Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H amdnikos έγραψε:

Μια χαρα! Στην αναμονη λοιπον για να ενημερωσω και εγω με τη σειρα μου. :)
      Εντάξει αναρτήθηκε (re-upload) η διορθωμένη εφαρμογή για όσους έχουν το Mi Band 3 V0.23.19.49 και προφανώς το V0.23.18.49 σαν το δικό σου.
      Όσοι είχατε το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω, σβήστε την προηγούμενη από τον εσωτερικό χώρο του κινητού σας και κατεβάστε την.
      Λοιπον περασα το νεο apk και στη συνεχεια το Mili_hankou_2.3.0.28_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip. Μετα το επιτυχημενο update το band εμεινε στο εικονιδιο που δειχνει να συνδεσω το band με το τηλ. Στη συνεχεια πηγα εκ νεου στο notify οπου και περασα τα resources και ολα μια χαρα! Ελληνικα παντου με τονους κτλ. Δεν χρειαστηκε να περασω fonts. Το μονο bug που αντιμετωπιζω ειναι οταν προσπαθω να αλλαξω τις ρυθμισεις προβολης και παταω αποθηκευση μου δινει το μηνυμα αδυναμια αποθηκευσης. Ευχαριστω θερμα οπως και να εχει!
    • Ο/H amdnikos έγραψε:

Το μονο bug που αντιμετωπιζω ειναι οταν προσπαθω να αλλαξω τις ρυθμισεις προβολης και παταω αποθηκευση μου δινει το μηνυμα αδυναμια αποθηκευσης. Ευχαριστω θερμα οπως και να εχει!
      Μάλλον φταίει το ότι το MiFit 4.0.2 έρχεται με το firmware v2.4.0.12 και για το δικό σου μοντέλο αλλά επειδή δεν το έχουμε για να δοκιμάσουμε το νέο firmware, βάλαμε το προηγούμενο Ελληνικό v2.3.0.28 οπότε στο συγκεκριμένο σημείο είναι πιθανό να μην συνεργάζεται σωστά λόγο του ότι στην έκδοση v2.4.0.12 έχει προστεθεί μια παραπάνω λειτουργία στο μενού (Αντίστροφη μέτρηση) και έγινε και μερική αναδιάταξη (χρονόμετρο).
    • ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MI FIT ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΛΑ!!! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ!!!
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΘ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xpassias έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MI FIT ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΛΑ!!! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ!!!
      Είναι συχνό φαινόμενο με τους server της Κίνας...είναι "μη σου κάτσει". Άστο και προσπάθησε αργότερα ή ακόμα καλύτερα το πρωί.
    • Καλησπερα παιδιά.περασα την 4.0.2 και μετά δεν έκανε σύνδεση καθόλου με το ρολόι.εσβησα την ελληνική και είπα να περάσω του playstore αλλά δεν μου διαβάζει τους κωδικούς για να συνδεθεί.τι πρέπει να κάνω γιατί το ρολόι έχει μείνει στην συνδέσει και βλέπω να το πετάω στο τέλος
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H xpassias έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MI FIT ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ!!! ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΛΑ!!! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ!!!
      Είναι συχνό φαινόμενο με τους server της Κίνας...είναι "μη σου κάτσει". Άστο και προσπάθησε αργότερα ή ακόμα καλύτερα το πρωί.
      ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ORIGINAL ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ PAIR ΤΟ BAND 3 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ?
      ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ?
    • Ο/H fatsas7 έγραψε:

Καλησπερα παιδιά.περασα την 4.0.2 και μετά δεν έκανε σύνδεση καθόλου με το ρολόι.εσβησα την ελληνική και είπα να περάσω του playstore αλλά δεν μου διαβάζει τους κωδικούς για να συνδεθεί.τι πρέπει να κάνω γιατί το ρολόι έχει μείνει στην συνδέσει και βλέπω να το πετάω στο τέλος
      Δεν χρειαζόταν να κάνεις reset μέσα από το band για να περάσεις την επόμενη έκδοση. Αλλά και να κάνεις, χρειάζεται να κάνεις κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου. Για αυτό σου βγάζει την εικόνα αυτή και σου λέει "Συνδέστε πρώτα τη συσκευή" Τώρα χειροτέρεψε η κατάσταση διαγράφοντας την εφαρμογή γιατί έπεσες και συ στην περίπτωση με πιθανό πρόβλημα επικοινωνίας με τους server στην Κίνα που χρειάζεται κατά την διαδικασία επανασύνδεσης. Άστο και συ στην άκρη και δοκίμασε αργότερα ή ακόμα καλύτερα το πρωί όπως ειπώθηκε και παραπάνω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xpassias έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ORIGINAL ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ PAIR ΤΟ BAND 3 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΘΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ?
      Όχι δεν έχεις κάνει τίποτα λάθος, τυχαίνει. Το pair εξακολουθεί και ισχύει ότι εφαρμογή και να βάλεις. Μόλις συνδεθείς στον λογαριασμό σου, θα εμφανιστεί κανονικά η συσκευή.

Άστο και προσπάθησε αργότερα. Ακόμα καλύτερα, σβήσε ότι εφαρμογή έχεις στο κινητό σχετικά με το mi band 3, τρέξε τον Καθαρισμό από την Ασφάλεια του κινητού, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και κατέβασε την εφαρμογή που προτιμάς για να ξαναδοκιμάσεις.
    • @aporos @xpassias @Fatsas @DaDiRa και όποιος άλλος έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο Mi account,

Επειδή υπάρχει περίπτωση η έκδοση 4.0.2 να κουβαλάει κάποιο bug και για αυτό δεν συνδέεστε και με την επίσημη, κατεβάστε από τον σύνδεσμο με τις παλαιότερες δικές μας εκδόσεις που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα την προηγούμενη έκδοση MiFit 4.0.0, εγκαταστήστε την και συνδεθείτε στο Mi Account με αυτήν. Αν συνδεθεί, μετά περάστε από πάνω χωρίς να κάνετε απεγκατάσταση την τελευταία δική μας 4.0.2. Αν πάλι έχετε τα ίδια, καλύτερα να το αφήσετε και να προσπαθήσετε πάλι το πρωί. Έχει ξαναγίνει αυτό. Εγώ πχ να συνδέομαι και άλλα μέλη μας να μην μπορούν και τελικά συνδέθηκαν ως δια μαγείας το πρωί.
    • Ο/H DaDiRa έγραψε:

Πάντως πράγματι είναι γενικό το πρόβλημα, κρίνοντας και από τα reviews στο google play. Θα δοκιμάσω τώρα να βάλω την δική σας 4.0.0.
      @DaDiRa Βάλτην και πες μας αν δούλεψε!!!
    • Διαφήμιση
    • Όχι, δυστυχώς δεν δούλεψε ούτε αυτή. Ξέχασα να γράψω ότι στο μεταξύ δοκίμασα και από άλλο κινητό και πήρα το ίδιο error. Υποθέτω πως θα μείνουμε χωρίς band μέχρι να φτιαχτεί.