Δεν αλλάζουν έτσι απλά. Βασικά θέλεις πρόσβαση root και σκάλισμα. Εννοούσα μην τα ψάξεις δεν αξίζει. Όλα αυτά έχουν επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας.Ο/H Giannisagal έγραψε:
Που αλλάζουν τα διαστήματα σάρωσης να κάνω ένα τσεκ? Ευχαριστώ.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Κάθε φορά που βάζω το Gadgetbridge το ρολογακι κανει περίεργα πραματα
-
Παιδιά καλησπέρα!Από εχτές είμαι στο 16% και μόλις τώρα ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις. Σίγουρα φτιάχτηκε το bug ?
-
Έχει φτιαχτεί, μου έκανε μόνο μία δόνηση στο 15% και άλλη μία στο 10%
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα!Από εχτές είμαι στο 16% και μόλις τώρα ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις. Σίγουρα φτιάχτηκε το bug ?
Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι πέρασες το σωστό αρχείο firmware; Όλα όσα έχουμε ανεβάσει έχουν το ίδιο όνομα.Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό.
-
Καλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και σδεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις.....
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Δημήτρη βάζω τα δύο final αρχεία fw & res και το mi Fit πάνω πάνω στην αρχή έτσι;;;
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μόνο το fw να περάσεις και θα είσαι οκ! Τα res δεν αλλάχτηκαν!
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι πέρασες το σωστό αρχείο firmware; Όλα όσα έχουμε ανεβάσει έχουν το ίδιο όνομα.Σβύσε όλα τα αρχεία *.fw από τον εσωτερικό χώρο του κινητού και ξανακατέβασέ το να είσαι σίγουρος ότι έβαλες το σωστό.
Υγ τώρα είδα ότι απάντησε ο φίλος lallasgr
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ναι αυτόΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0