Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Μια από τα ίδια και σε εμένα, καμία αναβάθμιση στο band

sent from my 1+3T
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.6.0 Stable]

Την τελευταία φορά παιδιά αναβαθμίστηκε το Firmware τα res είχανε μείνει τα ίδια. Αυτή τη φορά έχει αναβαθμιστεί μόνο η εφαρμογή my fit οπότε δεν χρειάζεται να γίνει κάποια αναβάθμιση. Τουλάχιστον έτσι νομίζω

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Plas Kein έγραψε:

Ειχα το official mi fit με goigle acc.βαζω το ελληνικό mi fit για να βάλω τα ελληνικά κάι δεν συντονίζει με τίποτα στο google acc.....
      Στην πρώτη σελίδα γράφει:

Bug που γνωρίζουμε:
      1) Αδυναμία σύνδεσης στο Mi Fit με το google account (προτείνεται η χρήση Mi Account)
      >> Υπόδειξη από το μέλος @paylos mavroeidis: Διαβάστε εδώ για το Google Account <<

2) FC στην λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης
      >> Διαβάστε εδώ για το ξεκλείδωμα του κινητού μέσω συσκευής Bluetooth <<

Αυτά τα bug υπάρχουν σε όλα τα custom MiFit.

Ο/H fatsas7 έγραψε:

Τι άλλαξε με την τελευταία έκδοση;τι καινούργιο προστέθηκε;

Ο/H SokoNik έγραψε:

Κι εμένα δεν μου έκανε κάποια αναβάθμιση στο band3

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H paiktaras έγραψε:

Μια από τα ίδια και σε εμένα, καμία αναβάθμιση στο band

sent from my 1+3T
      Η έκδοση MiFit 3.6.0, δεν περιέχει νέο firmware για το Mi Band 3 όσο αφορά την έκδοση. Περιέχει όμως την τελευταία "διασκευή" του την v3 όπως την έχουμε φτιάξει αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως η εφαρμογή βλέπει ήδη περασμένο το αρχικό 2.3.0.6 (ή το 1.7.0.4 για το μοντέλο με το NFC), δεν πρόκειται να σας περάσει το v3 που περιέχει και θα πρέπει να το περάσετε μόνοι σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Τα αρχεία που περιέχει η εφαρμογή 3.6.0 είναι χρήσιμα μόνο σε όσους εγκαθιστούν το δικό μας MiFit σε καινούργια συσκευή και αυτό (όσο δεν βγαίνει νέα αναβάθμιση firmware, resources κλπ) για λίγο καιρό ακόμα. Δηλαδή, όσο περισσότερο καιρό έχει να βγει κάποια νεότερη έκδοση firmware κλπ, τόσο οι νέες συσκευές που έρχονται Ελλάδα τα περιέχουν ήδη οπότε η εφαρμογή MiFit βλέπει την συσκευή "ενημερωμένη" και δεν κάνει αυτόματη ενημέρωση/αναβάθμιση για να περάσει τις αντίστοιχες δικές μας custom εκδόσεις. Η όποια αλλαγή θέλετε, θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα.

Τα resources είναι ίδια εδώ και μήνες οπότε τώρα που φτάσαμε στο Μάιο του 2019, οι νέες συσκευές τα περιέχουν ήδη με αποτέλεσμα όσοι περνάνε το δικό μας MiFit σε νέα συσκευή, τους περνάει μόνο το firmware και καταλήγουν με Ελληνικό firmware αλλά βλέπουν τις ημέρες στα ρολόγια στα Ρώσικα και θα πρέπει να περάσουν τα resources με το χέρι. Το ίδιο θα γίνει και με το firmware που κάποια στιγμή (και μάλλον πολύ σύντομα) θα σταματήσει να αναβαθμίζεται δεδομένης και της έλευσης του Mi Band 4.
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.6.0 Stable]

Έχω το Miband 2 , πως ξέρω ποια έκδοση είναι ;
      Κατέβασα την εφαρμογή Gadget bridge συνδέθηκε με επιτυχία το ρολόι αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το firmware που έχω αποθηκεύσει στον εσωτερικό χώρο.
      Ποιον File Manager χρειάζεται ;
      Συσκευή έχω το Mi A2 lite
      Το πρόβλημα είναι ότι μόλις πατάω την αφή του ρολογιού εμφανίζει μόνο την ώρα.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vanpolo έγραψε:

Ο/H tsehos έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H tsehos έγραψε:

καλησπερα
      θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα
      εχω προσπαθησει να κανω την διαδηκασια αλλα παντα οταν φτανει στο 100%
      μου γραφει update failed
      αρχικα το εκανα με iphone και μου εγραφε generic error (0x10). please contact the developer.
      μετα δοκιμασα και με android αλλα και εκει δε γινοταν.

ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια
      Θα πρέπει πρώτα να περιμένεις ίσως να τελειώσει ο συγχρονισμός των δεδομένων με το Smartphone σου, και μετά να ξεκινήσεις την όποια προσπάθεια για Flash των αρχείων του FW. ;)
      εχω προσπαθησει τα παντα και μαλιστα και με τριτη συσκευηπαντα μου γραφει update failed
      Το ιδιο προβλημα και σε μενα, το οποιο δεν λυθηκε με την νεα αναβαθμιση. Δοκιμασμενο σε Redmi 4X, Redmi 3s.Το update σταματαει στο 99%. Τι αλλο μπορουμε να κανουμε;
      Λεω μηπως φταιει το κινητο και η εκδοση android - μιλαμε για android 6.0.
      Το αναφερω αυτο γιατι σε κινητο Note 6 pro - android 8.0 ολα δουλεψαν μια χαρα απο την αρχη.
      Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.

Όπως ανέφερα και εγώ παλιότερα σε αυτό το topic, ούτε εμενα κάνει εγκατάστασει το firmware. Είτε αγγλικό, είτε ελληνικό, είτε NFC είτε όχι είτε μέσω gagdetbridge είτε μέσω Notify.
      Στο 99% ή 100% μου γράφει Could't Update. Οι δοκιμές γίνονται από Redmi Note 4X και το band 3 έχει ήδη το 2.3.0.6 από μαμά.

Ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε νεότερα σας
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Την έκδοση τη βλέπεις.στις λεπτομέρειες του Gadget Bridge.
      Τώρα πως προχωράω ;
      Προσπαθώ ξανά να βάλω το λογισμικό ;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Πολλά προβληματα. Πάω να βάλω το ελληνικό mifitκαι πέρα του προβλήματος με το google acc που δεν συνδέεται με τιποτα δεν βρίσκει το band καθολου. Το official το βρίσκει .τι κάνω λάθος?
    • Ο/H Plas Kein έγραψε:

Πολλά προβληματα. Πάω να βάλω το ελληνικό mifitκαι πέρα του προβλήματος με το google acc που δεν συνδέεται με τιποτα δεν βρίσκει το band καθολου. Το official το βρίσκει .τι κάνω λάθος?
      Έχεις βάλει και τα αρχεία που χρειάζονται για το Firmware με τον τρόπο που περιγράφει ο οδηγός ? ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H amoudimi έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
      Όπως ανέφερα και εγώ παλιότερα σε αυτό το topic, ούτε εμενα κάνει εγκατάστασει το firmware. Είτε αγγλικό, είτε ελληνικό, είτε NFC είτε όχι είτε μέσω gagdetbridge είτε μέσω Notify.
      Στο 99% ή 100% μου γράφει Could't Update. Οι δοκιμές γίνονται από Redmi Note 4X και το band 3 έχει ήδη το 2.3.0.6 από μαμά.

Ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε νεότερα σας
      Βάλε το band να φορτίζει και ξαναδοκίμασε να περάσεις το firmware.

Ο/H Plas Kein έγραψε:

Πολλά προβληματα. Πάω να βάλω το ελληνικό mifitκαι πέρα του προβλήματος με το google acc που δεν συνδέεται με τιποτα δεν βρίσκει το band καθολου. Το official το βρίσκει .τι κάνω λάθος?

Ο/H Plas Kein έγραψε:

Οχι. πρώτα τα 2 αρχεία πρέπει να περάσω και μετά το apk mi fit?ο οδηγός λέει πρώτα το greek mifit και κάνει αναβαθμιση

Έκανες ότι λέει εδώ για το Google Account; Αν αποφασίσεις ότι δεν θέλεις να το κάνεις και έχεις συνδεθεί με Mi Account, τότε κάνε reset το band (More > Reset) και μετά δοκίμασε να το συνδέσεις στο MiFit. Αφού τελειώσεις με αυτό, τότε περνάς χειροκίνητα τα αρχεία που χρειάζεται από την πρώτη σελίδα.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Εγώ παιδιά εχτές μια χαρά τα έβαλα όλα στο mi8 Pro μου. Πρώτα το 3.6.0 και μετά με notify and fitness το fw και το res και όλα μια χαρά!! :thumbsup:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος