Ερωτηση ίσως βλακεία αλλά !! Σε ποιον φάκελο κάνω αποσυμπίεση αυτό που κατέβασα ? Και τι κάνω μετά εγκατάσταση ?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Δεν αποσυμπιεζεις. Κάνε το μετονομασία σε .apk
-
Ο/H paiktaras έγραψε:
Eπειδή πέρασα το mifit 3.5.5 απλά την Κυριακή χωρίς να το τσεκάρω καθόλου, μου λες ότι εμπεριέχεται σε αυτή την αναβάθμιση ?
Έλα μωρή αεκαρα!!!! Τρέλα!!! -
Ο/H pit_hal έγραψε:
Με τον καιρό είναι περίεργο το θέμα! Με το που το πήρα πρώτη φορά και πέρασα την ελληνική εφαρμογή δεν μου έδειχνε τον καιρό.
Μου λέτε να βάλω το location Κάιρο, δεν το έβαλα και μετά από λίγο έδειξε τον καιρό από μόνο του.
Και σε κάποια φάση σταμάτησε πάλι να τον δείχνει και λέει συνδεθείτε στην εφαρμογή!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το mi fit στις επιλογές που λέει για τον καιρό δείχνει κανονικά Θεσσαλονίκη αλλά στο band δεν το στέλνει!
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εγω παιδιάα με το νεο firmware κιόλας με το καιρό ολα καλα μια χαρα βλέπω τον καιρό κλπ !! Μόλις άλλαξα location και έβαλα Ελλάδα δεν πανα το έκανα ανανέωση ανοιξε κλεισε το παίδευα πόση ωρα ανανέωσα και την εφαρμογή καιρού κλπ είχε πεισμώσει πουθενα.. Ξανά έβαλα το Κάιρο και στο δευτερόλεπτο τσουπ να ο καιρός...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ και Κάιρο που έβαλα πάλι τίποτα
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
σε εμένα με την default επιλογή λειτουργεί σωστά ο καιρός΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
-
Ο/H nikoseggo έγραψε:
Εγώ και Κάιρο που έβαλα πάλι τίποτα
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H pit_hal έγραψε:
Αν κάνουμε διακοπή σύζευξης και ξανά κάνουμε σύζευξη χάνουμε ότι δεδομένα είχε η εφαρμογή τόσο καιρό? Γιατί τέτοιο νομίζω έπαθα!
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μου δείχνει άδειο τον ύπνο και τους καρδιακους παλμούς σαν να το αγοράσα μόλις.
Λάθος μου, άκυρο σορυ! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0