Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H r1teo έγραψε:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε....Έχω 2 mi band 2 και έχουν μεγάλη διαφορά στην φωτεινότητα ....και στα δυο έχω το fw από εδώ,έχουν την ίδια κατανάλωση μπαταρίας είναι σε όλα ίδια εκτός της φωτεινότητας ...παίρνει κάποια ρύθμιση ;;;Ευχαριστώ ...
      έχει χαλάσει η μπαταρία του λογικά πρέπει να είναι και το ποιο παλιό από τα δυο, το έχουν πάθει και άλλοι αυτό

να ρωτήσω κάτι άλλο ελληνικό fw για την έκδοση με το nfc που βρίσκουμε;
      είναι ενσωματωμένη στο custom apk; γιατί δεν αναφέρεται κάτι στο αρχικό ποστ για τη συγκεκριμένη έκδοση.
    • Ο/H nikosvenceremos έγραψε:

EDIT:29/12/2018 Αφού το ξεφορτησα ΠΛΉΡΩΣ, το έβαλα για φόρτιση έπειτα από 12ωρες,εμφανισε στα ελληνικά την ένδειξη :σε φόρτιση και νομίζω και την ημερομηνία και αμέσως ξαναεσβησε πάλι!!!!
      Δεν ξεφόρτισε πλήρως... Αφού έσβυσε, έπρεπε να το αφήσεις και άλλο. Αν αδειάσει εντελώς και χαθούν τα πάντα, με το που το βάλεις στη φόρτιση σου βγάζει εικονίδιο να το συνδέσεις με την εφαρμογή για να περάσει τα αρχεία που χρειάζεται. Κάνε πάλι την διαδικασία... Όταν σβύσει, δοκίμασε μετα από 24 ώρες να το βάλεις στη φόρτιση. Αν δεν σου βγάζει αυτό το εικοδίνιο, άστο άλλες 24 ώρες κλπ.

Πολύ φοβάμαι όμως, ότι δεν φταίει αυτό και είναι αστοχία υλικού. Μακάρι να κάνω λάθος!

Ο/H zouve έγραψε:

να ρωτήσω κάτι άλλο ελληνικό fw για την έκδοση με το nfc που βρίσκουμε;
      είναι ενσωματωμένη στο custom apk; γιατί δεν αναφέρεται κάτι στο αρχικό ποστ για τη συγκεκριμένη έκδοση.
      Το custom MiFit της πρώτης σελίδας, περιέχει το official firmware για το μοντέλο με το nfc. Δεν το έχουμε για να κάνουμε δοκιμές :(

Αν όμως κάποιος που το έχει είναι διατεθειμένος να κάνει δοκιμές για αμετάφραστα σημεία ή ορθογραφικά λάθη, μπορούμε να το ετοιμάσουμε χωρίς βέβαια τις τροποποιήσεις (ποσοστό μπαταρίας στο δεύτερο ρολόι κλπ) που έχει το απλό firmware γιατί σε περίπτωση λάθους, θέλει ειδική διαδικασία για να ξεκολλήσει. Αυτά θα μπούν μόνο αν τύχει και βρεθεί ένα μοντέλο με nfc στα χέρια μας ;)

Μόνο Ελληνική μετάφραση θα έχει που είναι ασφαλές να το δώσουμε σε τρίτο για δοκιμή. Αν βγει μια φορά σωστά η μετάφραση, μετά θα είναι όλα αυτοματοποιημένα στις επόμενες εκδόσεις ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Το custom MiFit της πρώτης σελίδας, περιέχει το official firmware για το μοντέλο με το nfc. Δεν το έχουμε για να κάνουμε δοκιμές :(
      Αν όμως κάποιος που το έχει είναι διατεθειμένος να κάνει δοκιμές για αμετάφραστα σημεία ή ορθογραφικά λάθη, μπορούμε να το ετοιμάσουμε χωρίς βέβαια τις τροποποιήσεις (ποσοστό μπαταρίας στο δεύτερο ρολόι κλπ) που έχει το απλό firmware γιατί σε περίπτωση λάθους, θέλει ειδική διαδικασία για να ξεκολλήσει. Αυτά θα μπούν μόνο αν τύχει και βρεθεί ένα μοντέλο με nfc στα χέρια μας ;)

Μόνο Ελληνική μετάφραση θα έχει που είναι ασφαλές να το δώσουμε σε τρίτο για δοκιμή. Αν βγει μια φορά σωστά η μετάφραση, μετά θα είναι όλα αυτοματοποιημένα στις επόμενες εκδόσεις ;)
      αυτός ο χριστιανός εδώ πως το έχει σενιάρει;
      αύριο μεθαύριο καταφτάνει στον αδερφό μου το nfc τι βήματα ακολουθώ για να μπορεί να προβάλει σωστά τα ελληνικά και ας μην είναι το μενού του στα ελληνικά.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zouve έγραψε:

