Εχω κάψει φλάντζες με τα παιχνίδια, ώσπου τα παράτησα εντελώς.
Αντε που και που να παίξω κανένα COD, και τις περισσότερες ώρες τις σπαταλάω στην τηλεόραση και στο Chat.
Δεκτό αν σκεφτείς ότι λίγα είναι τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που θα σε κάνουν να θες να καίγεσαι με τις ώρες μπροστά απο την οθόνη.
Π.χ. Εγώ ήμουν τρελός fan του COD μέχρι το MW2 που έγινε της τρελής με τα GL τα G18. Απλώς μου κατέστρεψε την εμπειρία σαν παιχνίδι και το παράτησα τελείως.
Άντε, ίσως πάω να παίξω και εγώ λίγο COD αλλά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μόνο για Zombie με φίλους μιας και δεν πιστεύω ότι το MP αξίζει πια.
βασικα ο admin δεν μπορει να κανει κανα κονε με την xiaomi να αγορασουμε κανενα κινητακι της? χωρις μεσαζοντες και τελωνεια? καρφι απο το εργοστασιο της?
τωρα με την κριση δεν λεει να παιρνουμε επωνυμα κινητα,
η εστω σε καλυτερη τιμη , μαζικη αγορα, η τουλαχιστον να ειμαστε σιγουροι οτι θα παρουμε το original xiaomi και οχι κανα κλωνο
τι διαολο τοσοι κινεζοι ειναι στην αθηνα δεν μπορει νa φερει κανεις κανενa δωρακι ?
Τουλάχιστον σε πρώτο βήμα να εξασφαλίσουμε στα μέλη μας διαθεσιμότητα.
Δεν μπορώ να πώ τ'ιποτα σύγουρο ακόμη, αφού είμαστε σε συνεχή συζήτηση με τους υπεύθυνους στην Xiaomi.