5.0.2 του GeekDoing (kirill) δεν φαινόταν ;)
    • Εγώ είχα το 3.4.6 του γιατρού και εδώ και χρόνια από το band 2.. Μαζί με το firmware απτό geekdoing εμένα μου το έδειχνε κανονικά με ποσοστό!! Αν μπορεί να μπει έχει καλός.. Φίλε @lallasgr τι λες εσύ το θυμάσαι ..??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Εγώ είχα το 3.4.6 του γιατρού και εδώ και χρόνια από το band 2.. Μαζί με το firmware απτό geekdoing εμένα μου το έδειχνε κανονικά με ποσοστό!! Αν μπορεί να μπει έχει καλός.. Φίλε @lallasgr τι λες εσύ το θυμάσαι ..??
      Αν ψάξεις στο Google "mi band 3" ή ακόμα καλύτερα "mi band 3 weather" και δεις στις εικόνες, σε καμία εικόνα δεν δείχνει κάτι διαφορετικό στην καρτέλα του καιρού από αυτό που βλέπουμε τώρα.
    • Διαφήμιση
    • Επειδή δεν έτυχε να το έχω βγάλει φώτο κλπ υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξαναβάλω το παλιό apk και το προηγούμενο Firmware ώστε να σας δείξω τι εννοώ..?? Είμαι διατεθειμένος να το κάνω αλλά δεν ξέρω πως... Όχι τώρα όμως γιατί κλείνουν τα μάτια μου σιγά σιγά.... Zzzzz ^^

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Επειδή δεν έτυχε να το έχω βγάλει φώτο κλπ υπάρχει ασφαλής τρόπος να ξαναβάλω το παλιό apk και το προηγούμενο Firmware ώστε να σας δείξω τι εννοώ..?? Είμαι διατεθειμένος να το κάνω αλλά δεν ξέρω πως... Όχι τώρα όμως γιατί κλείνουν τα μάτια μου σιγά σιγά.... Zzzzz ^^

Βέβαια... κάνεις απεγκατάσταση το Mi Fit, βάζεις το παλιό 3.4.6 και μετά περνάς το παλιό firmware είτε με το Notify & Fitness, είτε με το GadgetBridge. Το resources δεν είναι απαραίτητο να το αλλάξεις.

Καλύτερα να το κάνεις το πρωί που θα είναι διαθέσιμο για λήψη και το MiFit-3.5.0-Greek_v2 με ενσωματωμένα τα firmware_V3 και resources_V3 για να επιστρέψεις στην τωρινή κατάσταση μια και έξω ;)
    • Παιδιά όσον αφορά τον καιρό εγώ δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από πριν. Δεν ξέρω αν πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο notify αλλά ούτε τι θερμοκρασία έχει αυτή την στιγμή αλλά ούτε και την υγρασία.
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Παιδιά όσον αφορά τον καιρό εγώ δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από πριν. Δεν ξέρω αν πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο notify αλλά ούτε τι θερμοκρασία έχει αυτή την στιγμή αλλά ούτε και την υγρασία.
      Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το Mi Fit και δώστου δικαιώματα στο "Τοποθεσία" ή ακόμα καλύτερα, δώσε όλα τα παρακάτω:

• Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Παιδιά ψάχνετε αυτό που σας γράφω πριν για τον καιρό. Είναι μενού που το φέρνει το notify fitness ΜΟΝΟ και έχει τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και στα greeklish τις συνθήκες πχ λιακάδα.
      Αν βάλετε το notify και πάτε εργαλεία weather και κάνετε ένα συγχρονισμό χειροκίνητα θα σας το φέρει.
      Το θέμα είναι αν μπορεί να κουμπώσει στην δικιά μας έκδοση