Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Τέλος στο καιρό γράφει νεφελώσεις με κατ, καταιγίδα με μπο... Με notify και greeklish τα δείχνει οκ. Μήπως παίζει κάτι εκεί;
      Αύριο αν δεν έχουμε v4 θα φλασάρω τα πάντα από την αρχή, καλόμαθα με τα update!

Ο/H aggelos93 έγραψε:

Ισχύει, και μένα τώρα βγάζει "Νεφελώδης με Μπό". Ίσως είναι κάποιος περιορισμός του Band στους χαρακτήρες που θα εμφανίζει. Οπότε καλύτερα να αλλαχτούν οι συνθήκες με φράσεις που θα χωράνε (λογικά μέχρι 16 χαρακτήρες, εφόσον εμφανίζει "Νεφελώδης με Μπό", "Καταιγίδα με Μπό" κλπ...

Επίσης βλέπω ότι στην αρχική οθόνη που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία, "ζορίζεται" να εμφανίσει "Τετ" για Τετάρτη. Μήπως (μία πρόταση κάνω) οι μέρες να εμφανίζονται με δύο χαρακτήρες; Δηλαδή ως Δε, Τρ, Τε, Πε, Πα, Σα, Κυ. Άλλωστε από την άλλη εβδομάδα μπαίνει Οκτώβριος, όταν θα έχουμε διψήφια μέρα (πχ 15/10), δεν νομίζω να χωράει ο τρίτος χαρακτήρας στην ημέρα...

Για το "νεφελώδης με μπό" κλπ, ευθύνεται το mi Fit που έτσι το στέλνει στο band: <string name="weather_description">%1$s to %2$s</string> που στα Ελληνικά το έχουν γράψει να στέλνει %1$s με %2$s.

Για τα Δευ, Τρι, Τετ κλπ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (ούτε στους διψήφιους μήνες) γιατί είναι εικόνες με το ίδιο ακριβώς μέγεθος όπως οι Αγγλικές Mon, Tue, Wed... σας φαίνεται ότι "ζορίζεται" γιατί βγάλαμε την τελεία και βάλαμε την κάθετο / στην ημερομηνία και τόσο καιρό το μάτι μας είχε συνηθίσει να βλέπει ελαφρά στενότερο όλο το σύνολο ;)

Ο/H sgatz έγραψε:

Αύριο αν δεν έχουμε v4 θα φλασάρω τα πάντα από την αρχή, καλόμαθα με τα update!
      Έχει βγει η τελική V4 με όλες τις τελευταίες διορθώσεις/βελτιώσεις (όπως το 5+ ειδοποιήσεις) και θα σας δοθεί Πέμπτη- Παρασκευή. Νομίζω ότι με την βοήθεια σας, ολοκληρώθηκαν πλέον τα κενά και τα λάθη στη μετάφραση και η σωστή προσαρμογή / σμίκρυνση μηνυμάτων που δεν προλάβαιναν να εμφανιστούν ολόκληρα και από τις επόμενες εκδόσεις θα βγαίνει ένα firmware μια και έξω :)
    • Παιδιά το θέμα αυτό με τις ειδοποιήσεις των SMS, το έλυσα δίνοντας χειροκίνητα τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από τις ρυθμίσεις του Mi Fit V2 !! Το αναφέρω γενικά μήπως σε κάποιον δεν λυθεί με επανεκκίνηση :) :) :)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Δλδ? Τι παραπάνω πρέπει να κάνουμε?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drivth έγραψε:

Πας στο κινητό και ακολουθείς την εξής διαδρομή Ρυθμίσεις/Εγκατεστημένες εφαρμογές/Mi Fit/Άδειες εφαρμογής και τικάρεις τον διακόπτη SMS αν δεν είναι ενεργοποιημένος.Βγαίνοντας από κει θα δεις να γράφει παρακάτω "" Άλλες άδειες "" . Εκεί εγώ έχω αδειοδοτήσει τα πάντα πλην της επιλογής "" Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος "" :)
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Πας στο κινητό και ακολουθείς την εξής διαδρομή Ρυθμίσεις/Εγκατεστημένες εφαρμογές/Mi Fit/Άδειες εφαρμογής και τικάρεις τον διακόπτη SMS αν δεν είναι ενεργοποιημένος.Βγαίνοντας από κει θα δεις να γράφει "" Άλλες άδειες "" . Εκεί εγώ έχω αδειοδοτήσει τα πάντα πλην της επιλογής "" Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος "" :)
      Έτσι ακριβώς τα έχω όπως τα λες. Μάλλον κάποιο σκάλωμα θα έπαθε.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Συνήθως όταν σβήνεις την εφαρμογή και κάνεις ξανά εγκατάσταση, θα πρέπει να δίνονται ξανά οι άδειες για SMS κλήσεις κλπ

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ρε παιδιά μπράβο δεν το πηρα χαμπάρι έγκαιρα οτι το βγαλατε πια και σεις. Χθες το πήρα είδηση γιατι εβαλα την νεα εκδοση που περίμενα του -αντε να μη πω ποιανού- και εγινε φωτορυθμικό το miband. Για 1 ωρα περναγε firmwere ξανα και ξανα! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Τάκανα πανω μου!!! Λεω πάει μας χαιρέτησε τον πλάτανο τόσα λεφτά!!!

Ευτυχώς είδα τι κάνατε εδώ και το έσωσα! Εγραψα και εκει στο μπλογκ του απο τη χαρά μου οτι υπαρχει εδω η νεα εκδοση για να το δουν και τα άλλα παιδιά, και το μύνημα το έφαγε το μαύρο σκοτάδι. Δεν πειράζει καλά κρασιά!!!

Ευχαριστούμε για τον κόπο σας και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Συγχαρητήρια παιδιά για όλη την προσπάθειά σας. Όλα δουλεύουν σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Χίλια μπράβο.

@dnomikos άντε ντε δεν μπορούμε να δουλέψουμε..

Τα παρακατω θα φτιαξουν με την καινουργια εκδοση που θα ανεβασετε αυτες της μερες;
      Οταν γραφει οτι εχει 5 ειδοποίησεις το γραφει στα ρωσικα
      Αν έχω πανω απο 5 ειδοποιησεις παλι λεει οτι εχω 5 ειδοποιησεις δεν εχει τον σωστο αριθμο.
      Δεν μπορω να συνδεθω με Bluetooth ωστε να ειναι ξεκλειδωμενο το τηλ οσο ειναι κοντα στο band
      Ευχαριστουμε για την ωραια δουλεια που κανετε παιδια να είστε καλα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, το πρώτο έχει ήδη φτιαχτεί με το v3 firmware. Το δευτερο θα φτιαχτεί με το σημερινό. Για το τρίτο μη το χρησιμοποιείς ακόμα μέχρι νεοτέρας.
    • Διαφήμιση
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Ο/H drivth έγραψε:

Καλημέρα, το πρώτο έχει ήδη φτιαχτεί με το v3 firmware. Το δευτερο θα φτιαχτεί με το σημερινό. Για το τρίτο μη το χρησιμοποιείς ακόμα μέχρι νεοτέρας.
      Καλημερα
      Βγηκε και v3?
      Δεν το ειχα προσέξει
      Θα περιμενουμε για το σημερινο
      Ευχαριστουμε και παλι για ολα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk