Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • καλησπερα
      θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα
      εχω προσπαθησει να κανω την διαδηκασια αλλα παντα οταν φτανει στο 100%
      μου γραφει update failed
      αρχικα το εκανα με iphone και μου εγραφε generic error (0x10). please contact the developer.
      μετα δοκιμασα και με android αλλα και εκει δε γινοταν.

ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια
    • Ο/H tsehos έγραψε:

καλησπερα
      μου γραφει update failed
      αρχικα το εκανα με iphone και μου εγραφε generic error (0x10). please contact the developer.

Θα πρέπει πρώτα να περιμένεις ίσως να τελειώσει ο συγχρονισμός των δεδομένων με το Smartphone σου, και μετά να ξεκινήσεις την όποια προσπάθεια για Flash των αρχείων του FW. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H karadoulis έγραψε:

Καλησπέρα σας και καλό μήνα,

ερώτηση: αυτή η μαύρη γραμμή που έχει το mi band 3 πάνω πάνω πχ στον καιρό, στο Τρέχων, κόβει το Τ το έχει γενικά; είναι κάποιο πρόβλημα του firmware η έτσι είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Έχει πρόβλημα η οθόνη του band σου... Σήμερα που είναι Πέμπτη, αν κάνεις swipe δεξιά για να δεις τον καιρό μεθαύριο που είναι "Σαβ", θα πρέπει να σου κάνει το ίδιο. Δοκίμασε να του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band μήπως είναι απλά κάποιο τυχαίο "κόλλημα" και όχι βλάβη hardware.

Ο/H Teo010 έγραψε:

Πέρασα το Mi fit και έβαλε μόνο του την έκδοση, το μόνο που έβαλα εγώ ήταν το αρχείο με τα fonts.
      Κανονικά φαίνονται οι κλήσεις και τα SMS.
      Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα από το viber.
      Απλά μου γράφει ότι έχω ένα νέο μήνυμα.
      Γίνεται να διαβάζω κανονικά τα μηνύματα και από το viber;
      Διάβασε από εδώ και κάτω για το Viber.

Ο/H Almastni έγραψε:

Καλησπέρα μόλις έκανα factory reset το κινητό και ξαναπέρασα την εφαρμογή και ενώ στις κλήσεις δονείται και δείχνει την επαφή στα μηνύματα δεν κάνει τίποτα ούτε δόνηση ούτε προβολή.. Είναι ενεργοποιημένο από την εφαρμογή καμία λύση;

Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές > βρες το MiFit και πήγαινε στα δικαιώματά του και βάλτα όπως παρακάτω:

• Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Έχει πρόβλημα η οθόνη του band σου... Σήμερα που είναι Πέμπτη, αν κάνεις swipe δεξιά για να δεις τον καιρό μεθαύριο που είναι "Σαβ", θα πρέπει να σου κάνει το ίδιο. Δοκίμασε να του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band μήπως είναι απλά κάποιο τυχαίο "κόλλημα" και όχι βλάβη hardware.
      Ευχαριστώ για το reply,

αυτή η γραμμή εκεί υπάρχει σε οτιδήποτε κάνει display εκείνη την ώρα το Band, είτε είναι καιρός είτε ότι δεν έχει συνδεθεί στο Bluetooth etc...

Θα το δω και μετά το reset και αν το κάνει ακόμα θα το στείλω πίσω για αντικατάσταση...

Sent from my MI 8 using Tapatalk
      Mendokusai
    • dnomikos ευχαριστω για την απαντηση και για το οτι βλεπω πλεον τα μηνυματα στο viber!

Κατι ασχετο με το mi band 3, εχει γινει απο το forum rom στα ελληνικα για το Xiaomi Amazfit Bip? Γιατι δεν καταφερα να βρω κατι εδω στο forum.
    • Ο/H Teo010 έγραψε:

dnomikos ευχαριστω για την απαντηση και για το οτι βλεπω πλεον τα μηνυματα στο viber!

Κατι ασχετο με το mi band 3, εχει γινει απο το forum rom στα ελληνικα για το Xiaomi Amazfit Bip? Γιατι δεν καταφερα να βρω κατι εδω στο forum.

Όχι δεν έχουμε βγάλει.
    • Καλημέρα και συγχαρητήρια άλλη μια φορά για τη δουλειά που κάνετε.

