Δεν κατάλαβες καλά την ερώτηση: Έχεις βάλει το δικό μας MiFit που περιέχει τα δικά μας custom Ελληνικά αρχεία ή έβαλες το official;Ο/H vanpolo έγραψε:
Ναι, εχω βαλει την νεα εκδοση - κανει την ενημερωση υλικολογισμικου αλλα ελληνικα παλι δεν εχει στο mi band 3.
Μονο αγγλικα και στον καιρο καποιους ελληνικους χαρακτηρες.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Ναι, εχω βαλει την νεα εκδοση - κανει την ενημερωση υλικολογισμικου αλλα ελληνικα παλι δεν εχει στο mi band 3.
Μονο αγγλικα και στον καιρο καποιους ελληνικους χαρακτηρες.
Εκανε update τα δυο πρωτα αρχεια ενω απετυχε το update στο τριτο αρχειο - fonts. -
Ο/H vanpolo έγραψε:
Το δικο σας εβαλα - MiFit 4.0.0-Greek v2 - και αφου παλι δεν εμφανιζονται ελληνικα εκανa την διαδικασια με το notify.Εκανε update τα δυο πρωτα αρχεια ενω απετυχε το update στο τριτο αρχειο - fonts.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Το δικο σας εβαλα - MiFit 4.0.0-Greek v2 - και αφου παλι δεν εμφανιζονται ελληνικα εκανa την διαδικασια με το notify.Εκανε update τα δυο πρωτα αρχεια ενω απετυχε το update στο τριτο αρχειο - fonts.
-
Ο/H vanpolo έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Τώρα πρέπει να επιμείνεις με το Notify & Fitness. Σβήσε από το κινητό όλα τα αρχεία fw, res και ft και ξανακατέβασε τα σωστά αρχεία *greek* και όχι *english_UTF8* ( αφού θέλεις Ελληνικά). Άσε τη γραμματοσειρά προς το παρόν... ίσως δεν την χρειάζεσαι. Αποσυμπίεσε τα αρχεία και βάλτα σε ένα φάκελο στο κινητό για να είσαι σίγουρος ότι περνάς τα σωστά αρχεία. Απεγκατέστησε μετά το Notify & Fitness, τρέξε τον Καθαρισμό από την εφαρμογή Ασφάλεια του κινητού και μετά ξαναβάλε το Notify & Fitness. Τέλος, διάβασε προσεκτικά τι έχει γραφτεί εδώ και ξεκίνα να περάσεις τα αρχεία χειροκίνητα. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vanpolo έγραψε:
Τώρα πρέπει να επιμείνεις με το Notify & Fitness. Σβήσε από το κινητό όλα τα αρχεία fw, res και ft και ξανακατέβασε τα σωστά αρχεία *greek* και όχι *english_UTF8* ( αφού θέλεις Ελληνικά). Άσε την γραμματοσειρά προς το παρόν ίσως δεν την χρειάζεσαι. Αποσυμπίεσε τα αρχεία και βάλτα σε ένα φάκελο στο κινητό για να είσαι σίγουρος ότι περνάς τα σωστά αρχεία. Απεγκατέστησε μετά το Notify & Fitness, τρέξε τον Καθαρισμό από την Ασφάλεια και μετά ξαναβάλε το Notify & Fitness. Τέλος, διάβασε προσεκτικά τι έχει γραφτεί εδώ και ξεκίνα να περάσεις τα αρχεία χειροκίνητα.
Την διαδικασια με το notify την εκανα απειρες φορες και καποιο απο τα 3 αρχεια αποτυχγανει να αναβαθμιστει. Επισης το δοκιμασα σε Redmi 3s & Redmi Note 4X. Αν δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με "παλια" μοντελα τοτε ισως να ειναι προβληματικο το mi band 3. Οπως και ναχει ευχαριστω και παλι, μαλλον θα το παρατησω το band. -
-
Ο/H vanpolo έγραψε:
Το δικο σας εβαλα και εκανα οτι γραφεται κατα γραμμα - σε μοντελο Redmi Note 6 Pro ολα πηγαν καλα εξαρχης και με την νεα αναβαθμιση που κανατε ενω στο Redmi 4x απο την αρχη δεν εμφανιζε ελληνικα - ουτε με την νεα εκδοση apk.Την διαδικασια με το notify την εκανα απειρες φορες και καποιο απο τα 3 αρχεια αποτυχγανει να αναβαθμιστει. Επισης το δοκιμασα σε Redmi 3s & Redmi Note 4X. Αν δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με "παλια" μοντελα τοτε ισως να ειναι προβληματικο το mi band 3. Οπως και ναχει ευχαριστω και παλι, μαλλον θα το παρατησω το band.
Ο/H DaDiRa έγραψε:
-
Καλησπέρα,
Διαβάζοντας τα σχόλια για την έκδοση 4 που κάποιοι δυσκολεύονται, έβαλα την έκδοση Mifit 3.6.0.
Αυτή μου ενημέρωσε το band στην έκδοση firmware 2.3.0.6.
Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστεί αυτόματα στην έκδοση v2.3.0.28 και resources v47? Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;
Επίσης, πως μπορώ να δω τι έκδοση resources έχω τώρα; -
Ο/H chapapak έγραψε:
Καλησπέρα,
Διαβάζοντας τα σχόλια για την έκδοση 4 που κάποιοι δυσκολεύονται, έβαλα την έκδοση Mifit 3.6.0.
Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστεί αυτόματα στην έκδοση v2.3.0.28 και resources v47? Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;
Επίσης, πως μπορώ να δω τι έκδοση resources έχω τώρα;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H chapapak έγραψε:
Καλησπέρα,
Επίσης, πως μπορώ να δω τι έκδοση resources έχω τώρα;
-
Παιδιά άσχετο σχετικό τέλειο το mi band 3 μου δεν λέω αλλά μου έχει πάρει τα μυαλά το band 4 που θα είναι έγχρωμο κλπ.. Και μιας και έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι πολύ με το Hey+ κλπ πιστέψτε με θα είναι σούπερ άλλη αίσθηση.. Αντε γειάΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0