[Miui 10 8.9.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πέρασα κι εγώ την xtrv χθες στο Nikel. Όλα καλά μέχρι στιγμής, γρήγορη και με καλή διαχείριση μπαταρίας.
Ένα μικρό κουλό που παρατήρησα... Στην αρχική μου οθόνη πάντα φτιάχνω φακέλους όπως πχ Διαδίκτυο, Πολυμέσα κλπ και εκεί οργανώνω τις εφαρμογές μου... Στο πρώτο φάκελο όπου έχω μέσα ότι έχει σχέση με internet, έχει βαλθεί να μου αλλάζει θέση στα εικονίδια του Facebook & Messenger (τα αλλάζει μεταξύ τους)... δοκίμασα και με κλείδωμα αρχική οθόνης αλλά και πάλι το κάνει -
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
καλημέρα την έβαλε κανείς σε mi mix 2s να μας πει εντυπώσεις?
-
-
περάστηκε σε Redmi Note 5, ενώ στις προηγούμενες το dolby plus γινόταν εγκατάσταση σε αυτήν δεν έγινε, επίσης ο updater συνεχίζει να μου λέει ότι έχει λήξη η VIP συνδρομή μου ή ότι δεν έχω περάσει το zip που έχετε στείλει για OTA.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H agmg έγραψε:
Πέρασα κι εγώ την xtrv χθες στο Nikel. Όλα καλά μέχρι στιγμής, γρήγορη και με καλή διαχείριση μπαταρίας.
Ένα μικρό κουλό που παρατήρησα... Στην αρχική μου οθόνη πάντα φτιάχνω φακέλους όπως πχ Διαδίκτυο, Πολυμέσα κλπ και εκεί οργανώνω τις εφαρμογές μου... Στο πρώτο φάκελο όπου έχω μέσα ότι έχει σχέση με internet, έχει βαλθεί να μου αλλάζει θέση στα εικονίδια του Facebook & Messenger (τα αλλάζει μεταξύ τους)... δοκίμασα και με κλείδωμα αρχική οθόνης αλλά και πάλι το κάνει
-
Καλησπέρα, έχω το Santoni και αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας. Έχω διαθέσιμα 1Gb και δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχω κάνει και reset τις ρυθμίσεις δικτύων και πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί. Το πρόβλημα με το έχω από την 8.9.13 (δεν είμαι 100% σίγουρος) και σήμερα έβαλα και την 8.9.20.
-
Ο/H vanni έγραψε:
περάστηκε σε Redmi Note 5, ενώ στις προηγούμενες το dolby plus γινόταν εγκατάσταση σε αυτήν δεν έγινε, επίσης ο updater συνεχίζει να μου λέει ότι έχει λήξη η VIP συνδρομή μου ή ότι δεν έχω περάσει το zip που έχετε στείλει για OTA.
Η συσκευή σου είναι η HMNote5Pro -
Ο/H thanassis έγραψε:
Έχω κάνει και reset τις ρυθμίσεις δικτύων και πάλι δεν μπορεί να συνδεθεί. Το πρόβλημα με το έχω από την 8.9.13 (δεν είμαι 100% σίγουρος) και σήμερα έβαλα και την 8.9.20.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
περάστηκε σε Redmi Note 5, ενώ στις προηγούμενες το dolby plus γινόταν εγκατάσταση σε αυτήν δεν έγινε, επίσης ο updater συνεχίζει να μου λέει ότι έχει λήξη η VIP συνδρομή μου ή ότι δεν έχω περάσει το zip που έχετε στείλει για OTA.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Καλημέρα σας. Προσπάθησα να περάσω την AROMA στο Redmi Note 5 Pro και μετά την εγκατάσταση έκανε μόνο του επανεκκίνηση και επέστρεψε στο Recovery menu και ζητουσε κωδικο για mount.???? Ξανα εκανα εγκατασταση τη ROM τα ίδια. Κανοντας επανεκκίνηση πεφτει σε boot loop. Κατεββαζω και την XTRV τωρα μπας και λυθει διοτι παρολο που εκανα TWRP Backup δεν φαινεται πουθενα για recovery.
Περάστηκε η XTR ROM και το κινητό παίζει κανονικά. Βέβαια δεν περάστηκε ούτε το Magisk ούτε Dolby Atmos. Επίσης η συσκευή κολλάει στο ξεκλείδωμα και στο άνοιγμα των συσκευών. Τι προτείνετε να κάνω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0