[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H t54g05 έγραψε:
έκανε από μόνο του ένα αντίγραφο το οποίο έχει όγκο 0,7 γιγα. Σαν συνολικό χώρο δεσμευμένο από αντίγραφα έχει 2,5 γίγα αλλά μου δείχνει μόνο το πρόσφατο που δημιουργήθηκε.
Στο miui backup η twrp backup?
Με file manager -storage/miui/backup,τι έχει μέσα;You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H t54g05 έγραψε:
έκανε από μόνο του ένα αντίγραφο το οποίο έχει όγκο 0,7 γιγα. Σαν συνολικό χώρο δεσμευμένο από αντίγραφα έχει 2,5 γίγα αλλά μου δείχνει μόνο το πρόσφατο που δημιουργήθηκε.
Με file manager -storage/miui/backup,τι έχει μέσα;
-
Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά, πριν από λίγο πέρασα την νέα stble rom στο kenzo, όλα πήγαν καλά στην αναβάθμηση μετά από FR, αλλά όταν ζητάω να επαναφέρω αντίγραφο ασφαλείας από mi cloud μου βγάζει μύνημα ότι δεν λειτουργεί η εφαρμογή και να στείλω αναφορά.
Στην περίπτωση επαναφοράς από USB stick συνδέεται κανονικά αλλά δεν γίνεται η επαναφορά, ενώ φαίνεται ότι δεν δουλεύει και το στικάκι (δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι).
Μήπως να ξαναπεράσω την rom στα καπάκια ??? -
-
@MIUI_ART, στο Mi4c (φοράω την αμέσως προηγούμενη ARΩMA Stable) ενώ έχω αναβαθμίσει τον Updater, "βλέπει" τη νέα ROM αλλά δεν την κατεβάζει, μου γράφει όταν πατάω λήψη: "η συσκευή σας είναι ενημερωμένη"
Επίσης, το αρχείο της φρέσκιας ROM, που κατέβασα τελικά απ' το σύνδεσμο στο mail, δε γράφει πουθενά ARΩMA Stable.
Αυτά τα ολίγα!!! Καλή δύναμη!!! -
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
@MIUI_ART, στο Mi4c (φοράω την αμέσως προηγούμενη ARΩMA Stable) ενώ έχω αναβαθμίσει τον Updater, "βλέπει" τη νέα ROM αλλά δεν την κατεβάζει, μου γράφει όταν πατάω λήψη: "η συσκευή σας είναι ενημερωμένη"
Επίσης, το αρχείο της φρέσκιας ROM, που κατέβασα τελικά απ' το σύνδεσμο στο mail, δε γράφει πουθενά ARΩMA Stable.
Αυτά τα ολίγα!!! Καλή δύναμη!!!
νομίζω πως ανακάλυψα τι πήγαινε στραβά με τις Stable ROM και τον Updater (Εφαρμογή αναβάθμισης). -
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
XTRV & ARΩMA είναι οι ίδιες ROM, απλά η AROMA είναι διαφορετικός Installer. -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς τα VIP μέλη:
Λύθηκε το πρόβλημα με τις Stable ROM και τον νέο Updater, που ενώ εμφάνιζε ειδοποίηση αναβάθμισης, όταν κάποιος πατούσε για την λήψη της αναβάθμισης, έβγαινε μήνυμα ότι η συσκευή ήταν ενημερωμένη και δεν προχωρούσε στην λήψη της ROM.
Δεν χρειάζεται να σας δώσουμε νέο Patch της εφαρμογής, καθώς το πρόβλημα ήταν από την μεριά του Server με τα ΟΤΑ.
Στις Stable ROM που παραδώσαμε από τις 27.12.2018 και μετά έχουν ενσωματωμένο το Patch του Updater.
Αν για κάποιο λόγο η Stable ROM που θα κατεβάσετε έχει ημερομηνία δημιουργίας πριν από τις 27.12.2018, τότε μετά το Flash της ROM θα χάσετε το Patch του νέου Updater, και θα πρέπει μετά το Flash της ROM να ξαναπεράσετε το patch του Updater, ώστε η συσκευή σας να είναι και πάλι έτοιμη για να λάβει τα νέα OTA Updates.
Από την ομάδα Developing της Κοινότητάς μας ! -
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Στο mi4c Libra μου εγκαταστάθηκε μια χαρά.Η πρώτη εντύπωση είναι καλή σε ότι αφορά με την μπαταρία.Η κατανάλωση της μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί δηλαδή περίπου 9ωρες αναμονή έκαψε 2% σερφαρισμα ένα δίωρο έκαψε περίπου 14% που θα είχα περάσει το 22-25% με τη προηγούμενη stable. Δεν είδα θερμοκρασίες παράξενες η φωτογραφική πάει μια χαρά ...εάν κάτι παρατηρηθεί θα αναφερθεί.
Καλή χρονιά σε όλους δημιουργική και γεμάτη από υγεία και αγάπη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0