Ο/H amavroudis έγραψε:
Το δικό μου σε αυτό το κουτί ήταν κινέζικη έκδοση. Τι πήρες; Η global έρχεται σε άλλο κουτί. Τουλάχιστον έτσι ήταν.
Εξαρτάται από τη χρήση. Αν δεν το έχεις συνδεδεμένο κραταει γύρω στις 25 ημέρες.
Global έκδοση πηρα,αν και στη φωτογραφία το κουτί είναι όντως στα κινέζικα
Πάντως ακόμη και έτσι να είναι το κουτί είναι αυθεντικό ετσι; Πάλι καλά
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H Eulogison έγραψε:
Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω το amazfit bib
-
Ο/H Eulogison έγραψε:
Καλημερα παιδιά
Παρήγγειλα δύο απο το honorbuy ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε περιμένω μέσα στην εβδομάδα
Δυο ερωτήσεις
Τι ένα έχει να κάνει με την διάρκεια της μπαταρίας γιατί ενώ υποτίθεται αγγίζει τις 30 μέρες διάβασα απο εχθές σε ξένα site μέχρι και για μία ημέρα διάρκεια και τρομαξα,αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω να το στέλνω και να παίρνω το amazfit bib
Η άλλη ερώτηση έχει να κάνει με το κουτί,ετο honorbuy το κουτί τού είναι τέλειος διαφορετικό στις φωτογραφίες και μπου μπήκαν σκέψεις περί αυθεντικότητας
Η μπαταρία κρατάει αρκετά και από ότι εχω δει σε ένα από αυτά που έχω που το έχω μόνιμα στο πρώτο watchface, πλησιάζει και τις 30 ημέρες σε αυτή την περίπτωση.
Ο/H Dimitrios Angelopoulos έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Dimitrios Angelopoulos έγραψε:
Σε NFC edition Mi Band 3 μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παραπάνω αρχεία?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ κάνουν αυτά τα αρχεία που έχουμε στην πρώτη σελίδα στο μοντέλο με το NFC. Δεν το περιμέναμε ότι θα το έβαζαν σε τόσο χαμηλή τιμή και θα είχε είχε τόση ζήτηση παρότι δεν είναι και τόσο λειτουργικό το NFC σε εμάς (μέχρι τώρα τουλάχιστον) και δεν έχουμε προμηθευτεί και εμείς συσκευή. Είναι στη μέση και η Κινέζικη πρωτοχρονιά και ίσως αργήσουμε λίγο, αλλά σύντομα θα έχουμε και εμείς συσκευή και θα μπορέσουμε να σας καλύψουμε με δικό μας Ελληνικό firmware...
Προς το παρόν όποιος θέλει κατεβάζει από το GeekDoing την αντίστοιχη "κλειδωμένη στα Αγγλικά" έκδοση του nfc firmware 1.6.0.10 που έχει βάλει ο @MagicalUnicorn εδώ για να κάνει την δουλειά του μέχρι να είμαστε και εμείς έτοιμοι. -
Να υποθέσω κλειστές όλες όμως οι ειδοποιήσεις και με φόντο χαμηλής κατανάλωσης γιατί αλλιώς δε βγαίνει απλά... Εγώ με το θέμα με το τεράστιο ρολόι βγάζω με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές με ζόρι 4-5 μέρες
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H Eulogison έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sgatz έγραψε:
Να υποθέσω κλειστές όλες όμως οι ειδοποιήσεις και με φόντο χαμηλής κατανάλωσης γιατί αλλιώς δε βγαίνει απλά... Εγώ με το θέμα με το τεράστιο ρολόι βγάζω με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές με ζόρι 4-5 μέρεςΟ/H apo.stam έγραψε:
Ο/H Eulogison έγραψε:
-
Εμενα με καρδιακό παλμό και έλεγχο ύπνου έχει σταθεροποιηθεί στις 15 μέρες διαρκεια
-
15 - 20 μέρες παίζω και εγώ.
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
Καλημέρα,
Σε άλλο band λείπει αυτή η σειρά (προβολή λεπτομερειών καλούντος) οπότε δεν εμφανίζει το όνομα καλούντος.. Επίσης έχει μερικά ερωτηματικά.
Έχει περάσει φίλος το δικό σας το τελευταίο. -
Ο/H Motsik έγραψε:
Πήγα να μεταφράσω κάτι στο firmware από το mi band 3 και το έκανα brick(Μαύρη οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα, ούτε όταν το συνδέω με τον φορτιστή).
Υπάρχει περίπτωση να σωθεί ή όχι?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0