Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδιά κάποια άλλη εφαρμογή fit που θα να συνεργάζεται με το mifit?
      Google fit ας πούμε?
      Ποια άλλη προτείνετε?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αυτό είναι εύκολο και θα το δούμε άμεσα. Θέμα ωρών είναι να συνεργάζεται το Mi Fit που βγάζουμε με το Google Fit. Απλά ένα screenshot χρειαζόμαστε να δούμε σε ποιο σημείο είναι ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδιά κάποια άλλη εφαρμογή fit που θα να συνεργάζεται με το mifit?
      Google fit ας πούμε?
      Ποια άλλη προτείνετε?

Αυτό είναι εύκολο και θα το δούμε άμεσα. Θέμα ωρών είναι να συνεργάζεται το Mi Fit που βγάζουμε με το Google Fit. Απλά ένα screenshot χρειαζόμαστε να δούμε σε ποιο σημείο είναι ;)
      Έγινε ωραία! Κάτι άλλο να ρωτήσω. Ειχα το δικό σας firmware και σήμερα πέρασα ένα firmware από το itechnews που τα δείχνει όλα μαζί με την ώρα και τα βήματα και την μπαταρία.

Θα εχω κάποιο θέμα?

Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Έγινε ωραία! Κάτι άλλο να ρωτήσω. Ειχα το δικό σας firmware και σήμερα πέρασα ένα firmware από το itechnews που τα δείχνει όλα μαζί με την ώρα και τα βήματα και την μπαταρία.Θα εχω κάποιο θέμα?

Όχι κανένα... βάζεις ότι firmware θες με οτι custom Mi Fit θες (που να περιέχει την ίδια ή παλαιότερη έκδοση firmware και κατά προτίμηση την ίδια), με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ;)
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Αυτό με τη μπαταρία θα μου άρεσε και εμένα.. με ψιλοχαλαει όμως το πλαγιαστο κείμενο στην ημερα..
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Ο/H drivth έγραψε:

Αυτό με τη μπαταρία θα μου άρεσε και εμένα.. με ψιλοχαλαει όμως το πλαγιαστο κείμενο στην ημερα..
      Και μένα με χαλάει. Πιστεύω να το βελτιώσουν...

Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • RE: RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Ο/H johnnyman έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Και μένα με χαλάει. Πιστεύω να το βελτιώσουν...

Μα και οι 2 mate και οι 2 mi band 3? Poliths από το άλλο φόρουμ ... Ε ζήλεψα να ξες

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Στην επόμενη έκδοση θα βγάλουν την italic γραμματοσειρά γιατί δεν άρεσε σε πολλούς.

• Διαφήμιση
    • σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ?
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H paiktaras έγραψε:

σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ?
      Αφού είχε την official εφαρμογή, του είχε ήδη περάσει μέσα το 1.6.0.16. Θα πρέπει να βάλετε μόνοι σας και τα 2 αρχεία firmware και resources από την πρώτη σελίδα.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H paiktaras έγραψε:

σε ενός φίλου σήμερα πήγα να το κάνω Ελληνικό με τον εδώ τρόπο, έκανα απεγκατάσταση της original mi fit , εγκατάσταση μετά της Ελληνικής, είσοδο με Mi λογαριασμό ,pair κανονικά αλλά την αναβάθμιση δεν μου την κατέβασε ......τι μπορεί να έκανα λάθος ?
      Αφού είχε την official εφαρμογή, του είχε ήδη περάσει μέσα το 1.6.0.16. Θα πρέπει να βάλετε μόνοι σας και τα 2 αρχεία firmware και resources από την πρώτη σελίδα.
      στην 1η σελίδα αναφέρει :

εγκαθιστούμε από το PlayStore την εφαρμογή "Notify & Fitness for Mi Band"
      Στη συνέχεια κατεβάζουμε το custom res αρχείο από το παρακάτω link και το περνάμε στο κινητό μας αφού πρώτα το ξεσυμπιέσουμε:
      Mili_wuhan_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip
      (Το αρχείο κατεβαίνει ζιπαρισμένο οπότε πρέπει να το ξε-ζιπάρουμε για να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε)
      Αφού έχουμε λοιπόν το αρχείο με κατάληξη ".res" πάμε και τρέχουμε την εφαρμογή Notify & Fitness for Mi Band και ακολουθούμε όλα τα βήματα που φαίνονται στις παρακάτω εικόνες.
      Αρχικά αφήνουμε το Notify & Fitness for Mi Band να συνδεθεί πλήρως με το Mi Band 3 και να ολοκληρώσει πλήρως τον συγχρονισμό.
      Στη συνέχεια πάμε στις τρεις παύλες πάνω αριστερά και με το που τις επιλέξουμε βλέπουμε το μενού να ανοίγει.
      Προχωράμε επιλέγοντας από το μενού την επιλογή "Ρυθμίσεις".
      Στο επόμενο μενού πρέπει να κάνουμε scroll προς τα κάτω μέχρι να βρούμε την επιλογή που γράφει την έκδοση του firmware που έχουμε τώρα και να βλέπουμε την επιλογή "Update"
      Πατάμε λοιπόν επάνω στο "Update" και στο επόμενο μενού επιλέγουμε "Custom Firmware"
      Πάμε στο σημείο του κινητού που έχουμε περάσει τα Resources που μόλις κατεβάσαμε και τα επιλέγουμε και μετά πατάμε το ΟΚ κάτω αριστερά.
      Τέλος αφού το φορτώσει σωστά και ολοκληρώσει και το τσεκάρισμα πατάμε επάνω στο "Start Update".
      Τώρα περιμένουμε τα λίγα δευτερόλεπτα που θα πάρει για να περαστούν τα Resources και μόλις φτάσει στο 100% είμαστε έτοιμοι!
      Το Mi Band 3 μας είναι πλήρως στα Ελληνικά και πλήρως λειτουργικό!

αυτό που καταλαβαινω είναι ότι περνάς μέσω της εφαρμογής [i]Notify & Fitness for Mi Band το αρχείο με κατάληξη res , το άλλο αρχείο με κατάληξη fw πως το περνάς ? Και τέλος...το mi fit το έχεις εγκατεστημένο ή όχι ?[/i]
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Διαφήμιση
    • Ο/H paiktaras έγραψε:

αυτό που καταλαβαινω είναι ότι περνάς μέσω της εφαρμογής [i]Notify & Fitness for Mi Band το αρχείο με κατάληξη res , το άλλο αρχείο με κατάληξη fw πως το περνάς ? Και τέλος...το mi fit το έχεις εγκατεστημένο ή όχι ?[/i]
      1. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που περνάς και το res.
      2. Ναι εγκατεστημένο