Για θέματα μπορούμε να βάλουμε και άλλα res που μπορεί να βρούμε στο ίντερνετ και να τα φλασαρουμε ή δεν θα είναι συμβατά με την έκδοση του φόρουμ που φοράμε;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Αρκεί να είναι της ίδιας έκδοσης πχ v46, v49 κλπ
-
Είχα την προηγούμενη έκδοση σας, την 4.0.3 αν θυμάμαι καλά και χθές έβαλα την 4.0.5. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά δεν μου έκανε αυτόματα update τα resources. Υπάρχει θέμα; Πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα ή όχι;;
-
Σωστά δεν σου έκανε κάποιο update... Μόνο στις νέες συσκευές που χρησιμοποιούν τα αρχεία Mili_hankou θα κάνει γιατί προσθέσαμε σε αυτή την έκδοση το firmware v2.4.0.12 μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών με τη βοήθεια του μέλους μας @chapapakΟ/H lsdpower78 έγραψε:
Είχα την προηγούμενη έκδοση σας, την 4.0.3 αν θυμάμαι καλά και χθές έβαλα την 4.0.5. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά δεν μου έκανε αυτόματα update τα resources. Υπάρχει θέμα; Πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα ή όχι;;
Επίσης η έκδοση 4.0.3 που ανέβηκε στο σύνδεσμο με τις παλαιότερες εκδόσεις δεν είναι το apk που είχαμε εδώ αλλά ένα νεότερο που είχαμε έτοιμο και περιέχει και αυτό τα αρχεία mili_hankou v2.4.0.12. Οπότε αφού πήγαν καλά οι δοκιμές, ανεβάσαμε το νεότερο
-
Παιδιά το band 3 δεν δείχνει την ώρα εικοσιτετράωρη;
-
Την δείχνει με τη μορφή που έχεις ρυθμίσει την ώρα στο κινητό. Αν εκεί βάλεις 24ωρη, έτσι θα το δείξει και το band (όλα τα band 2 και 3).Ο/H xostel77 έγραψε:
-
Στο τηλέφωνο την έχω σε εικοσιτετράωρη αλλά το band δεν την έχει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Την δείχνει με τη μορφή που έχεις ρυθμίσει την ώρα στο κινητό. Αν εκεί βάλεις 24ωρη, έτσι θα το δείξει και το band (όλα τα band 2 και 3).Ο/H xostel77 έγραψε:
-
Αυτά που σου λέω ισχύουν για το επίσημο firmware ή τα δικά μας που ξέρουμε τι έχουμε πειράξει. Γιατί υπάρχουν firmware που έχουν διάφορα bug πχ έχουν πρόβλημα στην εμφάνιση της ώρας και παραμένει μόνιμα στην ίδια μορφή ώρας (στο πρώτο ρολόι/ watchface) ότι και να κάνεις στο κινητό...Ο/H xostel77 έγραψε:
Στο τηλέφωνο την έχω σε εικοσιτετράωρη αλλά το band δεν την έχει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Την δείχνει με τη μορφή που έχεις ρυθμίσει την ώρα στο κινητό. Αν εκεί βάλεις 24ωρη, έτσι θα το δείξει και το band (όλα τα band 2 και 3).
Αν έχεις το επίσημο ή το δικό μας, τότε πήγαινε στο κινητό και άλλαξε την ώρα σε 12ωρο και ξανά 24ωρο γιατί καμιά φορά μπορεί να "δυστροπήσει" και να μην πάρει σωστά την αλλαγή
-
-
-
Ερώτηση
-
Καλησπέρα στην παρέα,
κάτοχος εδώ και πολύ καιρό miband 3 με περασμένα Ελληνικά όλα οκ. Πρόσφατα πήρα ένα ακόμη miband 3 για την κόρη μου. Το διαμόρφωσα με Ελληνικά με την εφαρμογή του φόρουμ σε android κινητό. Το πρόβλημά μου είναι ότι η κόρη μου έχει iPhone και δεν ξέρω πώς να αντιγράψω την εφαρμογή του φόρουμ ώστε να την εγκαταστήσω, καθότι τελείως άσχετος με iPhone. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

.jpg)