Μια από τα ίδια και σε εμένα, καμία αναβάθμιση στο band
sent from my 1+3T
sent from my 1+3T
΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Στην πρώτη σελίδα γράφει:Ο/H Plas Kein έγραψε:
Ειχα το official mi fit με goigle acc.βαζω το ελληνικό mi fit για να βάλω τα ελληνικά κάι δεν συντονίζει με τίποτα στο google acc.....
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Τι άλλαξε με την τελευταία έκδοση;τι καινούργιο προστέθηκε;
Ο/H SokoNik έγραψε:
Κι εμένα δεν μου έκανε κάποια αναβάθμιση στο band3
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η έκδοση MiFit 3.6.0, δεν περιέχει νέο firmware για το Mi Band 3 όσο αφορά την έκδοση. Περιέχει όμως την τελευταία "διασκευή" του την v3 όπως την έχουμε φτιάξει αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως η εφαρμογή βλέπει ήδη περασμένο το αρχικό 2.3.0.6 (ή το 1.7.0.4 για το μοντέλο με το NFC), δεν πρόκειται να σας περάσει το v3 που περιέχει και θα πρέπει να το περάσετε μόνοι σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη.Ο/H paiktaras έγραψε:
Μια από τα ίδια και σε εμένα, καμία αναβάθμιση στο band
sent from my 1+3T
Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.Ο/H vanpolo έγραψε:
Το ιδιο προβλημα και σε μενα, το οποιο δεν λυθηκε με την νεα αναβαθμιση. Δοκιμασμενο σε Redmi 4X, Redmi 3s.Το update σταματαει στο 99%. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε;Ο/H tsehos έγραψε:
εχω προσπαθησει τα παντα και μαλιστα και με τριτη συσκευηπαντα μου γραφει update failedΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει πρώτα να περιμένεις ίσως να τελειώσει ο συγχρονισμός των δεδομένων με το Smartphone σου, και μετά να ξεκινήσεις την όποια προσπάθεια για Flash των αρχείων του FW.Ο/H tsehos έγραψε:
καλησπερα
θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα
εχω προσπαθησει να κανω την διαδηκασια αλλα παντα οταν φτανει στο 100%
μου γραφει update failed
αρχικα το εκανα με iphone και μου εγραφε generic error (0x10). please contact the developer.
μετα δοκιμασα και με android αλλα και εκει δε γινοταν.
ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια
![]()
Λεω μηπως φταιει το κινητο και η εκδοση android - μιλαμε για android 6.0.
Το αναφερω αυτο γιατι σε κινητο Note 6 pro - android 8.0 ολα δουλεψαν μια χαρα απο την αρχη.
Τώρα πως προχωράω ;Ο/H amavroudis έγραψε:
Την έκδοση τη βλέπεις.στις λεπτομέρειες του Gadget Bridge.
Έχεις βάλει και τα αρχεία που χρειάζονται για το Firmware με τον τρόπο που περιγράφει ο οδηγός ?Ο/H Plas Kein έγραψε:
Πολλά προβληματα. Πάω να βάλω το ελληνικό mifitκαι πέρα του προβλήματος με το google acc που δεν συνδέεται με τιποτα δεν βρίσκει το band καθολου. Το official το βρίσκει .τι κάνω λάθος?
Βάλε το band να φορτίζει και ξαναδοκίμασε να περάσεις το firmware.Ο/H amoudimi έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
Όπως ανέφερα και εγώ παλιότερα σε αυτό το topic, ούτε εμενα κάνει εγκατάστασει το firmware. Είτε αγγλικό, είτε ελληνικό, είτε NFC είτε όχι είτε μέσω gagdetbridge είτε μέσω Notify.
Στο 99% ή 100% μου γράφει Could't Update. Οι δοκιμές γίνονται από Redmi Note 4X και το band 3 έχει ήδη το 2.3.0.6 από μαμά.
Ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε νεότερα σας
Ο/H Plas Kein έγραψε:
Πολλά προβληματα. Πάω να βάλω το ελληνικό mifitκαι πέρα του προβλήματος με το google acc που δεν συνδέεται με τιποτα δεν βρίσκει το band καθολου. Το official το βρίσκει .τι κάνω λάθος?
Ο/H Plas Kein έγραψε:
Οχι. πρώτα τα 2 αρχεία πρέπει να περάσω και μετά το apk mi fit?ο οδηγός λέει πρώτα το greek mifit και κάνει αναβαθμιση