Θα το προσπαθήσω. Εντ μεταξύ διαφορετικές τιμές δίνει το mifit άλλες το notify. Ότι να ναι....
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
καλημέρα στην παρέα!!
εχω βαλει xtrv beta σε mi8 κ δεν συγχρονίζει το mi band 3 με την εφαρμογή αν δεν ανοιξω gps... αυτο δεν συνέβαινε με global stable πριν.... γνωρίζει κάποιος γιατι δεν με εχει βολέψει να ανοίγω συνέχεια τοποθεσία -
-
Ο/H coskarl έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα το νέο firmware και προς το παρόν όλα καλά.
Εχω μια ερώτηση, κάθε φορά που έρχεται κάποιο μήνυμα (fb, viber, sms), στο mi band 3 έρχεται ειδοποίηση ότι υπάρχει μήνυμα και πρέπει να το δω στο τηλέφωνο (!). Πως θα το κάνω να το διαβάζω στο band;
-
Διαβάζεις μόνο τα 5 τελευταία. πας στις ειδοποιήσεις και τα διαβάζεις
-
οκ, έκανα λάθος, έρχονται δύο μηνύματα, το ένα λέει New message, view on phone και το δεύτερο γράφει το μηνυμα.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H amoudimi έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
Όπως ανέφερα και εγώ παλιότερα σε αυτό το topic, ούτε εμενα κάνει εγκατάστασει το firmware. Είτε αγγλικό, είτε ελληνικό, είτε NFC είτε όχι είτε μέσω gagdetbridge είτε μέσω Notify.
Στο 99% ή 100% μου γράφει Could't Update. Οι δοκιμές γίνονται από Redmi Note 4X και το band 3 έχει ήδη το 2.3.0.6 από μαμά.
Ευχαριστώ πολύ, περιμένουμε νεότερα σας
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και φορτίζοντας το έβαλα και πάλι τπτ. Όταν επιλέγω μέσω του notify(Custom firmware) το firmware μου βγαζει pop up και με δείχνει "Pick up file as" και μου έδει δύο επιλογές. 1)Normal Android way(For MMS, GMaiL) και 2) File way. ότι και να επιλέξω αποτυγχάνει ακόμη και με τa altenatives methods που με βγάζει -
Ο/H amoudimi έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και φορτίζοντας το έβαλα και πάλι τπτ. Όταν επιλέγω μέσω του notify(Custom firmware) το firmware μου βγαζει pop up και με δείχνει "Pick up file as" και μου έδει δύο επιλογές. 1)Normal Android way(For MMS, GMaiL) και 2) File way. ότι και να επιλέξω αποτυγχάνει ακόμη και με τa altenatives methods που με βγάζει
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
καλημέρα στην παρέα!!
εχω βαλει xtrv beta σε mi8 κ δεν συγχρονίζει το mi band 3 με την εφαρμογή αν δεν ανοιξω gps... αυτο δεν συνέβαινε με global stable πριν.... γνωρίζει κάποιος γιατι δεν με εχει βολέψει να ανοίγω συνέχεια τοποθεσία
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σας,
Το Αγγλικό firmware με unicode είναι UI στα Αγγλικά με δυνατότητα να διαβάζει κανονικά τα μηνύματα στα Ελληνικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my MI 8 using TapatalkMendokusai -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H amoudimi έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και φορτίζοντας το έβαλα και πάλι τπτ. Όταν επιλέγω μέσω του notify(Custom firmware) το firmware μου βγαζει pop up και με δείχνει "Pick up file as" και μου έδει δύο επιλογές. 1)Normal Android way(For MMS, GMaiL) και 2) File way. ότι και να επιλέξω αποτυγχάνει ακόμη και με τa altenatives methods που με βγάζει
Το δοκίμασα και με του κινητού το file manager και τιποτα. Παλι στο 99 με 100 "Couldn't Update'.
Μήπως φταίει που προσπαθώ να το περάσω από κινητό που έχω συνδεδεμένο το δικό μου band 3? -
Ο/H karadoulis έγραψε:
Καλησπέρα σας,
Το Αγγλικό firmware με unicode είναι UI στα Αγγλικά με δυνατότητα να διαβάζει κανονικά τα μηνύματα στα Ελληνικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ο/H amoudimi έγραψε:
Δεν νομίζω να φταίει το file manager που έχω(ES FE), γιατί στην άλλη συσκευή mi band 3 που έχω(αγορασμένη Αύγουστο του 2018) κάνει της αναβαθμίσεις κανονικότατα με το ίδιο κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0