Ωπα, sorry. Αυτά που σου έστειλα είναι για το 3, οπότε άκυρο. Όμως στην πρώτη σελίδα, έχει κ για το 2 σχετικούς οδηγούς, αρχεία κτλ. Για ρίξε μια ματιά..Ο/H alnikou έγραψε:
για το 2 μιλάω οχι για το 3 !! ειναι το ιδιο ?Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Πας στην πρώτη σελίδα, κατεβάζεις, ξεzipαρεις κ περνάς αυτή την έκδοση για το mi band 3 που είναι η τελευταία. Πιο πάνω θα βρεις κ την τελευταία έκδοση Mi Fit που έχει τα ελληνικά που θέλεις.Ο/H alnikou έγραψε:
Υπάρχει αυτή κάπου ?? παλιά είχα μία από εδώ απο το φόρουμ οχι του Γιατρού αλλά μια άλλη η οποία μου τα έδειχνε αλλά με την αναβάθμιση την έχασαΟ/H dnomikos έγραψε:
ΜπράβοΟ/H alnikou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους σας λοιπόν πήγα σπίτι το συνέδεσαν στην φόρτιση τα έσβησα ολα τα ξανά έβαλα ξανά ολα από την αρχή ! το ρολογακι είναι οκ με μια διαφορά μπήκα στις ρυθμίσεις έκανα τικ σε όλες τις εφαρμογές να μην φαίνονται από το mi band και ξανά τικ να φαίνονται ! ολα ελληνικά τό μόνο που δεν με δείχνει είναι το όνομα αυτού που με παιρνει τηλέφωνο. απο εφαρμογές άφησα μόνο την mi fit και thn mi google
Για να βγάζει το όνομα ανεξάρτητα τι γλώσσα έχεις το κινητό, θέλει custom εφαρμογή Mi Fit. Η official σου βγάζει την επιλογή για αναγνώριση κλήσης, μόνο στα Αγγλικά και φυσικά στα Κινέζικα.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
-
Edit by NasDriverΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ !!!
-
-
Σε ευχαριστώ ! σβήνω την παλιά και βάζω την καινούρια η κατεθειαν την βάζω ?/
-
Θα χρειαστεί μάλλον να σβήσεις την παλιά αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να την περάσεις και από πάνω!
-
Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν έχει λειτουργία «άσκηση» το miband3 σε iPhone? Μιλάμε πάντα για το νέο λογισμικό. Ευχαριστω πολύ.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
στο band ή στην εφαρμογή;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Στο band. Με το νέο λογισμικό μπήκε νέα λειτουργία ονόματι «άσκηση» . Στην γυναίκας μου που έχει xiaomi εμφανίζεται στο band. Σε εμένα όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
δεν μπήκε τώρα υπήρχε αλλά για πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω στο Mi Band 3 κάτω από το Οι συσκευές μου και προς το τέλος έχει ένα πεδίο Ρυθμίσεις προβολής για δες εκεί υπάρχει το πεδίο άσκηση μήπως έχει μετακινηθεί στα κρυφά αντικείμενα βάλτο πάλι στα φανεράΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
λοιπον....μετα απο 2-3 μερες το gadgetbridge δεβ συνδεεται με την καμια......εχω σκισει την μπαταρια μεε το να προσπαθω αλλα τιποτα....ωρε παιδια μου δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη εκτος απο gadget να κανω δουλεια μου ?????
" Γεωπόνος”
-
Ο/H vanni έγραψε:
δεν μπήκε τώρα υπήρχε αλλά για πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω στο Mi Band 3 κάτω από το Οι συσκευές μου και προς το τέλος έχει ένα πεδίο Ρυθμίσεις προβολής για δες εκεί υπάρχει το πεδίο άσκηση μήπως έχει μετακινηθεί στα κρυφά αντικείμενα βάλτο πάλι στα φανερά
Μπήκα κ εκεί . Τπτα. Είχαμε πάρει 7 ρολόγια μαζί με παρέα, σε κανένα δεν υπήρχε η άσκηση όταν βάλαμε την ελληνική έκδοση. Με το καινούριο firmware σε όλα τα Android το εμφανίζει , εκτός από το δικό μου που είναι iOS.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0