Εφόσον είναι η ίδια έκδοση του mifit δεν θα αλλάξει κάτι. Μόλις πάρει όμως αναβάθμιση το mifit στο iPhone θα στο γυρίσει σε κινέζικο.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλημέρα τα έκανα όλα και από την ώρα που πέρασα το notify δεν έχω αναγνώριση κλήσεων στο mi band 3
-
Ο/H pkyriako έγραψε:
Καλημέρα τα έκανα όλα και από την ώρα που πέρασα το notify δεν έχω αναγνώριση κλήσεων στο mi band 3
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα τα έκανα όλα και από την ώρα που πέρασα το notify δεν έχω αναγνώριση κλήσεων στο mi band 3σε ευχαριστώ πολύ έκανα και τα δύο και όλα μια χαρά
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους σας -
Καλημέρα στο forum.. έκανα εγγραφή σήμερα για βοήθεια!!!
παιδιά δεν το έχω με την τεχνολογία ,και θέλω να κατεβάσω ελληνικο μενου 1) στο mi band 2 και στο mi band 3 σε ξεχωριστά κινητα.
ειλικρινά έχω διαβάζει όλες τις οδηγίες αλλά κάπου το χάνω. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει εντος Αττικής. και επι πλήρωμή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H fsk έγραψε:
θέλω να κατεβάσω ελληνικο μενου 1) στο mi band 2 και στο mi band 3 σε ξεχωριστά κινητα.
xiaomi-miui.gr/community/index…63-MiFit-3-5-4-Greek-apk/
Για το mi bad 2 δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου, μη κάνεις τίποτα... -
το mi band 3 δεν το έχω πάρει ακόμα..απλα κατι διαβασα για global edition? πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω? η αγορα απο ελλάδα θα γίνει.. δηλ οταν το ανοιξω η πρωτη κίνηση είναι να εγκαταστήσω για το mi fit 3.5.4 ?
για το Mi band 2 το έχει μια φίλη μου και θα ηταν ωραιο αν είχε αναγνωριση κλήσης!
Ευχαριστω παρα πολυ όποιος με βοηθάει! -
Μην ασχολείσαι με τη version. Ότι βρεις φθηνότερο πάρε.
Ναι, περνάς το mi fit και καθαρίζεις. Τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
Και δεν σε βοηθάει ο οποίος, αλλά εγώ...
Για το mi band 2 δες εδώ:
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
Θέλει λίγο δουλίτσα. Βρίσκεις αρχικά την hardware version του miband 2 που έχεις και μετά περνάς την αναβάθμιση γραμματοσειράς για να έχεις και ελληνικά... -
Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε!!!να είσαι καλά.
αν το ηξερα θα της έλεγα να πάρει το 3 . αλλα επειδη έχει πέσει πολυ η τιμη του 2 και γι αυτο το πρότεινα (χωρις να ξερω ομως τα παρελκόμενα)
την λίγη δουλιτσα που λες δεν εχω καταφερει να την ολοκληρωσω. γιατι δεν ξερω περι τεχνολοιγιας και νευριασα και τα παρατησα.
αν παω σε κανεναν απο υπολογιστες να ασχολείται ίσως διαβασει το forum και καταλάβει. αλλιως λύση δεν βρισκω.
γιατι ομως είπες οτι δεν αξίζει??? μην ψαχνομαι και τζαμπα, -
Δεν αξίζει λέω για το mi band 2 να αλλάξεις τη γραμματοσειρά φίλε μου. Είναι που είναι η οθόνη μισή σειρά, τι να δεις τώρα...
Έχεις 5-6" οθόνη στο κινητό σου για τις λεπτομέρειες...
Ο/H fsk έγραψε:
γιατι ομως είπες οτι δεν αξίζει???
-
έχεις απόλυτο δικιο !!!! έχει μικρή οθόνη.την πηρα στο λαιμο μου..anyway σε ευχαριστω και πάλι φίλε!
-
Καλησπέρα στην Παρέα, έχω ένα καινούριο band 3 στο οποίο έκανα εγκατάσταση το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4 με 3.5.4 στο τηλέφωνο, όλα δείχνουν καλά εκτός ότι έχω κάποιες αποσυνδέσεις... Ξέρει κάποιος γιατί?π.χ στέλνω μν messenger το περνει και κατ ευθείαν μν viber και έχει κάνει αποσύνδεση, τι μπορεί να συμβαινει?έχω εγκατεστημένο και το notify&fitness
Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω μν messenger κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά συνδέεται μόνο το notify&fitness
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0