Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H michalis66 έγραψε:

Αυτό το menu που το βρίσκουμε;
      Έκανα edit την απάντησή μου και πρόσθεσα και άλλη εικόνα .Δες την...

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Σε mi band 2 αποτυχία σύνδεσης με λογαριασμό mi.
      Ξαναπροσπάθησε και θα συνδεθείς.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H michalis66 έγραψε:

Αυτό το menu που το βρίσκουμε;
      Έκανα edit την απάντησή μου και πρόσθεσα και άλλη εικόνα .Δες την...

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Σε mi band 2 αποτυχία σύνδεσης με λογαριασμό mi.
      Ξαναπροσπάθησε και θα συνδεθείς.
      Δημητρη συνδέθηκε αλλά πατάω update στο fir custome και μου λέει δεν βρίσκει κάποιο

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

Δημητρη συνδέθηκε αλλά πατάω update στο fir custome και μου λέει δεν βρίσκει κάποιο
      Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο για το band 2. Δεν υπάρχει νεότερο firmware. Απλά βάζεις την εφαρμογή.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο για το band 2. Δεν υπάρχει νεότερο firmware. Απλά βάζεις την εφαρμογή.
      Και αφού μου βγάζει ?????? Όταν με καλεί κάποιος ενώ όταν του βάζω αγγλικά το δείχνει.

" Γεωπόνος”

Και αφού μου βγάζει ?????? Όταν με καλεί κάποιος ενώ όταν του βάζω αγγλικά το δείχνει.
      Διάβασε από εδώ και κάτω τον διάλογο που είχα με τους φίλους μας και τις 4 απαντήσεις που έδωσα και ειδικά την τελευταία για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για τα ????? ;)

Μετά και για να μην μπλέκεις με τα άλλα προγράμματα που γράφω εκεί, μπορείς αν θέλεις να κάνεις edit όσες επαφές το χρειάζονται για τους τόνους και το τελικό σίγμα πχ το Γιάννης > Γιαννηs (s Αγγλικό).
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

Διάβασε από εδώ και κάτω τον διάλογο που είχα με τους φίλους μας και τις 4 απαντήσεις που έδωσα και ειδικά την τελευταία για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για τα ????? ;)
      Μετά και για να μην μπλέκεις με τα άλλα προγράμματα που γράφω εκεί, μπορείς αν θέλεις να κάνεις edit όσες επαφές το χρειάζονται για τους τόνους και το τελικό σίγμα πχ το Γιάννης > Γιαννηs (s Αγγλικό).
      Σε υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.....τα ????? έφυγαν.....πως;;;;; Όπως ακριβώς το είπες στο διάλογο που είχες με τα άλλα μέλη μας....γύρισα το κινητό στα κινέζικα και μπήκα στο mi fit όπου αυτό αμέσως έκανε μια αναβάθμιση.....μετά το γύρισα πάλι στα ελληνικά και τώρα έχω όνομα ελληνικό στις κλήσεις μου.....έχω κλείσει κιόλας από mi fit τις εισερχόμενες κλήσεις.
      Μπράβο...χίλια μπράβο και χίλια ευχαριστώ.

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Κοίτα τώρα......έκανα τεστ οθόνης να δω τι γράφει και μου έδειξε ελληνικά όλα οκ..... όμως.....δεν βρίσκω την ρύθμιση να μου δείχνει όνομα σε εισερχόμενες κλήσεις.....τι μου διαφεύγει?????
      Δοκίμασα και από το mi fit για εισερχόμενες αλλά δεν κατάφερα κάτι.....

" Γεωπόνος”

Κοίτα τώρα......έκανα τεστ οθόνης να δω τι γράφει και μου έδειξε ελληνικά όλα οκ..... όμως.....δεν βρίσκω την ρύθμιση να μου δείχνει όνομα σε εισερχόμενες κλήσεις.....τι μου διαφεύγει?????
      Δοκίμασα και από το mi fit για εισερχόμενες αλλά δεν κατάφερα κάτι.....

