Διαπίστωση : είχα το miband 2 με την 3.5.0 έβαλα το mi band 3 ολα δούλευαν ρολόι που λέμε στο mi band 3 έκανα ολα όσα αναφέρονται στην 1 σελίδα διότι δεν είχα Ελληνικά στην αρχική οθόνη τις ειδοποιήσεις τις έβγαζε ελληνικά καλά εκτός το τελικό ς και με μάπα γραμματοσειρα !! επίσης το ξεκλείδωμα οθόνης δούλευε και αυτό! μετά την ενέργεια όπως αναφαίρετε στην πρώτη σελίδα το mi band δειχνει κινέζικα στιε ειδοποιήσεις Αγγλικά στα μενού και δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα οθόνης..
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κάτι δεν έκανες σωστά...
Σε τι γλώσσα έχεις το τηλέφωνο σου;
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Δε θα περάστηκε σωστά το firmware. Σίγουρα έχεις το Mi band 3 το απλό και όχι το NFC έτσι?
-
Με μπέρδεψες, για το Mi Band μιλάω εγώ, εσύ γράφεις για κινητό τώρα. Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες να περάσεις το Firmware και τα Resources?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Με μπέρδεψες, για το Mi Band μιλάω εγώ, εσύ γράφεις για κινητό τώρα. Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες να περάσεις το Firmware και τα Resources?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Τώρα το διάβασα καλύτερα και το είδα. Επάνω το κουτί από πίσω γράφει NFC ή όχι?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Τώρα το διάβασα καλύτερα και το είδα. Επάνω το κουτί από πίσω γράφει NFC ή όχι?
-
Παιδιά βοήθεια. Πήρα το Band ενός φίλου μου για αναβάθμιση. Με που το σύνδεσα στο κινητό μου έκανε αναβάθμιση το firm. Όμως επειδή έδειχνε ρώσικα την ημέρα το σύνδεσα στο notify έκανα εγκατάσταση το firm μετά τα resource και μετά ένα αρχείο που γράφει ft στο τέλος. Τα κατέβασα όλα γιατί ήταν στο post και έγραφε mi band 3. Όμως όταν πήγα να περάσω το ft κόλλησε στο 33% και έβγαλε αυτή την οθόνη. Το παράξενο είναι ότι όταν πατάω εύρεση Band από το mi fit δονητε το Band. Τι κάνω τώρα?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρέπει να περάσεις τα resources. Δοκίμασε πάλι με το notify μπορεί την δεύτερη τρίτη φορά να τα περάσει. Αλλιώς παίξε μπάλα με gadgetbridge. Αλήθεια τα αρχεία για το 3αρι είναι δύο για ποιο τρίτο μιλάς?
-
-
Και εγώ 2 θυμόμουν αλλά δες την φωτογραφία
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0