Στο τηλέφωνο φαίνεται...
Έχεις τίποτα άλλα τηλέφωνα με ανοιχτό bt κοντά;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H amavroudis έγραψε:
Στο τηλέφωνο φαίνεται...
Το "connect to app to update" συνήθως εμφανίζεται όταν χρειάζεται να συνδεθεί με το κινητό για να ενημερωθεί ο Καιρός. Μπορείς να μας πεις πως ξεκίνησε το πρόβλημα και αν θυμάσαι, τι ακριβώς είχες κάνει;Ο/H okeanos8 έγραψε:
Δοκίμασα και απο αλλο κινητό οταν ειναι στη φορτιση αλλα δυστυχώς τίποτα, δεν κανει σύνδεση
Η οθόνη το μονο που γράφει connect to app to update
Καλημέρα, ξεκινησαν ολα οταν εσβησα το mi fit και δοκίμασα να το δουλεύω μονο με το notify, μετα οταν εκανα ξανα εγκατάσταση το mi fit δεν έκανε σύνδεση. Έσβησα τα πάντα, ξανα εγκατάσταση άλλα πάλι τίποτα. Οπως το εψαχνα δοκιμάζοντας οτι μπορούσα μου και ενω το mi fit δεν έκανες σύνδεση το notify εκανε αναβάθμιση firmware. Τότε έβγαλε το μνμ connect to app,. Μετα απο πολλές προσπάθειες έκανα αναβάθμιση μεσω του notify το ελληνικό mi fit και δούλεψε το mi band. Μέχρι αυτη τη στιγμή δεν εχω κανει εγκατάσταση στο κινητό παλι το mi fit για να δω αν συνδέεται επειδή δουλεύει με το notifyΟ/H dnomikos έγραψε:
Το "connect to app to update" συνήθως εμφανίζεται όταν χρειάζεται να συνδεθεί με το κινητό για να ενημερωθεί ο Καιρός. Μπορείς να μας πεις πως ξεκίνησε το πρόβλημα και αν θυμάσαι, τι ακριβώς είχες κάνει;Ο/H okeanos8 έγραψε:
Δοκίμασα και απο αλλο κινητό οταν ειναι στη φορτιση αλλα δυστυχώς τίποτα, δεν κανει σύνδεση
Η οθόνη το μονο που γράφει connect to app to update
Με γειέςΟ/H pit_hal έγραψε:
Παρέλαβα και εγώ επιτέλους! Βάζω την ελληνική εφαρμογή που βρίσκω στο πρώτο ποστ, κάνει δύο αναβαθμίσεις μόνο τού. Δεν συνδέεται ο καιρός και έχει φάει 5% μπαταρία μέσα σε μια ώρα λόγω του gps!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τσέκαρε στον Καιρό οτι σου βγάζει και την τρέχουσα θερμοκρασία δίπλα στο εικονίδιο του καιρού όπως φαίνεται πχ εδώ. Αν δεν το βλέπεις, βάλε χειροκίνητα ζώνη ώρας Κάιρο.Ο/H pit_hal έγραψε:
Ευχαριστώ! Εγκατέστησα και το notify. Ο καιρός σε κάποια φάση έστρωσε από μόνο του χωρίς να κάνω αυτό με την τοποθεσία.
Αυτό με το gps για να μην μένει μόνιμα ανοιχτό και να ψάχνει απλά ξεκλείδωσα την εφαρμογή από την μνήμη και την έκλεισα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειάζεται να πας πιο πίσω. Διάβασε από εδώ και κάτωΟ/H shagg έγραψε:
Καλησπέρα
Εχω το mi bad 3 και περασμένη την τελευταία έκδοση, αυτό που βλέπω είναι ότι με την 3.5.4 το bad καταναλώνει πολύ μπαταριά τα εχω ολα κλειστά και μόνο το mi fit το συνδέω 3 με 4 φορές την ημέρα.
Είχε συμβη και σε αλλους η μόνο εγώ είμαι ο ατυχος?
Δεν είχα χρόνο να ψάξω ολλα τα post