ευχαριστώ πολύ!Ο/H lallasgr έγραψε:
Ανοίγεις την εφαρμογή Notify and Fitness και πας στα settings->Device Info![]()
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλημέρα σε όλους.
Εχω πάρει το band 3 από το Γερμανό.
Ολα δουλεύουν σωστά εκτός από τους ελληνικούς χαρακτήρες. Δηλαδή μου γράφει τις ειδοποιήσεις και μέσα στα Ελληνικά πετάει και ερωτικά. Αυτό διορθώνετε; -
-
-
Εγώ ψηφίζω της κοινότητας. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτό που έχεις κατά νου να σε φύγει η περιέργεια.
-
Καλησπέρα! Έφτιαξα ένα 2ο theme (το πρώτο ήταν v46) που πατάει πάνω στο Light_Theme_N_v49_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip και το ονόμασα Super Light Theme μιας που χρησιμοποιεί ακόμη λιγότερα pixels.
Βάζω εδώ τα συνημμένα, αλλά προφανώς θα τα μεταφέρουν οι moderators.
ZIP file: Dropbox - Super_Light_Theme_v49_custom_greek_by_akkis_packed.res.zip - Simplify your life
Photos: imgur.com/gallery/UbZdL20 -
Ο/H akkis έγραψε:
Καλησπέρα! Έφτιαξα ένα 2ο theme (το πρώτο ήταν v46) που πατάει πάνω στο Light_Theme_N_v49_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip και το ονόμασα Super Light Theme μιας που χρησιμοποιεί ακόμη λιγότερα pixels.
ZIP file: Dropbox - Super_Light_Theme_v49_custom_greek_by_akkis_packed.res.zip - Simplify your life
Photos: imgur.com/gallery/UbZdL20
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Ο/H akkis έγραψε:
Photos: imgur.com/gallery/UbZdL20
Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
geekdoing.com/threads/how-to-modify-resources-file.138/ -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ ψηφίζω της κοινότητας. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάσεις αυτό που έχεις κατά νου να σε φύγει η περιέργεια.
-
Έκανα εγκατάσταση την νέα έκδοση την 4.0.5 και το τηλέφωνο κολαει στην αρχική σελίδα του mi fit δεν πάει ούτε μπρος ούτε πίσω.
-
Ο/H xostel77 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@akkis ωραίος. Το πρόσθεσα στην αρχική σελίδα στον πίνακα του 2ου ποστ μαζί με όλα τα άλλα!
Ευχαριστούμε πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0