Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Όχι μόνο το mi fit βάλε, δεν χάνεται το firmware.

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Κατεβασα πάλι το apk και το εβαλα στη sd... ερώτηση....όταν γίνει το φακτορυ ρισετ πρέπει να περάσω τα ,firmware ένα ένα από την αρχή στην σειρά;
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Κατεβασα πάλι το apk και το εβαλα στη sd... ερώτηση....όταν γίνει το φακτορυ ρισετ πρέπει να περάσω τα ,firmware ένα ένα από την αρχή στην σειρά;
      Tα αρχεία firmware κλπ τα πέρασες μια φορά και τέλος...τα ξεχνάς και δεν ξανασχολείσαι!!! Μόνο την εφαρμογή θα ξαναβάλεις.
    • Ρε παίδες έχω φάει φρίκη...κατέβασα την εφαρμογή Mi Band Master που είδα σε προηγούμενη σελίδα γιά να την δω και με το που συνδέθηκε το band 3 έχασα τα βήματα που είχα κάνει σήμερα και στην οθόνη του band!! Από εκεί και πέρα ούτε βήματα μετράει αλλά ούτε και μπορώ να ξανασυνδεθώ με το mi fit ότι και αν έκανα,όσο και αν προσπάθησα... ;(
      ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Edit: τώρα είδα ότι τουλάχιστον μετράει βήματα...

Στις διαθέσιμες συσκευές bluetooth έπρεπε να έδειχνε το band γιατί δεν το βλέπω...
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geotzia έγραψε:

Ρε παίδες έχω φάει φρίκη...κατέβασα την εφαρμογή Mi Band Master που είδα σε προηγούμενη σελίδα γιά να την δω και με το που συνδέθηκε το band 3 έχασα τα βήματα που είχα κάνει σήμερα και στην οθόνη του band!! Από εκεί και πέρα ούτε βήματα μετράει αλλά ούτε και μπορώ να ξανασυνδεθώ με το mi fit ότι και αν έκανα,όσο και αν προσπάθησα... ;(
      ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
      Σβήσε την εφαρμογή master, κάνε ένα unpair από mi fit και ξανά pair μετά.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Με την πρώτη ευκαιρία μόλις χαλαρώσουμε. Αυτό βέβαια που ξανασυζητήσαμε και πριν λίγες ημέρες με τα στοιχεία του Καιρού που στέλνει το Notify & Fitness δηλαδή το ποσοστό υγρασίας και την τρέχουσα θερμοκρασία, φαντάζει δύσκολο προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις ;) Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καθόμαστε στα αυγά μας
      Το κακό είναι πως κάθε φορά που συγχρονίζεις το band με το mi Fit ο τρέχων καιρός κ η υγρασία χάνεται κ ξανά επιστρέφει στον παλιό καιρό. Πάντως πέρα από όλα αυτά έχετε κάνει φανταστική δουλειά
    • Ο/H drivth έγραψε:

κάνε ένα unpair από mi fit και ξανά pair μετά.
      Αυτό ήταν φίλε!!!!!
      1000 ευχαριστώ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Να σας ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου, ότι η μπαταρία έφτασε στο 10% και μέχρι τώρα καμία αποσύνδεση, παρά μόνο 2 δονήσεις, η μία με μήνυμα στο 15% κ η άλλη με μήνυμα στο 10%. Χίλια μπράβο ρε παίδες, τι άλλο να πω!!
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το mi band 2. Έχω βάλει το τελευταίο firmware από το δεύτερο ποστ.
      Όταν με καλει κάποιος αρχικά δείχνει την εικόνα του τηλεφώνου και δονείται αλλά δεν δείχνει τις πληροφορίες της επαφής. Αν το ακουμπήσω και βγάλει την μπάρα που μετράει τρεις παύλες για την απόρριψη τότε "ξυπνάει" και δείχνει τις πληροφορίες επαφής.
      Έχει κανείς κάποια ιδέα;
    • κ γω με τη σειρά μου να σας πω 1000 ευχαριστώ για την εφαρμογή κ τις άριστες οδηγίες εγκατάστασης . Ήμουν από αυτούς που απλά έβγαλα το miband3 από το κουτί ,το φόρτισα ,πέρασα την final apk κ μόνο ,το σύνδεσα με τον mi λογαριασμό μου κ όλα δουλεύουν μια χαρά συν ότι έχει κ όλα τα προηγούμενα δεδομένα από το mi band 2 που είχα .Ευτυχώς δούλεψε με την μια χωρις resources k notify γιατί εχω γίνει πλέον τεμπέλης κ μου φαίνονται βουνό .Με ενα mi band 2 συνδεμένο με άλλο λογαριασμο ασχολήθηκα περισσότερο , του έκανα factory reset , downgrade κ ελληνικό firmware k το έσωσα .Κ πάλι μπράβο σας.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα με το mi band 2. Έχω βάλει το τελευταίο firmware από το δεύτερο ποστ.
      Όταν με καλει κάποιος αρχικά δείχνει την εικόνα του τηλεφώνου και δονείται αλλά δεν δείχνει τις πληροφορίες της επαφής. Αν το ακουμπήσω και βγάλει την μπάρα που μετράει τρεις παύλες για την απόρριψη τότε "ξυπνάει" και δείχνει τις πληροφορίες επαφής.
      Έχει κανείς κάποια ιδέα;
      Γενικά μπορούμε κλείνοντας και ανοίγοντας πάλι την αντίστοιχη επιλογή, να ξαναστείλουμε τις ρυθμίσεις στο band που χαλάνε καμιά φορά και ειδικά με αναβάθμιση μέσω GadgetBridge. Ειδικά με το πρόβλημα που μετά από αναβάθμιση δείχνει μόνο την οθόνη της ώρας, μπορούμε πηγαίνοντας στο Mi Fit και μπαίνοντας στις ρυθμίσεις προβολής, να πατήσουμε απλά OK και ξανάρχονται όλα στο band. Συνήθως βέβαια, προτείνουμε κατάργηση σύζευξης και σύζευξη ξανά.