Πέρασα το αγγλικό firmware με υποστήριξη UTF8. Όλα παίζουν καλά, αλλά στον καιρό μου εμφανίζει ακόμα καποια ελληνικά κείμενα (Αίθριος, Νεφελώδης κλπ).

Δοκίμασα να το ξαναπεράσω αλλά δεν διορθώθηκε.

Προφανώς δεν είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, απλά το αναφέρω σε περίπτωση που επιθυμείτε να το διορθώσετε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pan83 έγραψε:

Καλημέρα και συγχαρητήρια άλλη μια φορά για τη δουλειά που κάνετε.

Πέρασα το αγγλικό firmware με υποστήριξη UTF8. Όλα παίζουν καλά, αλλά στον καιρό μου εμφανίζει ακόμα καποια ελληνικά κείμενα (Αίθριος, Νεφελώδης κλπ).

Δοκίμασα να το ξαναπεράσω αλλά δεν διορθώθηκε.

Προφανώς δεν είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, απλά το αναφέρω σε περίπτωση που επιθυμείτε να το διορθώσετε.
      Αυτά τα κείμενα έρχονται από το MiFit που στο δικό μας είναι στα Ελληνικά. Υποθέτω ότι προτιμάς και στο κινητό σου την Αγγλική γλώσσα οπότε δεν χρειάζεσαι το δικό μας MiFit αλλά το official, το οποίο στην Αγγλική γλώσσα έχει κανονικά αναγνώριση κλήσης και έτσι θα βλέπεις και τα κείμενα στον Καιρό στα Αγγλικά.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H tsehos έγραψε:

καλησπερα
      μου γραφει update failed

Θα πρέπει πρώτα να περιμένεις ίσως να τελειώσει ο συγχρονισμός των δεδομένων με το Smartphone σου, και μετά να ξεκινήσεις την όποια προσπάθεια για Flash των αρχείων του FW. ;)
      εχω προσπαθησει τα παντα
      και μαλιστα και με τριτη συσκευη
      παντα μου γραφει update failed
    • Ο/H tsehos έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H tsehos έγραψε:

καλησπερα
      μου γραφει update failed

εχω προσπαθησει τα παντα και μαλιστα και με τριτη συσκευη
      Το ιδιο προβλημα και σε μενα, το οποιο δεν λυθηκε με την νεα αναβαθμιση. Δοκιμασμενο σε Redmi 4X, Redmi 3s.
      Το update σταματαει στο 99%. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε;
      Λεω μηπως φταιει το κινητο και η εκδοση android - μιλαμε για android 6.0.
      Το αναφερω αυτο γιατι σε κινητο Note 6 pro - android 8.0 ολα δουλεψαν μια χαρα απο την αρχη.
    • Ο/H tsehos έγραψε:

Ο/H vanpolo έγραψε:

Το ιδιο προβλημα και σε μενα, το οποιο δεν λυθηκε με την νεα αναβαθμιση. Δοκιμασμενο σε Redmi 4X, Redmi 3s.Το update σταματαει στο 99%. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε;
      Το αναφερω αυτο γιατι σε κινητο Note 6 pro - android 8.0 ολα δουλεψαν μια χαρα απο την αρχη.
      Νομίζω ότι είναι περιττό να ρωτήσω ποιο αρχείο σας ταλαιπωρεί... υποθέτω ότι και εσείς (όπως πολλοί άλλοι), έχετε πρόβλημα να περάσετε τις γραμματοσειρές... διαβάστε εδώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H tsehos έγραψε:

Ο/H vanpolo έγραψε:

Το ιδιο προβλημα και σε μενα, το οποιο δεν λυθηκε με την νεα αναβαθμιση. Δοκιμασμενο σε Redmi 4X, Redmi 3s.Το update σταματαει στο 99%. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε;
      Νομίζω ότι είναι περιττό να ρωτήσω ποιο αρχείο σας ταλαιπωρεί... υποθέτω ότι και εσείς (όπως πολλοί άλλοι), έχετε πρόβλημα να περάσετε τις γραμματοσειρές... διαβάστε εδώ.
      Το αρχειο που μας ταλαιπωρει ειναι το Mili_wuhan_2.3.0.6_v3_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip
      Με το .res & το fonts δεν εχω θεμα, τα περναει κανονικα. Αλλα ελληνικά παλι δεν εχω.