Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]

Ευχαριστώ για το άμεσο support πάντα! Οκ η εφαρμογή κράτησε τα πάντα μετα την νέα ζεύξη, απλά έπεσε την ίδια ώρα να περάσει 12μμ και να μηδενίσουν τα δεδομένα. Έκανα αριστερά και έχει όλες τις προηγούμενες μέρες.
      . όσοι έχετε πρόβλημα με τον καιρό μήπως έχετε κλειστό το gps και την άδεια της εφαρμογής για τοποθεσία?

Στην 3.5.4 την προηγούμενη έκδοση το είχα ανοίξει στην αρχή (τότε ήταν που μου έδειχνε τον καιρό) αλλά το έκλεισα γιατί άνοιγε συνέχεια και μου άδειαζε την μπαταρία.

Τώρα στην 3.5.5 το άνοιξα για δοκιμή πάλι και μου δείχνει τον καιρό χωρίς να ανοίγει το gps συνεχόμενα όπως παλιά. Και χωρίς να έχω δηλώσει το Κάιρο! Το έχω στο αυτόματο.

Απλά ο καιρός δεν δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία αλλά την πρόβλεψη για όλη την ημέρα που λέει από π.χ από 2/7 βαθμούς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]

Ο/H pit_hal έγραψε:

Ευχαριστώ για το άμεσο support πάντα! Οκ η εφαρμογή κράτησε τα πάντα μετα την νέα ζεύξη, απλά έπεσε την ίδια ώρα να περάσει 12μμ και να μηδενίσουν τα δεδομένα. Έκανα αριστερά και έχει όλες τις προηγούμενες μέρες.
      . όσοι έχετε πρόβλημα με τον καιρό μήπως έχετε κλειστό το gps και την άδεια της εφαρμογής για τοποθεσία?

Στην 3.5.4 την προηγούμενη έκδοση το είχα ανοίξει στην αρχή (τότε ήταν που μου έδειχνε τον καιρό) αλλά το έκλεισα γιατί άνοιγε συνέχεια και μου άδειαζε την μπαταρία.

Τώρα στην 3.5.5 το άνοιξα για δοκιμή πάλι και μου δείχνει τον καιρό χωρίς να ανοίγει το gps συνεχόμενα όπως παλιά. Και χωρίς να έχω δηλώσει το Κάιρο! Το έχω στο αυτόματο.

Απλά ο καιρός δεν δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία αλλά την πρόβλεψη για όλη την ημέρα που λέει από π.χ από 2/7 βαθμούς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν θέλεις να βλέπεις την τρέχουσα θερμοκρασία βάζεις χειροκίνητα την ζώνη ώρας σε πχ σε Κάιρο

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Πως μπορώ να έχω σε προτεραιότητα το Mi Fit και όχι το Notify? Δηλαδή αν έχω διαφορετικά ξυπνητήρια πχ στο Mi fit και διαφορετικά στο Notify να λειτουργούν αυτά απο το Mi Fit?
    • Διαφήμιση
    • Γεια σας παιδια υπαρχει κατι καινουριο στο να μας δωσετε περισσοτερες επιλογες στα face watch; Ειχα διαβασει πιο πισω οτι υπαρχει σαν σκεψη για κατι τετοιο.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]

Καλημέρα κάπως ενεργοποίησα την επιλογή ξεκλείδωμα τηλέφωνου όταν το mi band είναι κοντα. Που είναι αυτή η επιλογή να το σταματήσω γιατί δεν το βρίσκω, ευχαριστώ

Υ. Γ το βρήκα όλα οκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tmac1 έγραψε:

Πως μπορώ να έχω σε προτεραιότητα το Mi Fit και όχι το Notify? Δηλαδή αν έχω διαφορετικά ξυπνητήρια πχ στο Mi fit και διαφορετικά στο Notify να λειτουργούν αυτά απο το Mi Fit?
      Τα ξυπνητήρια στο Mi Band που ορίζουμε μέσα από τις εφαρμογές, λειτουργούν ακόμα και να είναι κλειστό το κινητό ή μακρυά από το band και εκτός σύνδεσης Bluetooth. Δεν είναι θέμα προτεραιότητας κάποιας εφαρμογής. Θα πρέπει να σβύσεις αυτά που έχεις βάλει στο Notify & Fitness για να αφαιρεθούν από το Mi Band.

Ο/H STEFROP έγραψε:

Γεια σας παιδια υπαρχει κατι καινουριο στο να μας δωσετε περισσοτερες επιλογες στα face watch; Ειχα διαβασει πιο πισω οτι υπαρχει σαν σκεψη για κατι τετοιο.
      Ετοιμάζουμε ένα ακόμα θέμα το Simpler2Otl. Σιγά σιγά θα βάλουμε και άλλα...

Ο/H okeanos8 έγραψε:

Καλημέρα κάπως ενεργοποίησα την επιλογή ξεκλείδωμα τηλέφωνου όταν το mi band είναι κοντα. Που είναι αυτή η επιλογή να το σταματήσω γιατί δεν το βρίσκω, ευχαριστώ

Υ. Γ το βρήκα όλα οκ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Πήγαινε στο κινητό στο Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια > Σύνθετες ρυθμίσεις > Ξεκλείδωμα με συσκευή Bluetooth.
    • Nαι το ξέρω αυτό ,τα ξυπνητηρια ήταν παράδειγμα. Το θέμα μου είναι ότι ορίζω τη σειρά που θα εμφανίζονται οι επιλογές στο μενού στο Mi Fit, γιατί θέλω το χρονόμετρο δεύτερο πχ, αλλά επικρατεί η σειρά που υπάρχει στο Notify και για κάποιο λόγο δε με αφήνει να αλλάξω από εκεί (μου λέει ότι αυτός ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος)
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Προσπάθησα να κάνω update το miband 3 και όταν έκανα το τρίτο αρχειακι από το από το notify, κόλλησε και δείχνει μόνο την εικόνα που συνδέεται με το κινητό. Τι κάνω τώρα? Τα έπαιξε εντελώς?
    • Ποιο τρίτο αρχειακό? 2 έπρεπε να περάσεις?

1) firmware

2) resources

Αν πέρασες και γραμματοσειρές που δεν έπρεπε περνά από πάνω αυτές εδώ και λογικά θα ανοίξει μια χαρά. Αυτές δουλεύουν με το τελευταίο firmware και resources

xiaomi-miui.gr/community/index…/58396-Mili-wuhan-ft-zip/

• Διαφήμιση