Κλείσε λοιπόν από το Mi Fit την επιλογή Εισερχόμενη κλήση και μετά άνοιξέ την ξανά. Λογικά θα λειτουργήσει σωστά μετά από αυτό. Σιγουρέψου ότι δεν τρέχουν τα άλλα προγράμματα όπως Notify & Fitness και GadgetBridge. Ακόμα καλύτερα αν δεν τα χρειάζεσαι πλέον, σβύστα. Αν δεν γίνει τίποτα, δοκίμασε κατάργηση σύζευξης και ξανά σύζευξη.

Ο/H eti666 έγραψε:

κ γω με τη σειρά μου να σας πω 1000 ευχαριστώ για την εφαρμογή κ τις άριστες οδηγίες εγκατάστασης . Ήμουν από αυτούς που απλά έβγαλα το miband3 από το κουτί ,το φόρτισα ,πέρασα την final apk κ μόνο ,το σύνδεσα με τον mi λογαριασμό μου κ όλα δουλεύουν μια χαρά συν ότι έχει κ όλα τα προηγούμενα δεδομένα από το mi band 2 που είχα .Ευτυχώς δούλεψε με την μια χωρις resources k notify γιατί εχω γίνει πλέον τεμπέλης κ μου φαίνονται βουνό .Με ενα mi band 2 συνδεμένο με άλλο λογαριασμο ασχολήθηκα περισσότερο , του έκανα factory reset , downgrade κ ελληνικό firmware k το έσωσα .Κ πάλι μπράβο σας.
      Καλορίζικο :thumbsup:

Καλό είναι να περάσεις και το νεότερο firmware στο Mi Band 3 από το δεύτερο μήνυμα της πρώτης σελίδας που είναι μεταγενέστερο του Mi Fit που ανέβηκε (άρα δεν είναι ενσωματωμένο ακόμα) και στη συγκεκριμένη περίπτωση, λύνει το bug της μπαταρίας με τις δονήσεις και αποσυνδέσεις όταν η μπαταρία πέσει κάτω από 16%. Γενικά αλλά και ειδικά σε νέες συσκευές που τα περνάει όλα μόνο του όπως στην περίπτωσή σου, ελέγχουμε την ημερομηνία που ανέβηκε το Mi Fit και τα αρχεία που αφορούν το band μας από το δεύτερο μήνυμα. Αν το Mi Fit είναι μεταγενέστερο, τα περιέχει όλα και βγάζοντας το καινούργο band από τη συσκευασία, κάνουμε σύζευξη και τελειώσαμε. Αντίθετα αν κάποιο αρχείο του δεύτερου ποστ είναι νεότερο, θα πρέπει να το περάσουμε με το χέρι για να έχουμε όλες τις τελευταίες διορθώσεις / βελτιώσεις. ;)

Αρχεία χωρίς ημερομηνία όπως το Mili_wuhan_ft.zip (official) που υπάρχει εκεί, δεν χρειάζεται να τα περάσεις τα έχεις ήδη περασμένα... Είναι για τις περιπτώσεις που κάποιος επιστρέφει από άλλο custom firmware που πιθανόν το άλλαζε και αυτό ενώ εμείς προς το παρόν όχι.
    • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Mi Band 2

Στην πρώτη σελίδα στο Ποστ #2 μπορείτε να βρείτε πλέον το νέο firmware με Ελληνική ημερομηνία στην
      αρχική οθόνη για τα Mi Band 2 με HW Revisions V0.9.3.3 και V0.9.3.4

• Διαφήμιση
    • ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορώ να συνδέσω δυο διαφορετικά MiBand ας πούμε το 2 και το 3 σε μια ιδια συσκευή τηλεφώνου