Κατέβασα το καινούργιο firmware που έχετε στην πρώτη σελίδα κ προσπάθησα να το κάνω εγκατάσταση 5-6 φορές με το Notify, και τελικά μετά κόπων τα κατάφερα... Εκείνο όμως που δεν έχω κατάφερει ακόμη είναι οι πηγές... Δε νομίζω όμως να έχουν λ καμιά διαφορά με την v3... Την κινεζική έκδοση έχω του Mi Band.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Κατέβασα το καινούργιο firmware που έχετε στην πρώτη σελίδα κ προσπάθησα να το κάνω εγκατάσταση 5-6 φορές με το Notify, και τελικά μετά κόπων τα κατάφερα... Εκείνο όμως που δεν έχω κατάφερει ακόμη είναι οι πηγές... Δε νομίζω όμως να έχουν λ καμιά διαφορά με την v3... Την κινεζική έκδοση έχω του Mi Band.
Η μόνη αλλαγή είναι ότι αλλάχθηκαν τα εικονίδια για τα International (global) band για να δείχνει στα Σχετικά από που προέρχεται αυτή η έκδοση του Ελληνικού firmware όπως φαίνεται και εδώ.
Αλλά και το International να είχες και πάλι δεν είναι απαραίτητο να το βάλεις για μια τέτοια αλλαγή μόνο. Άστο για κάποια άλλη στιγμή που θα αλλάξουμε κάτι σημαντικό στους πόρους (resources).
Φτάνει που το band σου μιλάει σωστά Ελληνικά -
Πάντως κάντε κάτι με τον σέρβερ που τα ανεβάζετε γιατί πάει πιο αργά και από τον Χατσερίντι του ΠΑΟΚ....
Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
nο mirrors found βγάζει παιδεςRedmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
nο mirrors found βγάζει παιδες
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Παιδιά έχω το τελευταίο πακέτο.. Αλλά στα μηνύματα από viber, telegram, Κα δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο του μηνύματος κατευθείαν στο band μου δείχνει οθόνη στα αγγλικά και μου λέει να μπω μέσα στην εφαρμογή να διαβάσω το μήνυμα.. δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού ποιο παλιά τα διαβάζα κανονικά.. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει και αλλάζει αυτό...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
αν έχεις και το mi fit και το notify πήγαινε στις ρυθμίσεις του notify και απενεργοποιήσε τις ειδοποιήσειςΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τα βήματα;
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Πάντως κάντε κάτι με τον σέρβερ που τα ανεβάζετε γιατί πάει πιο αργά και από τον Χατσερίντι του ΠΑΟΚ....
Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
nο mirrors found βγάζει παιδες
-
Ο/H vanni έγραψε:
αν έχεις και το mi fit και το notify πήγαινε στις ρυθμίσεις του notify και απενεργοποιήσε τις ειδοποιήσεις
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ρε παιδια κατι ανουσιο αλλα αν ξερει κανεις ή αν το χει αντιμετωπισει κανεις.. Εχω κανει καποιους φιλους στο mi fit εγω μπορώ να τους κανω δονηση κτλ αλλα αυτοι δεν μπορουν.. Δεν μου ερχεται καμια ειδοποιηση κιολας.. Παλια θυμαμαι μου ερχοταν και ειδοποιηση στο κινητο και δονηση στο mi band..
-
Παιδιά καλησπέρα όλα καλά με το mi fit για το 3 αλλά όταν επιλέγω να τρέξω μου μιλάει στα αγγλικά (παλμούς χρόνο που τρέχω κλπ)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0