Γιατι βγήκε φθηνό και επίσης στη δουλειά ο reader δουλεύει και διαβάζει το NFC του ρολογιού και δεν χρειάζεται κάρτα.Ο/H amavroudis έγραψε:
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλημέρα, εαν θέλουμε να βγάλουμε τελείως από μέσα το miuigr και να το φέρουμε πλήρως καθαρό στο international version όπως μας ήρθε υπάρχει κάποια διαδικασία ?
Έβαλα την μαμά εφαρμογή απο το playstore μου εκανε update στο τελευταιο firm αλλά και πάλι στο about γράφει MIUI GR .
Το ρωτάω σε περίπτωση που θέλουμε να το πουλήσουμε και ας κάνει ο νέος κάτοχος ότι νομίζει μετά .
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Καλημέρα. Ξανά έβαλα στο νέο μου mi8 pro global version το οποίο έχει την global beta 9.1.17 το ελληνικό mifit 3.5.5 όλα καλά έβαλα και Αίγυπτο κλασσικά και είδα και τον καιρό !! Περιμένουμε την νέα αναβάθμισηΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H sv1kwz έγραψε:
Καλημέρα, εαν θέλουμε να βγάλουμε τελείως από μέσα το miuigr και να το φέρουμε πλήρως καθαρό στο international version όπως μας ήρθε υπάρχει κάποια διαδικασία ?
Έβαλα την μαμά εφαρμογή απο το playstore μου εκανε update στο τελευταιο firm αλλά και πάλι στο about γράφει MIUI GR .
Το ρωτάω σε περίπτωση που θέλουμε να το πουλήσουμε και ας κάνει ο νέος κάτοχος ότι νομίζει μετά .
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Mi Band 3
Προστέθηκε η τελευταία έκδοση του Mi Fit με ενσωματωμένο το νέο Firmware. Τα Resources είναι ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενα οπότε όσοι έχετε ήδη αναβαθμίσει με το τελευταίο Mi Fit από το Playstore το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε το custom Greek firmware από το 2ο ποστ. Όσοι είστε ακόμα με την προηγούμενη έκδοση του Mi Fit απλά κατεβάστε από το πρώτο ποστ τη νέα έκδοση και θα τα κάνει όλα αυτόματα για σας. Το πρόβλημα με τον καιρό υπάρχει ακόμα οπότε με το τρικ για Κάιρο μπορείτε να το προσπεράσετε και αυτό.
Καλά Updates λοιπόν -
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H sv1kwz έγραψε:
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Ο/H sv1kwz έγραψε:
και που βρίσκονται αυτά τα resources ???
-
-
-
εμενα παντως χωρίς να κανω κατι ο καιρός λειτουργεί κανονικά δεν είχα ποτε πρόβλημα@papaflessas
-
εγω να πω τωρα και κατι χαζο μαλλον. Υπαρχει το ελληνικο Mifit για ios?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0