αύριο μεθαύριο καταφτάνει στον αδερφό μου το nfc τι βήματα ακολουθώ για να μπορεί να προβάλει σωστά τα ελληνικά και ας μην είναι το μενού του στα ελληνικά.
      Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι... Θα δείχνει σωστά τις ειδοποιήσεις στα Ελληνικά και ας είναι Αγγλικό το μενού.
      Το θέμα είναι (όταν η γλώσσα του κινητού δεν είναι στα Αγγλικά) αν θα βλέπεις στα Αγγλικά τα μενού και όχι στα Κινέζικα όπως γίνεται με το απλό Κινέζικο Mi Band 3 σε αντίθεση με το απλό International Mi Band 3. Λογικά και επειδή προσωπικά δεν γνωρίζω να υπάρχει International έκδοση με NFC, θα έχεις πρόβλημα...Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να πας να κατεβάσεις από το GeekDoing την αντίστοιχη "κλειδωμένη στα Αγγλικά" έκδοση του nfc firmware 1.6.0.10 που έχει βάλει ο @MagicalUnicorn εδώ και θα είσαι εντάξει ;)
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Περνάς από τη πρώτη σελίδα το firmware και τα resources και το κάνεις ελληνικό και συνεχίζεις με το official mifit από το play store. Μόλις όμως αναβαθμιστεί θα στο γυρίσει πάλι σε κινέζικο...
      (Λαγκάρω να πάρει :p ) Οπότε είναι μονόδρομος η ελληνική εφαρμογή, σωστά;
    • Καλημερα και καλη χρονια! Εκανα ολλα τα βηματα και επιελους ειδα ελληνικά στο band 3 Μου. Ευχαριστω!! Μια παρατήρηση μονο, κατω απο ηλιο δεν φαίνεταιαι τιποτα με την Light_Theme_C_v46 υπαρχει κατι πιο έντονο;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gorgee έγραψε:

Καλημερα και καλη χρονια! Εκανα ολλα τα βηματα και επιελους ειδα ελληνικά στο band 3 Μου. Ευχαριστω!! Μια παρατήρηση μονο, κατω απο ηλιο δεν φαίνεταιαι τιποτα με την Light_Theme_C_v46 υπαρχει κατι πιο έντονο;
      Τα θέματα Light_* χρησιμοποιούν τα μισά pixel έτσι ώστε να έχουν χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας.
      Το πιο έντονο που μπορείς να βάλεις, είναι το default αρχείο (Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip) που έχει μέσα και το MiFit. Κατέβασέ το από την πρώτη σελίδα.
      Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και το Digital θέμα που έχουμε ανεβάσει εκεί.

Ο/H Ninis έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρόνια..για iOS υπάρχει κάποιος τρόπος για να αναγνωρίζει τα ελληνικά το mi band 3??
      Αν εννοείς να περάσεις το Ελληνικό firmware, δεν γνωρίζω προσωπικά να σου προτείνω κάποιο αλλλά από ότι βλέπω στο YouTube, υπάρχουν προγράμματα στο App Store που μπορείς να δοκιμάσεις. Ίσως κάποιο άλλο μέλος να ξέρει περισσότερα...

Μπορείς φυσικά να το κάνεις αφού συνδέσεις προσωρινά το Mi Band με κάποιο τηλέφωνο Android.
    • νεο mi fit(3.5.5)για το MI band 2&3 με ελληνικο firmware(v2.0.0.14)

καλησπερα,αγορασα ενα mi band 3 global version που εχει αγγλικα και μετα κατεβασα απο το play store το mi fit, το συνδεσα κανονικα και εκανε αμεσωs αναβαθμιση.μετα βρηκα στο σαιτ και ακολουθησα τον οδηγο για να βαλω τα ελληνικα βαζοντας απ το ποστ 2 χειροκινητα firmware kai resources.to band γυρισε στα ελληνικα αλλα εχω δυο θεματακια.στην εισερχομενη κληση δεν λεει το ονομα και αριθμο και στον καιρο η περιγραφη συνεχιζει να ειναι στα αγγλικα.επισης ηθελα να ρωτησω αν επρεπε να περασω και το αρχειο fonts;
      ευχαριστω!
    • Ο/H stavas έγραψε:

καλησπερα,αγορασα ενα mi band 3 global version που εχει αγγλικα και μετα κατεβασα απο το play store το mi fit, το συνδεσα κανονικα και εκανε αμεσωs αναβαθμιση.μετα βρηκα στο σαιτ και ακολουθησα τον οδηγο για να βαλω τα ελληνικα βαζοντας απ το ποστ 2 χειροκινητα firmware kai resources.to band γυρισε στα ελληνικα αλλα εχω δυο θεματακια.στην εισερχομενη κληση δεν λεει το ονομα και αριθμο και στον καιρο η περιγραφη συνεχιζει να ειναι στα αγγλικα.επισης ηθελα να ρωτησω αν επρεπε να περασω και το αρχειο fonts;
      ευχαριστω!
      Όχι δεν χρειάζεται να περάσεις το αρχείο fonts με το δικό μας firmware...Μόνο αν το άλλαξες ΕΣΥ χειροκίνητα στο παρελθόν για κάποιο λόγο.
      Για να βλέπεις στην Ελληνική γλώσσα το όνομα του καλούντος, πρέπει να βάλεις κάποιο custom MiFit σαν αυτό που έχουμε στην πρώτη σελίδα. Με το επίσημο MiFit, η επιλογή για εμφάνιση ονόματος καλούντος στις εισερχόμενες κλήσεις, φαίνεται μόνο όταν η γλώσσα του κινητού είναι στα Αγγλικά ή Κινέζικα. Πιθανόν να προστέθηκε και σε άλλες γλώσσες πρόσφατα αλλά σίγουρα όχι στα Ελληνικά προς το παρόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Καιρό!
    • Διαφήμιση
    • Σε ευχαριστω πολυ!εψαξα καλυτερα στις ρυθμισεις του notify και βρηκα οτι υπαρχει η επιλογη για να εμφανιζεται το ονομα καλουντος.για να λειτουργει το band πρεπει να εχω και το notify και mi fit;;χρειαζονται και οι δυο εφαρμoγες;;