@DaDiRaΟπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρωί να δούμε αν θα δουλέψει!!!Και μετά βλέπουμε!!!Ο/H DaDiRa έγραψε:
Όχι, δυστυχώς δεν δούλεψε ούτε αυτή. Ξέχασα να γράψω ότι στο μεταξύ δοκίμασα και από άλλο κινητό και πήρα το ίδιο error. Υποθέτω πως θα μείνουμε χωρίς band μέχρι να φτιαχτεί.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Καλημερα νωρίς νωρίς,έσβησα όλες τις εφαρμογές του mi fit και ξαναπέρασα την 4.0.0 την ελληνική και πάλι παραμένει το πρόβλημα που δεν συνδέεται με τον λογαριασμό xiaomi.ιδωμεν
-
-
-
Είχες περάσει πριν το official mifit από το Google Play;
Αν ναι, θέλουν πέρασμα ένα ένα τα τρία αρχεία από τη πρώτη σελίδα του νήματος με το notify. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είχες περάσει πριν το official mifit από το Google Play;
Αν ναι, θέλουν πέρασμα ένα ένα τα τρία αρχεία από τη πρώτη σελίδα του νήματος με το notify.
-
Παιδιά δεν ξέρω τα έχω προσπαθήσει όλα!!! Δεν κάνει update με τίποτα το band!!!Έχω απελπιστεί!!!
-
Ο/H xpassias έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω τα έχω προσπαθήσει όλα!!! Δεν κάνει update με τίποτα το band!!!Έχω απελπιστεί!!!
Άνοιξε την εφαρμογή Notify & Fitness και αφού συγχρονίσει πήγαινε στο: Ρυθμίσεις > Mi Band firmware version > Device info για να δεις ποιο HW revision έχεις και κατέβασε, αποσυμπίεσε και πέρασε τα αντίστοιχα αρχεία για το δικό σου μοντέλο σύμφωνα με τους οδηγούς. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H xpassias έγραψε:
Άνοιξε την εφαρμογή Notify & Fitness και αφού συγχρονίσει πήγαινε στο: Ρυθμίσεις > Mi Band firmware version > Device info για να δεις ποιο HW revision έχεις και κατέβασε, αποσυμπίεσε και πέρασε τα αντίστοιχα αρχεία για το δικό σου μοντέλο σύμφωνα με τους οδηγούς.
-
-
Ο/H xpassias έγραψε:
@dnomikos Επίσης στο NFS έχω την έκδοση HW 0.18.4.2 και αυτήν δεν υπάρχει στα αρχεία που είναι ανεβασμένα!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0