Στο Mi Fit, xρειάζεσαι το πρόγραμμα από την πρώτη σελίδα για να βλέπεις στις εισερχόμενες κλήσεις αυτή την επιλογή (Προβολή λεπτομερειών επαφής) στην Ελληνική γλώσσα

Στο Notify & Fitness θα το βρείς εδώ:

• Καλησπέρα παιδιά ,
      Έχω iPhone και ακολούθησα ον οδηγό σας για να βάλω τα ελληνικά με μία android συσκευή. Πέρασα όπως λέτε στις οδηγίες και το ελληνικό firmware και το 2ο αρχείο με τα Resources.
      Ενώ όλα πήγαν καλά και είχα παντού ελληνικά, μόλις έκανα συγχρονισμό με το mi fit στο iphone, τότε τα ελληνικά παραμείνανε, αλλά οι ενδείξεις για τον καιρό π.χ. αίθριος κτλ.. σταματήσανε να είναι ελληνικά, αλλά βγάζει αγγλικό ερωτηματικό.
      Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα;
      Έχει να κάνει με την εφαρμογή του καιρού στο iphone;
      Ευχαριστώ πολύ
    • Παιδια εγώ κατέβασα την ελληνική έκδοση βγάζοντας πριν αυτή που είχα αλλά δεν έκανε τίποτα. Συνδέθηκε με το band αλλά δεν άρχισε καμία διαδικασία ενημέρωσης. Τίποτα απολύτως. Σκέφτηκα να ακολουθήσω τα βήματα με το mi band fitness tracker και το custom firmware και εκεί ξεκίνησε και έκανε εγκατάσταση κάτι. Μόλις πήγε 100% το έκλεισα. Ελληνικά δεν έχω στο band. Τι λάθος έχει γίνει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Theologisikalos έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά ,
      Έχω iPhone και ακολούθησα ον οδηγό σας για να βάλω τα ελληνικά με μία android συσκευή. Πέρασα όπως λέτε στις οδηγίες και το ελληνικό firmware και το 2ο αρχείο με τα Resources.
      Ενώ όλα πήγαν καλά και είχα παντού ελληνικά, μόλις έκανα συγχρονισμό με το mi fit στο iphone, τότε τα ελληνικά παραμείνανε, αλλά οι ενδείξεις για τον καιρό π.χ. αίθριος κτλ.. σταματήσανε να είναι ελληνικά, αλλά βγάζει αγγλικό ερωτηματικό.
      Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα;
      Έχει να κάνει με την εφαρμογή του καιρού στο iphone;
      Ευχαριστώ πολύ
      Έτσι είναι δυστυχώς, όταν δεν έχεις με τις επίσημες εφαρμογές Mi Fit τη γλώσσα του τηλεφώνου στα Αγγλικά. Πρέπει να κλείσεις τις ειδοποιήσεις καιρού από το Mi Fit και να βρεις άλλο πρόγραμμα από το App Store (αν έχει) για να βλέπεις τον καιρό σωστά.

Ο/H Stavros75 έγραψε:

Παιδια εγώ κατέβασα την ελληνική έκδοση βγάζοντας πριν αυτή που είχα αλλά δεν έκανε τίποτα. Συνδέθηκε με το band αλλά δεν άρχισε καμία διαδικασία ενημέρωσης. Τίποτα απολύτως. Σκέφτηκα να ακολουθήσω τα βήματα με το mi band fitness tracker και το custom firmware και εκεί ξεκίνησε και έκανε εγκατάσταση κάτι. Μόλις πήγε 100% το έκλεισα. Ελληνικά δεν έχω στο band. Τι λάθος έχει γίνει;
      Αν σου είχε κάνει ήδη αναβάθμιση στο firmware 1.6.0.16, δεν σου πέρασε το Ελληνικό γιατί είναι ίδια έκδοση. Εσύ πρέπει κατεβάσεις από εδώ και να βάλεις χειροκίνητα και το firmware αλλά και τα resources που βάζουμε όλοι, γιατί και αυτά εδώ και καιρό είναι η ίδια έκδοση (v40) και δεν τα περνάει η εφαρμογή αν είναι ήδη περασμένα στο band.