details?id=blacknote.mibandmasterΟ/H poseidvn έγραψε:
Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;;;Ο/H ntheiakos έγραψε:
Όχι και άσχημα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούdetails?id=blacknote.mibandmasterΟ/H poseidvn έγραψε:
Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς;;;Ο/H ntheiakos έγραψε:
Όχι και άσχημα
Σωστά τα έκανες όλα...Για την ημερομηνία είναι υπεύθυνο το firmware.Ο/H panoskart έγραψε:
Καλημερα. Εχω κανει την αναβαθμιση σε 2. Miband 2. Και στα 2 εμφανιζετε στα ελληνικα το ονομα αυτου που καλει αλλα η 2η οθονη με την ημερομηνια εμφανιζετε στα αγγλικα... Δε βγαζω ακρη. Αναβαθμιση εγινε με Gadgetbridge, συνδεση αποσυνδεση με Mifit κ διαγραφη του Gadgetbridge .
Καμια ιδεα?
Και εγώ σε 4 μέρες με όλες βέβαια τις ειδοποιήσεις ενεργές έφτασα 10%...Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
@amavroudis η μπαταρία είναι τώρα εκεί που είναι με ελάχιστα πράγματα ανοιχτά....φαντάσου ότι από τις 3 μέρες τις 2 ήταν ξεχασμένο στο συρτάρι της δουλειάς....
Ο/H poseidvn έγραψε:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δημήτρη αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του band καθώς κ η τρέχουσα θερμοκρασία στον καιρό μπορεί να γίνει;;;;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου το σβύνει ο Καθαρισμός από την Ασφάλεια. Πριν ξαναπατήσεις να σου κάνει Εκκαθάριση και αφού ψάξει το κινητό, κατέβα κάτω στα αρχεία, πήγαινε στα Πακέτα και βγάλε το check-mark από το MiFit.Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos Δημήτρη στην ερχόμενη Ρομ που πρέπει να κάνουμε factory reset τι γίνεται με την εφαρμογή μας??? Πάλι όλα από την αρχή;;;; Άσε που κάτι έχω κάνει και δεν την βρίσκω ως apk να το βάλω στην sd....
Ο/H dnomikos έγραψε:
Με την πρώτη ευκαιρία μόλις χαλαρώσουμε. Αυτό βέβαια που ξανασυζητήσαμε και πριν λίγες ημέρες με τα στοιχεία του Καιρού που στέλνει το Notify & Fitness δηλαδή το ποσοστό υγρασίας και την τρέχουσα θερμοκρασία, φαντάζει δύσκολο προς το παρόν αλλά ποτέ δεν ξέρειςΟ/H poseidvn έγραψε:
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Δημήτρη αυτό με το ποσοστό της μπαταρίας στην αρχική οθόνη του band καθώς κ η τρέχουσα θερμοκρασία στον καιρό μπορεί να γίνει;;;;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν καθόμαστε στα αυγά μας
Σου το σβύνει ο Καθαρισμός από την Ασφάλεια. Πριν ξαναπατήσεις να σου κάνει Εκκαθάριση και αφού ψάξει το κινητό, κατέβα κάτω στα αρχεία, πήγαινε στα Πακέτα και βγάλε το check-mark από το MiFit.Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos Δημήτρη στην ερχόμενη Ρομ που πρέπει να κάνουμε factory reset τι γίνεται με την εφαρμογή μας??? Πάλι όλα από την αρχή;;;; Άσε που κάτι έχω κάνει και δεν την βρίσκω ως apk να το βάλω στην sd....
Μετά το factory reset, ξαναβάζεις απλά την εφαρμογή και κάνεις login. Όλα τα άλλα θα γίνουν μόνα τους