Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:

Ολα μια χαρα τελικα με το "προβλημα συνδεσης".. Σημερα συνδεθηκα ολα καλα κατεβασε λογισμικο και ρες αυτοματα μια χαρα!!

Ο/H christosste29 έγραψε:

Όλα καλά δοκίμασα σήμερα το πρωί να συνδεθώ με τον mi λογαριασμό στο MI FIT και συνδέθηκε κανονικά.
      Για να αποφεύγετε τέτοιου είδους "περιστασιακά" προβλήματα με την επανασύνδεση στο λογαριασμό Mi, την κάθε επόμενη έκδοση MiFit να την βάζετε από πάνω χωρίς απεγκατάσταση της προηγούμενης. Μπαίνει χωρίς πρόβλημα αφού τις υπογράφουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Μόνο αν θέλετε για κάποιο λόγο να βάλετε προηγούμενη έκδοση, ακόμα και δική μας να είναι, δεν θα σας αφήσει και θα πρέπει πρώτα να γίνει απεγκατάσταση της προηγούμενης.
    • Καλημέρα.Στο Redmi note 2 μου,η νέα έκδοση 4.0.0 απλώς δε λειτουργεί.Μαυρίζει η οθόνη, κολλάει και αργεί να μπει στην εφαρμογή.Δοκίμασα να την περάσω και πάνω από την προηγούμενη έκδοση και αφού προηγουμένως είχα διαγράψει την προηγούμενη έκδοση και το πρόβλημα παρέμενε.
      Έτσι,την απεγκατέστησα,πέρασα την προηγούμενη έκδοση 3.6.0 από το φόρουμ και όλα λειτουργούν μια χαρά.
    • Ο/H athan_ioannis έγραψε:

Καλημέρα.Στο Redmi note 2 μου,η νέα έκδοση 4.0.0 απλώς δε λειτουργεί.Μαυρίζει η οθόνη, κολλάει και αργεί να μπει στην εφαρμογή.Δοκίμασα να την περάσω και πάνω από την προηγούμενη έκδοση και αφού προηγουμένως είχα διαγράψει την προηγούμενη έκδοση και το πρόβλημα παρέμενε.
      Έτσι,την απεγκατέστησα,πέρασα την προηγούμενη έκδοση 3.6.0 από το φόρουμ και όλα λειτουργούν μια χαρά.
      Για κάποιο λόγο, πριν λίγο βγήκε νέα έκδοση MiFit 4.0.0 και θα σας την δώσουμε λίγο αργότερα (μόλις δούμε ότι σταθεροποιήθηκε η κατάσταση και δεν βγήκε και τρίτη φορά). Δοκίμασε με εκείνη να δεις. Λογικό και αναμενόμενο είναι σε περιπτώσεις με τόσο σημαντικές αλλαγές σε μια εφαρμογή να υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένα κινητά. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που βγήκε η νέα έκδοση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kstelios81 έγραψε:

Και μένα τα ίδια κολλάει άσχημα έκανα και εκκαθάριση δεδομένων αλλά τπτ θα περιμένω την καινούργια

Βγάλανε ξανά δεύτερη έκδοση μέσα σε μια ημέρα (η τρίτη συνολικά). Δεν βλέπω φως σήμερα...

Όσοι έχετε οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα με την 4.0.0 όσο αφορά κολλήματα, μαύρες οθόνες κλπ, καλύτερα να βάλετε την προηγούμενη έκδοση 3.6.0 μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει link με τις προηγούμενες εκδόσεις στην πρώτη σελίδα. Θα το παρακολουθήσουμε και θα σας δώσουμε νεότερη έκδοση όταν θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση.
    • Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί με την αναβάθμιση του Mi Fit μου πέρασε και το καινούριο firmware. Προσπαθώντας να βάλω το δικό σας ξανά για να έχω ελληνικούς χαρακτήρες, το Gadgetbridge δεν βρίσκει με τίποτα το band μου (το έχω κάνει discoverable από τα settings του Mi Fit). Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως κάνω κάτι λάθος;
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0 Stable]

Στο xiaomi note 6 pro η τελευταία έκδοση δουλεύει μια χαρά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H DaDiRa έγραψε:

Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί με την αναβάθμιση του Mi Fit μου πέρασε και το καινούριο firmware. Προσπαθώντας να βάλω το δικό σας ξανά για να έχω ελληνικούς χαρακτήρες, το Gadgetbridge δεν βρίσκει με τίποτα το band μου (το έχω κάνει discoverable από τα settings του Mi Fit). Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως κάνω κάτι λάθος;
      Το Mi Band 3, δεν είναι δυνατό να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με MiFit και GadgetBridge. Θα πρέπει να κάνεις κατάργηση σύνδεσης από το MiFit για να το δει και να συνδεθεί.
    • Καλησπερα παιδια.. Ο πατερας μου εχει το mb3 nfc και του ειχα βρει παλια ενα resource που ειχε μεγαλα τα γραμματα, λογω ηλικιας το χρειαζεται. (χρησιμοποιουσε τη 2η οθονη που εχει ωρα και ημερομηνια μονο) και μετα την αναβάθμιση που του εκανα το εχασε.. παιζει να εχετε προχειρο κανενα τετοιο resource v47 για nfc;;; θα το εκτιμουσα απειρα επειδη γκρινιαζει που του το "χαλασα" τωρα.. Χαχα
    • Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:

Καλησπερα παιδια.. Ο πατερας μου εχει το mb3 nfc και του ειχα βρει παλια ενα resource που ειχε μεγαλα τα γραμματα, λογω ηλικιας το χρειαζεται. (χρησιμοποιουσε τη 2η οθονη που εχει ωρα και ημερομηνια μονο) και μετα την αναβάθμιση που του εκανα το εχασε.. παιζει να εχετε προχειρο κανενα τετοιο resource v47 για nfc;;; θα το εκτιμουσα απειρα επειδη γκρινιαζει που του το "χαλασα" τωρα.. Χαχα
      Την ημερομηνία όσο και να την μεγαλώσαμε παλιά σε δοκιμές, πάλι δεν ήταν εύκολο να την δω άνετα και εγώ που μεγάλωσα "λιγάκι" :) Μήπως εννοείς την τρίτη οθόνη που έχει μόνο την ώρα και είναι και τεράστια; Όπως είναι στο απλό, έτσι είναι και στο NFC... για δείτε την.
    • Διαφήμιση
    • Χαχα.. Συγγνωμη στην πρωτη αναφερομουν που εχει ρολοι καθετο και ημερομηνια...ειχα βρει ενα resource που ειχε το ρολοι πιο μεγαλο!!