Καλησπέρα,εγώ έχω την 3.5.5 από εδώ, πρέπει να την κάνω unistall για να περάσω την 3.5.7 και αν ναι χάνω τα αρχεία; Ευχαριστώ!!!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Θα κάνεις απεγκατασταση το ελληνικό mi fit. Μετά θα κατεβάσεις από το play store την 3.5.7 μόλις συνδεθείς θα σε κάνει αυτόματα ενημέρωση στο νέο firmware φυσιολογικά τα χάνεις όλα. Όταν τα παιδιά δώσουν είπαν σήμερα, αύριο το νέο firmware θα ξανά κάνεις την διαδικασία από την αρχή.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μα έχει δοθεί το firmware... @spideman3 αδιάβαστο σε πιάνω!!
@Patsias78 κατεβάζεις το νέο Mi Fit που έχουμε στην πρώτη σελίδα το περνάς από πάνω και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Δε χάνεις τίποτα απολύτως και είσαι αναβαθμισμένος.
@yakamuki δυστυχώς για ios δεν βγαίνει Ελληνικό Mi Fit. Περνάς απλά μέσω Android κινητού το Ελληνικό Firmware και το αφήνεις να δουλεύει με το Official Mi Fit! -
Μόλις το έκανα και όλα καλά, ευχαριστώ πολύ lallasgr !!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μα έχει δοθεί το firmware... @spideman3 αδιάβαστο σε πιάνω!!
@yakamuki δυστυχώς για ios δεν βγαίνει Ελληνικό Mi Fit. Περνάς απλά μέσω Android κινητού το Ελληνικό Firmware και το αφήνεις να δουλεύει με το Official Mi Fit!
Δεν το πρόσεξα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το band 3 απλά θελω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την μετατροπή στα ελληνικά
Βρήκα στο αλι εξπρές πωλητή που γράφει οτι είναι επίσημη global version με αγγλικά ρωσικά και άλλες δυο γλώσσες,αν αγοράσω αυτό έχω την δυνατότητα μετατροπής στα ελληνικά με τον τρόπο της πρώτης σελίδας η πρέπει να πάρω την καθαρα κινεζική έκδοση; λέει οτι είναι επίσημη γκλομπαλ
Και κάτι ακόμη η nfc έκδοση υπάρχει περίπτωση να δουλέψει ποτέ Ελλάδα; ακούγεται τίποτα; ευχαριστώ πολύ -
Όποια έκδοση και να πάρεις είναι οκ.
Όχι, nfc είναι άχρηστο. -
-
Παιδια την βοηθεια σας. Εχω σοβαρο προβλημα. Ακολουθησα καταγραμμα τις οδηγιες.
Ανοιγω την εφαρμογη συνδεετε αναγνωριζει ποσοστο μπαταριας και ολα αλλα η οθονη μενει σε αυτο που σας δειχνω.
τι κανω?
Screenshot by Lightshot -
Ενω κανει συζευξη καπακι λεει να συνδεθω παλι στο απ για να κανει update.
Τι να κανω? -
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Παιδια την βοηθεια σας. Εχω σοβαρο προβλημα. Ακολουθησα καταγραμμα τις οδηγιες.
Ανοιγω την εφαρμογη συνδεετε αναγνωριζει ποσοστο μπαταριας και ολα αλλα η οθονη μενει σε αυτο που σας δειχνω.
τι κανω?
Screenshot by Lightshot
Επίσης, αν με τη νέα έκδοση 2.2.0.42 έκανες Επαναφορά Ρυθμίσεων, τότε σωστά βλέπεις την ίδια εικόνα. Αυτή είναι η συμπεριφορά της λειτουργίας reset που προστέθηκε... Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, θα έπρεπε να βλέπεις κάτω από την εικόνα και το μήνυμα "Συνδέστε πρώτα τη συσκευή". Όπως και να έχει, αν έκανες όντως Επαναφορά Ρυθμίσεων, πρέπει να κάνεις κατάργηση σύζευξης του Mi Band από το MiFit και να το ξανασυνδέσεις. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0