Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Παιδιά ψάχνετε αυτό που σας γράφω πριν για τον καιρό. Είναι μενού που το φέρνει το notify fitness ΜΟΝΟ και έχει τρέχουσα θερμοκρασία και υγρασία και στα greeklish τις συνθήκες πχ λιακάδα.
Αν βάλετε το notify και πάτε εργαλεία weather και κάνετε ένα συγχρονισμό χειροκίνητα θα σας το φέρει.
Το θέμα είναι αν μπορεί να κουμπώσει στην δικιά μας έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτα μια από τα ίδια
-
Μπράβο στον φίλο @sgatz αυτό είχα κάνει το θυμήθηκα. Λοιπόν και με το παλιό πακέτο <<mi fit γιατρού - kirill>> αλλά και με τα τελευταία τα δικά μας v3 κλπ άνοιξα το weather από το notify και μια χαρά δείχνει την υγρασία σαν νούμερο και στα ελληνικά.
Αυτο μπορεί να μπει στο Greek firmware μαζί με λειτουργία μόνο με το mi fit άραγε??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Τι να πω δεν μου εμφανίζει τίποτα από αυτά
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Αρκετα δύσκολο έως αδύνατο να κάνεις τόσο μεγάλη αλλαγή, χωρίς να έχεις το πραγματικό source μιας εφαρμογής -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Προστέθηκε στην αρχική σελίδα νέα έκδοση του Mi Fit 3.5.0 με ενσωματωμένο το Firmware V3 και τα Resources V3 καθώς και λειτουργικό χάρτη για τις δραστηριότητες.
-
Σας έφαγα την πέρασα πρώτος!!
-
Εξαιρετική δουλειά στο mi fit όπως πάντα. Ο χάρτης δουλεύει άψογα. Επόμενο βήμα θα είναι να μιλάει ελληνικά στη προπόνηση...
Ξέρω όλο ζητάω αλλά μας κακομάθατε
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όταν βγάζει ειδοποίηση είναι στα ρώσικα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0