Όχι τις τραβάει από το Mi Fit. Αυτό το έχεις εγκατεστημένο? Ας πει και κάποιος άλλος που έχει iso μπας και βγάλεις άκρη και στα δείχνει σωστά!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜήπως πρέπει να δώσεις έξτρα δικαιώματα στο Mi Fit τότε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως το πρόβλημα βέβαια.Ο/H gianrika έγραψε:
Ναι το mi fit εννοείται πως το έχω εγκατεστημένο.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις(κινητό) και εκεί που λέει απόρρητο κλείσε την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε ΚάιροΟ/H gvoi έγραψε:
μόλις εγκατέστησα σε καινούριο band, όλα καλά!
Μόνο ο καιρός δεν συνδέεται και μου βγάζει "συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση".
Από ότι είδα επειδή είχε κάνει συγχρονισμό με το iPhone, είχε το τελευταίο λογισμικό και η ελληνική εφαρμογή σε Android δεν άλλαξε κάτι. Πέρασα firmware και resources με το Notify, συγχρονισμό ξανά με iPhone, και όλα είναι μια χαρά! Η πρόβλεψη καιρού έχει μείνει στα αγγλικά μόνο, το αίθριος είναι clear δηλαδή αλλά μικρό το κακό. Με νοιάζει πιο πολύ που φαίνονται καλά οι χαρακτήρες στην αναγνώριση κλήσεων.Ο/H gregory_gr έγραψε:
Θα κατεβασεις ατο android της κοπας σου το mi fit απο την πρωτη σελιδα εδω θα αφησεις να περασει firmware και resources μετα θα το κατεβασεις και στο iphone x σου και θα απενεργοποιησεις τα αυτοματα updates για mi fit απο app store και εισαι κομπλε.Ο/H evripidis έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι νέος χρήστης και στο φόρουμ, αλλά και γενικά στην Xiaomi. Η επαφή μου με την εταιρία, είναι με ένα Mi box, ένα RedMi Note 4 που είχα πάρει δώρο στην κοπέλα μου. Σήμερα, αγόρασα το mi band 3 από τον Κοτσόβωλο με την προσφορά.
Διάβασα τις οδηγίες για αναβάθμιση στα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως το κινητό μου είναι ένα iPhone X. Αν περάσω το Greek Mi Fit στο κινητό της κοπέλας, περάσει αυτόματα το ελληνικό software, όταν θα κάνω συγχρονισμό με το Mi Fit του iPhone, θα μου γυρίσει στα ελληνικά;
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει, καθώς έχω χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα και τα έχω χάσει.
Ευχαριστώ πολύ για την κάθε βοήθεια!
Αν πας ρυθμίσεις κλήσεων / ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων μπορείς να ρυθμίσεις από ποιους θέλεις να δέχεσαι κλήσεις ακόμα κ όταν είναι στο αθόρυβο έτσι νομίζωΟ/H pit_hal έγραψε:
Στο αθόρυβο αν σε πάρει τηλέφωνο κάποιος που είναι μεγάλη ανάγκη δεν θα το ακούσεις. Ενώ στο μην ενοχλείτε χτυπάει σε όσες επαφές έχεις καρδούλα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό δεν το γνωρίζω. Άλλωστε προσωπικά στο miui 10 δεν με έχει βολεύει καθόλου αυτό με το μην ενοχλείτε και το αθόρυβο. Στο παλιό μου τηλέφωνο με παλιότερο miui μπορούσα να έχω ταυτόχρονα και αθόρυβο και μην ενοχλείτε και με βόλευε πιο πολύ!Ο/H poseidvn έγραψε:
Αν πας ρυθμίσεις κλήσεων / ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων μπορείς να ρυθμίσεις από ποιους θέλεις να δέχεσαι κλήσεις ακόμα κ όταν είναι στο αθόρυβο έτσι νομίζωΟ/H pit_hal έγραψε:
Στο αθόρυβο αν σε πάρει τηλέφωνο κάποιος που είναι μεγάλη ανάγκη δεν θα το ακούσεις. Ενώ στο μην ενοχλείτε χτυπάει σε όσες επαφές έχεις καρδούλα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk