Που θα βρω την 3.5.7 δεν την βρηκα πρωτη σελιδαΟ/H drivth έγραψε:
Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα.
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα.
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα άρχισε να αργεί όταν είχα περάσει την γραμματοσειρά, μέχρι να την περάσω πρώτα δονουταν το ρολόι και έβγαζε όνομα και μετά χτύπαγε το τηλέφωνο, τώρα πρέπει να χτυπήσει 3-4 φορές, αλλά οκ μικρό το κακό
-
Καλησπερα παίδες
Ονομάζομαι Νίκος και είμαι κάτοχος του Mi Band 3.Δυστυχώς το έχω συνδεδεμένο με I phone με την μαμά έκδοση του Mi Fit. Κάθε φορά πλέον που συνδέομαι στο Mi Fit μου κάνει το firmware update σε 2.3.0.6 αυτόματα και μου το επαναφέρει στην αγγλική γλώσσα. Υπάρχει ενδεχόμενο να μας δώσετε την ελληνική έκδοση για το 2.3.0.6?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. -
Ο/H solid25 έγραψε:
Καλησπερα παίδες
Ονομάζομαι Νίκος και είμαι κάτοχος του Mi Band 3.Δυστυχώς το έχω συνδεδεμένο με I phone με την μαμά έκδοση του Mi Fit. Κάθε φορά πλέον που συνδέομαι στο Mi Fit μου κάνει το firmware update σε 2.3.0.6 αυτόματα και μου το επαναφέρει στην αγγλική γλώσσα. Υπάρχει ενδεχόμενο να μας δώσετε την ελληνική έκδοση για το 2.3.0.6?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Περιμέναμε να ανεβάσουν στο Google Play το MiFit 3.5.9 να σας τα δίναμε όπως πάντα και τα 2 ταυτόχρονα,αλλά "δεν βλέπω φως" -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Mi Band 3
Προστέθηκε στο 2ο ποστ αυτού του νήματος το νέο Firmware το οποίο συνοδεύεται με τα υπάρχοντα res v46. Κατεβάστε και αναβαθμίστε μόνο το Firmware στη νέα έκδοση 2.3.0.6 με τη χρήση του Notify Fitness ή με το GadgetBridge. Όταν με το καλό βγει στο PlayStore η νέα έκδοση του MiFit θα ανέβει και ολοκληρωμένο πακέτο νέου MiFit μαζί με το νέο αυτό Firmware. -
Ενημερώθηκε το fw μέσω notify όλα οκ. Πέρασα ξανά και το 3.5.8, είχα πριν το 3.5.7 λόγω καθυστέρησης εμφάνισης ονόματος στην κλήση. Φαίνεται τώρα οκ βγαίνει το όνομα κανονικά στιγμιαία.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H christtagarakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα πρόβλημα με το Ελληνικό mi fit. Δεν μου εμφανίζεται καθόλου ο χάρτης για τις δραστηριότητες.
Μπορώ να κάνω κάτι;
-
ξερουμε τι αλλαζει η νεα εκδοση? γιατι λεω να μεινω μονιμα στην 3.5.7 με τα αναλογα resources Μιας και το χρησιμοποιω για καταγραφη υπνου και ειδοποιησεις κυριως..
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
ξερουμε τι αλλαζει η νεα εκδοση? γιατι λεω να μεινω μονιμα στην 3.5.7 με τα αναλογα resources Μιας και το χρησιμοποιω για καταγραφη υπνου και ειδοποιησεις κυριως..
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0