Για θέματα μπορούμε να βάλουμε και άλλα res που μπορεί να βρούμε στο ίντερνετ και να τα φλασαρουμε ή δεν θα είναι συμβατά με την έκδοση του φόρουμ που φοράμε;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Αρκεί να είναι της ίδιας έκδοσης πχ v46, v49 κλπ
-
Είχα την προηγούμενη έκδοση σας, την 4.0.3 αν θυμάμαι καλά και χθές έβαλα την 4.0.5. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά δεν μου έκανε αυτόματα update τα resources. Υπάρχει θέμα; Πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα ή όχι;;
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Είχα την προηγούμενη έκδοση σας, την 4.0.3 αν θυμάμαι καλά και χθές έβαλα την 4.0.5. Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά δεν μου έκανε αυτόματα update τα resources. Υπάρχει θέμα; Πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα ή όχι;;
Επίσης η έκδοση 4.0.3 που ανέβηκε στο σύνδεσμο με τις παλαιότερες εκδόσεις δεν είναι το apk που είχαμε εδώ αλλά ένα νεότερο που είχαμε έτοιμο και περιέχει και αυτό τα αρχεία mili_hankou v2.4.0.12. Οπότε αφού πήγαν καλά οι δοκιμές, ανεβάσαμε το νεότερο -
Παιδιά το band 3 δεν δείχνει την ώρα εικοσιτετράωρη;
-
Ο/H xostel77 έγραψε:
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H xostel77 έγραψε:
-
Ο/H xostel77 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Την δείχνει με τη μορφή που έχεις ρυθμίσει την ώρα στο κινητό. Αν εκεί βάλεις 24ωρη, έτσι θα το δείξει και το band (όλα τα band 2 και 3).
Αν έχεις το επίσημο ή το δικό μας, τότε πήγαινε στο κινητό και άλλαξε την ώρα σε 12ωρο και ξανά 24ωρο γιατί καμιά φορά μπορεί να "δυστροπήσει" και να μην πάρει σωστά την αλλαγή -
-
-
Ερώτηση
-
Καλησπέρα στην παρέα,
κάτοχος εδώ και πολύ καιρό miband 3 με περασμένα Ελληνικά όλα οκ. Πρόσφατα πήρα ένα ακόμη miband 3 για την κόρη μου. Το διαμόρφωσα με Ελληνικά με την εφαρμογή του φόρουμ σε android κινητό. Το πρόβλημά μου είναι ότι η κόρη μου έχει iPhone και δεν ξέρω πώς να αντιγράψω την εφαρμογή του φόρουμ ώστε να την εγκαταστήσω, καθότι τελείως άσχετος με iPhone. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0